Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار علم و آموزش ایرنا،  این تفاهم نامه همکاری برای استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه حمل و نقل هوشمند شهری امروز - یکشنبه -  به امضای منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و عبدالله متولی رییس اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تفاهم نامه همکاری برای توسعه سامانه‌های حمل و نقل هوشمند شهری با هدف همکاری مشترک پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه حمل و نقل درون شهری مبتنی بر دانش و فناوری‌های روز دنیا و استفاده از ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی این شرکت‌ها منعقد شد.

همکاری در انجام انواع مطالعات حمل ونقل هوشمند طرح‌های تحت پوشش، همکاری در توسعه حمل و نقل همگانی هوشمند، توسعه سیستم‌های مبتنی بر مشارکت و نظارت مردمی و همکاری در بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در پیاده‌سازی سامانه‌های حمل و نقل هوشمند از محورهای این تفاهمنامه به شماره می‌روند.

همچنین همکاری در شناسایی و بهره‌گیری از مراکز رشد و شتابدهی و سرمایه‌گذاران در بخش حمل و نقل هوشمند شهری، همکاری در اجرای پروژه‌های پایلوت و ملی در بخش حمل و نقل هوشمند شهری از دیگر محورهای این تفاهم نامه است.

ستاد توسعه فناوری فضایی و حمل و نقل پیشرفته در این تفاهم نامه موظف است همکاری‌های لازم را برای مطالعات راهبردی اتحادیه و مطالعات حمل و نقل هوشمند شهرهای کم‌جمعیت تا حد امکان داشته باشد.

همچنین این ستاد می‌تواند در چارچوب این تفاهم نامه، کسب‌وکارهای توانمند در حوزه نیازمندی‌های حمل و نقلی شهرهای کشور را معرفی کند.

اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور هم در چارچوب این تفاهم نامه متعهد است که همکاری‌های لازم را جهت شناسایی و احصاء چالش‌های حوزه حمل و نقل برای بهبود و توسعه حمل و نقل عمومی با تکیه بر طرح‌های مطالعاتی را با این ستاد داشته باشد.


 

برچسب‌ها ستاد توسعه فناوری‌ های فضایی و حمل‌ و نقل پیشرفته دانش‎ بنیان ‎ها حمل و نقل عمومی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته دانش بنیان ها حمل و نقل عمومی ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته دانش بنیان ها حمل و نقل عمومی حمل و نقل هوشمند شهری تفاهم نامه حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۰۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها