Web Analytics Made Easy - Statcounter

"کامپوزیت پلیمری" محصولی است که از آن در تولید محفظه نگهدارنده تحت فشار استفاده می‌شود، محفظه‌هایی که مهم‌ترین کاربرد آنها در تولید آب شیرین‌کن‌های صنعتی است. یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید این محصول شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ "کامپوزیت پلیمری" محصولی است که از آن در تولید محفظه نگهدارنده تحت فشار استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محفظه‌هایی که مهم‌ترین کاربرد آنها در تولید آب شیرین‌کن‌های صنعتی است.

"سیدحمیدرضا هاشمی" مدیرعامل شرکت "آرین ساده" که این محصول را تولید کرده است، گفت: کامپوزیت‌های زمینه پلیمری دسته‌ای از کامپوزیت‌ها هستند که از الیاف کوتاه یا بلند در زمینه پلیمری ساخته می‌‌شوند. این دسته از کامپوزیت‌ها برای انتقال بار از بین الیاف و ماتریس طراحی و ساخته شده‌اند. یکی از کاربردهای مهم کامپوزیت در تولید محفظه نگهدارنده تحت فشار است. این محفظه‌ها که از آن‌ها تحت عنوان پرشر وسل (پرشروسل یک محفظه تحت فشار (پرشر وسل) مخزنی برای مدولهای غشایی (ممبران) و حاوی آب خوراک تحت فشار است) نیز یاد می‌شود، در ساخت آب شیرین‌کن‌های صنعتی به کار می‌روند.

مخازن تحت فشار ظروفی هستند که برای نگه داشتن مایعات، بخارها یا گازها در فشارهای بالا، معمولاً بالای 1000 psi طراحی شده‌اند. از آنجا که پرشر وسل‌ها تحت فشارهای زیاد کار می‌کنند، یک مخزن تحت فشار پارگی می‌تواند بسیار خطرناک باشد و منجر به نشت گاز، آتش‌سوزی و حتی انفجار شود. به همین دلیل، ایمنی فشار در محفظه نگهدارنده تحت فشار ضروری است.

در صنایع آب شیرین‌کن، پس از تصفیه اولیه که شامل جداسازی ضایعات و جامدات است، آب تحت فشار در محافظ کامپوزیتی پلیمری قرار گرفته و یون‌های نمک در این شرایط جدا می‌شوند. در گونه‌ای دیگر از تصفیه‌خانه‌های آب نیز که آب تحت عنوان لب شور را تبدیل به آب قابل شرب می‌کنند، پرشروسل کامپوزیتی نیز کاربرد دارد و محصولی کاملاً طبیعی و فاقد سنگینی آب را تحویل می‌دهد. در این فرایند صرفاً مرحله دوم تصفیه و شیرین کردن آب در مخازن تحت فشار کامپوزیتی پلیمری صورت می‌گیرد.

طبق برآوردهای انجام شده در یک سال با تولید محفظه‌های تحت فشار توسط شرکت آرین ساده، مانع خروج 20 میلیون دلار ارز از کشور شده‌اند. نمونه داخلی محفظه‌های تحت فشار یک سوم نمونه خارجی قیمت دارد با وجود این که از همان کیفیت خوب برخوردار است.

شرکت آرین ساده موفق به ایجاد 80 فرصت شغلی به صورت مستقیم شده است و مشخصاً با توجه به شرایط آبی کشورهای همجوار ایران، می‌توان محفظه تحت فشار را به همسایگان جنوبی صادر کرد و تولیدات و فرصت‌های شغلی بیشتری داشت زیرا دانش فنی تولید پرشر وسل در این کشورها وجود ندارد.

هاشمی با اشاره به توانایی علمی شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: امروز ضرورت دارد تا ظرفیت علمی بسیار زیادی که در کشور وجود دارد، به کار گرفته شود و از این طریق چالش‌های داخلی حل و فصل شود و مشخصاً این امر با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان سرعت می‌گیرد.

4 شرکت دانش‌بنیان ایرانی در پروژه آب‌های ژرف سیستان فعال هستند + جزئیاتجزئیات سرمایه‌گذاری مردم در تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان تحت فشار تولید محفظه آب شیرین کن دانش بنیان پرشر وسل محفظه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۹۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به صحبت های رهبری گفت: تولید صادراتی زیر بار دستورالعمل های بانک مرکزی له شد؛ بانک مرکزی بگوید نتیجه صدور گواهی ۳۰ درصدی چه بود.

به گزارش مشرق، مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت