Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-02@03:39:49 GMT

حمایت از شرکتهای دانش بنیان برای توسعه صادرات

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۸۴۹۸۵

حمایت از شرکتهای دانش بنیان برای توسعه صادرات

به گزارش صدای ایران ، علی وحدت امروز در رویداد یکشنبه های صادراتی پذیرش هیات تجاری و فناوری در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی از کشور کنیا که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: در صندوق توسعه صادرات دانش بنیان ها ابزارهای حمایتی برای شرکتها را در راستای صادرات را پیاده سازی کردیم.



رئیس هیئت عامل صندوق نواوری و شکوفایی با بیان اینکه در حال حاضر صندوق پژوهش و فناوری تخصصی صادرات در کشور راه اندازی شده است، گفت: ما از سازمان توسعه تجارت و صندوق پژوهش و فناوری صادرات خواستاریم که چند ابزار حمایتی در زمینه صادرات دانش بنیان، تعریف و به زودی اجرایی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین سیاوش ملکی فر در ادامه گفت: بسته خدمات صادراتی صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان در قالب ۳ دسته توانمندسازی صادراتی ، شبکه سازی صادراتی و تامین مالی صادراتی در نظر گرفته شده است. در بسته توانمدسازی صادراتی آموزش و مشاوره صادراتی، استانداردها و مجوزهای تخصصی و صادراتی و حفاظت از مالکیت فکری دیده شده است.



ملکی فر ادامه داد: در حوزه آموزش و مشاوره درصندوق به طور میانگین هر ۳ ماه بالغ بر ۱۰۰ تا ۱۵۰ دوره آموزشی برگزار شده که شرکت های دانش بنیان می توانند از نظرات بیش از ۴۰۰ مشاور خبره در قالب این تسهیلات بهره مند شوند.



معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: در سال ۱۴۰۰ وطی ۸ ماه گذشته صندوق ۲ میلیارد تومان حمایت بلاعوض به شرکت های دانش بنیان برای مشاوره پرداخت شده است.



وی ادامه داد: بسیاری از شرکت های دانش بنیان که وارد بازار صادراتی می شوند ملزم به دریافت استانداردهای خارجی هستند؛ صندوق در زمینه دریافت فرآیند استانداردهای بین المللی تا ۷۰درصد و سقف ۲۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض ارایه می دهد.



ملکی فر با اشاره به اینکه صندوق در زمینه تاییدهای ملی ، استانداردهای تخصصی و سیستمی نیز حمایت بلاعوض ارایه می دهد گفت: برای هر شرکت دانش بنیان ۵۰۰ میلیون در قالب حمایت بلاعوض برای دریافت استاندارد صادراتی دیده شده که می تواند در توسعه بازار صادراتی خود استفاده کند.



وی یادآور شد: پایگاه های صادراتی در قالب نمایشگاه دایمی در کشورهای مختلف توسط بخش خصوصی راه اندازی شده اند، صندوق ۷۰درصد هزینه حضور شرکت ها در پایگاه های صادراتی را به شرکت ها ارایه می دهد؛در حال حاضر ۲۱۵ شرکت در ۱۶ پایگاه حضور دارند.



معاون توسعه صندوق نواوری و شکوفایی در خصوص اعزام هیا ت تجاری و میزبانی از هیات تجاری خارجی نیز گفت: در سال ۱۴۰۰ ، ۱۷۷۰ شرکت دانش بنیان را در قالب هیات تجاری به کشورهای مختلف فرستادیم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: توسعه صادرات دانش بنیان تجاری و فناوری شرکت های دانش بنیان حمایت بلاعوض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۴۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم

محمد خزامی رئیس صادرات شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به بحث صادرات محصولات شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: شرکت فولاد اکسین خوزستان به عنوان تنها تولیدکننده ورق‌‎های فولادی API در کشور، بازیگر تعیین‌کننده‌ای در تامین این محصول استراتژیک در بازارهای ایران و جهان به شمار می‌آید.

او با اشاره به اینکه ورق‌های API محصولی استراتژیک و غیرقابل جایگزین در توسعه زیرساخت‌های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی به حساب می‌آیند، افزود: این ورق ها از خواص مقاومت مناسبی در مقابل عوامل بیرونی مانند خوردگی و شکستگی برخوردار هستند و ار این رو جایگاه بسیار ویژه‌ای در صنایع مختلفی از جمله نفت و گاز و پتروشیمی دارند.

رئیس صادرات شرکت فولاد اکسین خوزستان ادامه داد: نقش‌آفرینی شرکت فولاد اکسین خوزستان در تامین این ورق فولادی برای توسعه زیرساخت‌های نفت‌وگاز کشور به خصوص پروژه خط انتقال نفت گوره به جاسک و همچنین رشد روزافزون صادرات ورق های فولادی عریض و کسب سهم این شرکت از بازارهای کشورهای اروپای غربی، حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه خود مهر تاییدی بر سطوح بالای کیفیت محصول و ظرفیت‌های شرکت فولاد اکسین خوزستان در تامین ورق‌های فولادی عریض است.

خزامی با تاکید بر جایگاه ویژه شرکت فولاد اکسین در تامین این ورق‌ها یادآور شد: بدون شک شرکت فولاد اکسین خوزستان، با توجه به مسیر و روند رشد تولید و فروشی که در ماه‌های اخیر در پی گرفته است، در آینده‌ای نزدیک بازارهای صادراتی خود را در سایر کشورها نیز توسعه خواهد داد. 

او افزود: در همین راستا شرکت فولاد اکسین خوزستان به شکلی پررنگ و قدرتمند در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو) حضور یافته است تا به این ترتیب ضمن تشریح و معرفی توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های کم‌نظیر خود در سطح کشور، منطقه و حتی جهان، زمینه مناسبی را برای معرفی محصولات، توسعه بازارهای بین‌المللی، نقش‌آفرینی در تامین نیاز مصرف کنندگان ورق های فولادی عریض و کسب سهم بیشتر از بازار کشورها به ویژه کشورهای اروپایی و در انتها صادرات محصولات خود ایجاد کند. 

این نمایشگاه تا ۱۲ اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • آشنایی هیاتی از وزارت خارجه با توانمندی صادراتی دانش بنیان‌ها
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات