Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@04:33:24 GMT

خصوصی سازی واقعی چگونه است؟

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۷۹۱۳۶

خصوصی سازی واقعی چگونه است؟

ایسنا/خوزستان عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اجرای نادرست سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی و خصوصی سازی گفت: خصوصی سازی واقعی به معنای واگذاری اموال مردم به مردم است و در شرایط فعلی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، اموال مردم باید به مردم بازگردد و اگر این کار به درستی انجام شود، به معنای آن است که خصوصی سازی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتبی یوسفی در گفت‌وگو با ایسنا، با انتقاد از اجرای نادرست سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی و خصوصی سازی بنگاه‌های دولتی اظهار کرد: هدف از اصل ۴۴ قانون اساسی، اصلاح سیاست‌های کلی اقتصاد کشور بود زیرا براساس نوع نگاهی که در کشور وجود داشت، دولت نقش اصلی را در اقتصاد ایفا می‌کرد و رقیب بخش خصوصی بود.

وی با بیان اینکه خصوصی سازی واقعی به معنای واگذاری اموال مردم به مردم است، افزود: در شرایط فعلی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، اموال مردم باید به مردم بازگردد و اگر این کار به درستی انجام شود، به معنای آن است که خصوصی سازی انجام شده است.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خصوصی سازی واقعی به افزایش بهره‌وری کمک شایانی می‌کند و همچنین به بخش خصوصی این اجازه را می‌دهد تا آزادانه در یک فضای شفاف، خارج از رانت و امتیازهای ویژه فعالیت کند.

یوسفی عنوان کرد: اگر خصوصی سازی به معنای واقعی رخ دهد، بخش خصوصی می‌تواند در یک فضای رقابتی و به دور از رانت، تولید داشته باشد، اشتغال را افزایش دهد و همچنین کیفیت را مد نظر خود قرار دهد.

وی با بیان اینکه از مساله کیفیت تولیدات غافل شده‌ایم، ادامه داد: خروجی بخش دولتی و خصولتی به شکلی است که به کیفیت توجه چندانی می‌شود. برخی از شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی به اسم، خصوصی شده‌اند اما کیفیت تولیدات آن‌ها بسیار پایین است.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: از دولت انقلابی انتظار داریم تا تکلیف خود را در بحث خصوصی سازی انجام دهد زیرا بخش دولتی دیگر پاسخگوی نیازها در زمینه‌های مختلف از جمله اشتغال نیست و باید بخش خصوصی وارد میدان شود و اقتصاد را به دست گیرد.

یوسفی با بیان اینکه متاسفانه بخش بزرگی از اقتصاد کشور، دست دولت است، عنوان کرد: دولت باید به جد به بحث برخی از واگذاری‌ها به بخش خصوصی، به ویژه واگذاری‌های رانتی ورود کند زیرا این واگذاری‌های رانتی برخی از شرکت‌های با سابقه را به زمین زده است.

وی افزود: بسیاری از شرکت‌ها با سوء مدیریت‌های انجام‌شده در واگذاری‌ها براساس اصل ۴۴ قانون اساسی، ورشکسته و کارگران آن‌ها با مشکلات جدی مواجه شده‌اند و در طول سالیان گذشته همه زیرساخت‌ها و توانمندی‌های فنی و... در این شرکت‌ها از بین رفته است و نمی‌توان این شرکت‌ها را به راحتی به شکل گذشته بازگرداند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم در دولت جدید شاهد اصلاحاتی در بحث خصوصی سازی باشیم زیرا اگر خصوصی سازی رانتی باشد نه شاهد بهره‌وری و نه ایجاد اشتغال خواهیم بود بلکه فقط امتیازات خاصی را برای افراد خاص ایجاد کرده‌ایم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان خصوصي سازي اصل 44 قانون اساسی مجتبی یوسفی واگذاري به بخش خصوصي عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اصل ۴۴ قانون اساسی خصوصی سازی واقعی اموال مردم واگذاری ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم خاکی گفت: کاروانسرای ینگی امام یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان البرز است که سال گذشته همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در پرونده کاروانسراهای ایرانی به ثبت جهانی رسید.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه شرایط بنای کاروانسرا اکنون به گونه‌ای است که به مرمت نیاز دارد، ادامه داد: باید هر چه سریع‌تر نسبت به این امر اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان برای مرمت کامل این بنا نیاز است، گفت: اعتبارات ناچیزی هر ساله برای مرمت بخش‌هایی از این بنا در نظر گرفته می‌شود که جوابگوی نیاز مرمتی آن نیست.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز بیان کرد: بنابراین اولویت واگذاری این بنا به بخش خصوصی است تا یک بار به صورت کامل مرمت بنا انجام شود.

وی گفت: کاروانسرای ینگی امام از لحاظ موقعیت قرارگیری و دسترسی یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل به اقامتگاه یا گذر فرهنگی به عنوان محلی برای برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و بازارچه صنایع دستی و فرهنگی در راستای حمایت از تولید ملی است.

کد خبر 6089688

دیگر خبرها

  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • آماده سازی اراضی طرح نهضت ملی مسکن در رفسنجان
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • واگذاری زمین نباید به برخی خوش‌نشین‌ها انجام شود
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است