Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سید جواد حسینی در کارگاه گفتمان سازی سند تحول بنیادین که با حضور معلمان دانش آموزان طیف اوتیسم و جمعی از معلمان ابتدایی شهر تهران برگزار شد، افزود:‌ در نظام‌های تعلیم تربیت دنیا حساسیت ویژه‌ای روی آموزش‌وپرورش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظام تعلیم و تربیتی موفق‌تر است که آموزش و پرورش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه آن موفق عمل کند.

وی در این نشست مجازی اظهار داشت: تعلیم و تربیت استثنایی پیشرو نظام تعلیم و تربیت است و بسیاری از طرح ها و ایده های نو در آموزش و پرورش استثنایی اجرایی می‌شود.

حسینی با بیان اینکه سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی در راستای عدالت آموزشی و ایجاد امکانات برابر تحصیلی برای تمام دانش‌آموزان، به‌ویژه دانش‌آموزان استثنایی ایجاد شده است، گفت: مخاطبان و فراگیران این سازمان کسانی هستند که پنج تا ۱۰ برابر  زحمت، وقت، تخصص و هزینه بیشتری را طلب می‌کنند.

وی با بیان اینکه سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی همه مأموریت‌های وزارت آموزش‌وپرورش را در خود دارد و این سازمان مینیاتوری از همه فعالیت‌ها و خدمات این وزارت خانه است، عنوان کرد: علاوه بر این، آموزش‌وپرورش استثنایی در چهار ماموریت شامل طرح سنجش سلامت نوآموزان، مراکز آموزشی و توان‌بخشی مشکلات ویژه یادگیری، طرح آموزش دانش‌آموزان تلفیقی فراگیر و طرح هدایت خدمات ویژه به آموزش‌وپرورش عادی ارائه می‌کند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: آموزش‌وپرورش استثنایی علاوه بر چهار ماموریت ذکر شده یک فعالیت ویژه مهم دیگر را بر عهده دارد که آن ارائه خدمات درمانی، حمایتی و توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. دانش آموزان استثنایی نیازمند مناسب سازی نظام تعلیم و تربیت در همه ابعاد ورزشی، پرورشی، آموزشی، تجهیزاتی و فضاهای آموزشی هستند.

حسینی در ادامه نشست با بیان اینکه اوتیسم یک اختلال عصبی رشدی است که در سنین کودکی خود را نشان می دهد، گفت: دانش آموزان طیف اوتیسم با رده «نیاز به حمایت» و «نیاز حمایت زیاد» زیر چتر تعلیم و تربیت  آموزش و پرورش استثنایی قرار می گیرند و طیف اوتیسم با رده  «نیاز به حمایت خیلی زیاد» تحت حمایت سازمان  بهزیستی قرار دارند.

وی با بیان اینکه آموزش رسمی دانش آموزان طیف اوتیسم از سال ۱۳۸۲ آغاز شد، گفت: از آن زمان تاکنون پوشش تحصیلی این دانش آموزان ۲ هزار و ۵۰۰ درصد رشد داشته است. با رویکرد ایجاد فضای آموزشی استاندارد برای دانش آموزان طیف اوتیسم سال گذشته ۱۴ مدرسه اختصاصی اوتیسم در کشور کلنگ زنی یا افتتاح شده است.

حسینی تصریح کرد: تاکنون ۷۰۰ محتوای آموزشی ویژه طیف اوتیسم در سازمان آموزش و پرورش استثنایی تولید شده است. برگزاری دوره های آموزشی ویژه معلمان دانش آموزان طیف اوتیسم و گنجاندن دروس مرتبط با آن در دروس دانشگاه فرهنگیان از جمله مواردی است که برای استانداردسازی نیروی انسانی انجام شده است.

برچسب‌ها مدارس سید جواد حسینی اوتيسم سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سید جواد حسینی اوتيسم مدارس سید جواد حسینی اوتيسم سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان طیف اوتیسم تعلیم و تربیت آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۱۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در آیین افتتاح هیات صلح دانش آموزی و مراسم اعطاء ابلاغ صلح یاران و یاران صلح که با حضور معاون حل اختلاف دادگستری کرمان، معاون قضائی دادگستری کل استان کرمان و رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان و جمعی از فرهنگیان، دانش آموزان برگزار گردید، بیان داشت:به همت صلح یاران استان تعداد ۱۱ پرونده قصاص، ۸۶ پرونده قومی و قبیله ای، ۳۶۴ پرونده مالی و ۱۶۴ پرونده نزاع دسته جمعی منتهی به صلح و سازش شده است.

رئیس شورای قضائی استان کرمان افزود: در حادثه تروریستی کرمان ۲۶ دانش آموز شهید شدند، که این امر نشان از همراهی دانش آموزان و معلمین با انقلاب است.

وی ادامه داد: دشمن در حال تلاش در جهت فریب دانش آموزان می‌باشد و سعی می‌کند با روش‌های گوناگون قشر‌های تاثیرگذار را از سنگر‌های دفاع اسلام دور کند.

حجت الاسلام حمیدی بیان داشت: دو مقوله‌ای که در این جلسه مطرح است از ارزشمندترین مبانی دینی و ایرانی ما می‌باشد، یکی اهمیت به موضوع علم، تزکیه نفس و انسان سازی و دیگری موضوع صلح و سازش و ترویج فرهنگ بخشش و گذشت در بین مردم می‌باشد.

وی ادامه داد: صلح و سازش پس از اختلاف بین دو نفر، به معنی بی عدالتی نمی‌باشد و درصورت تعدی به فرد دیگری، وی اختیار قصاص را دارد، اما در کنار این مطالب خداوند متعال مردم را به صلح دعوت می‌کند.

وی با بیان این مطلب که تاکنون ۴۱ هیات صلح در استان راه اندازی شده است، گفت: در قوه قضائیه با ایجاد شورا‌های حل اختلاف، صلح یاری و گذشت فرهنگسازی شده است و هیات‌های صلح در سال گذشته به توفیقات بسیاری دست یافتند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان بیان داشت: امیدواریم با راه اندازی هیات صلح در اداره کل آموزش و پرورش اختلافات بین معلمان با یکدیگر و دانش آموزان به سازش ختم شود و نهایتا فرهنگ بخشش و‌گذشت نهادینه شود.

وی اظهار داشت: انشالا دانش آموزانی که ابلاغ صلح یاری دریافت کردند در مدرسه و خانه نیز همیار صلح باشند.

رضا رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در ابتدای این نشست بیان داشت: تعداد زیادی از شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدا از دانش آموزان و معلمان بودند که نشانگر این است آموزش پرورش زنده است و معلمان و دانش آموزان در خط انقلاب حرکت می‌کنند.

گفتنی است در پایان این نشست به تعدادی از دانش آموزان و معلمان ابلاغ صلح‌یاری اعطا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل