Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: به نظر می‌رسد دولت سیزدهم هم مانند دولت احمدی‌نژاد برنامه ندارد و در سفرهای استانی تصمیمات فی‌المجلس می‌گیرد.

علی محمد حاضری درباره اینکه حدود ۱۰۰ روز از روی کار آمدن دولت می‌گذرد و رئیس‌جمهور هم در دوران رقابت‌های انتخاباتی وعده داده بود که پایان هر ۱۰۰ گزارشی از عملکردش به مردم ارائه خواهد داد، آیا اتفاقی افتاده است که قابل بیان باشد، گفت: دولت ظاهراً هیچ موضع روشنی در قبال برجام و سیاست‌خارجی‌اش تاکنون نتوانسته است اتخاذ کند و این بلاتکلیفی مشخص نیست حقیقی است یا این‌که تعمداً اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: بلاتکلیفی روی سیاست خارجی اثر و سایه خودش را روی بازار گذاشته است و اگر دولت نتواند تکلیفش را روشن کند، روزبه‌روز شرایط بدتر خواهد شد. 

 

تیم اقتصادی دولت هیچ برنامه روشنی ندارند 

 

وی تاکید کرد: به نظر می‌رسد تیم اقتصادی دولت برخلاف آنچه که از قبل تصور می‌شد و آن‌ها ادعا می‌کردند، هیچ برنامه روشنی ندارند و تازه امروز بررسی می‌کنند چه باید انجام دهند و آن چند هزار صفحه برنامه را که می‌گفتند نوشته‌اند، داخل صندوق گذاشتند.

حاضری یادآور شد: این دولت همانند جریان و دولت احمدی‌نژاد که در سفرهای استانی و جلسات حضوری فی‌المجلس درباره همه چیز تصمیم‌گیری می‌کرد، از همین منطق استفاده می‌کند، درصورتی که اگر دولتی طرح و برنامه داشته باشد، هیچ‌گاه به تصمیمات در سفرهای استانی و جلسات فی‌المجلس پناه نخواهد برد.

وی تاکید کرد: سفرهای استانی و تصمیم‌گیری‌های متناسب با اظهاراتی که مطرح می‌‌شود، در تضاد با یک برنامه منسجم و از قبل طراحی شده است و این بدین معناست که واقعا برنامه‌ای در کار نبوده و نیست و اظهارات قبلی غیرواقعی است و یا به معنای این است که این سفرهای استانی یک نمایش پوپولیستی است که در تعارض با برنامه‌های مطرح شده است. 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب بیان کرد: امروز باتوجه به شرایط، بازار و جامعه درحال حاضر هیچ‌گونه واکنش مثبتی به مواضع دولت و اقدامات اقتصادی صورت گرفته ندارند که این امر نشان می‌دهد دولت نتوانسته اثر مثبتی روی این‌ها بگذارد، زیرا شواهد نشان می‌دهد مشکلات اگر تشدید نشده باشد، کاهش هم پیدا نکرده است.

وی درباره این‌که مشاهده می‌کنیم مجلسی که خود را همسو با دولت معرفی می‌کرد الان دست به نقد دولت زده است آیا این همسویی در آینده به مشکل برخورد خواهد کرد، گفت: همسویی به قوت خودش باقی است چراکه گرایش‌ها و اهداف تفاوتی با یکدیگر ندارد اما راه‌حل‌ها مشترک نیست که این امر باعث بلاتکلیفی می‌شود.

حاضری تاکید کرد: هنگامی که طرح و راه‌حلی برای مسائل وجود ندارد، خودبه‌خود اختلاف‌نظر به وجود می‌آید اما این به معنی نقد همسویی نیست، اما آدم‌های همسو هم هنگامی که ندانند چه کاری قرار است انجام دهند، دچار تعارض می‌شوند.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا علی محمد حاضری تیم اقتصادی دولت افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا سفرهای استانی اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر دولت تا یکشنبه برنامه خود برای مقابله با مشکلات ارزی را ارائه نکند ما این موضوع را در صحن مجلس دنبال خواهیم کرد، تصریح کرد: با اینکه در موضوع ارز با دولت اختلاف سلیقه داشتیم، اما با دولت همراهی کرده‌ایم و اکنون نیز هدف ما این است که در این موضوع بین دو قوه هماهنگی و همصدایی ایجاد شود و در یک برنامه علمی و عملیاتی با تنش‌های ارزی، مقابله شود.

به گزارش ایلنا، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه (۵ اردیبهشت ماه) با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد، گفت:، زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد، بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفتگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آن‌ها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست، گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

شایان ذکر است؛ در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکار‌های خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

دیگر خبرها

  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • صفحه نخست روزنامه‌های استانی- شنبه ۱۳ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه استانی - شنبه ۱۳ اردیبهشت
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • ◄ تجلیل از تلاشگران نوروز 1403 هرمزگان با اجرای ویژه برنامه های مفرح