Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-02@05:31:02 GMT

۵ ستاره بدشانس پشت ترافیک شدید تیم اسکوچیچ

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۸۷۱۸۰

۵ ستاره بدشانس پشت ترافیک شدید تیم اسکوچیچ

به گزارش همشهری‌آنلاین، یکی از بدشانسی‌هایی که هر بازیکنی می‌تواند با آن مواجه شود، این است که در تیم ملی کشورش با ترافیک در پست تخصصی مواجه شود. مثلا برای سال‌ها مهاجمان پرشمار تیم ملی آرژانتین از بین می‌رفتند، چون فقط ۲ یا ۳ نفر از آنها فرصت بازی پیدا می‌کردند. این مسئله همه جای جهان وجود دارد و شامل فوتبال ایران هم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌عنوان مثال، در نسل فعلی تیم ملی هم نفراتی را داریم که به‌خاطر ترافیک در پست‌شان، اغلب باید از روی نیمکت مسابقات را تماشا کنند. آنها حتما می‌توانستند تا الان بازی‌های ملی بسیار بیشتری را تجربه کنند، اگر رقبای به این گردن‌کلفتی نداشتند.

امیر عابدزاده

او در بهترین فرم فوتبالش قرار دارد و پارسال و امسال در لیگ‌های پرتغال و اسپانیا عالی عمل کرده، اما به‌هرحال چه امیر و چه پیام نیازمند، با سد محکمی به اسم علیرضا بیرانوند مواجه هستند. بیرو گلر اصلی و ستاره درخشان تیم ملی در چند سال گذشته بوده و آنقدر اعتبار آفریده که حتی با وجود افت اخیرش هم بیرون‌نشاندن او دشوار به‌نظر می‌رسد. بیرانوند سابقه حضور در جام‌جهانی را در کارنامه دارد و آنجا پنالتی کریس رونالدو را گرفته است. او در جام‌ملت‌های آسیا هم گلر ایران بود و منهای فاجعه دسته‌جمعی بازی با ژاپن، عملکرد خوبی داشت. شاید اگر امیر عابدزاده ۵ سال پیش شرایط فعلی را داشت، فیکس تضمینی تیم ملی بود، اما حالا باید با یکی از نامدارترین گلرهای آسیا رقابت کند. البته که بعد از بازی با لبنان شایعاتی در مورد نیمکت‌نشینی بیرانوند و حضور امیر عابدزاده در ترکیب اصلی دیدار با سوریه سر زبان‌ها افتاده است.

مهدی ترابی

یکی از بهترین بازیکنان لیگ ایران در سال‌های اخیر، به‌ندرت طعم حضور ثابت در ترکیب تیم ملی را چشیده است. حضور فیکس که هیچ، ترابی حتی در بسیاری از مسابقاتی که گره می‌خورد هم به‌عنوان بازیکن تعویضی مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. مثلا کدام بازی ممکن بود برای مهدی، مناسب‌تر از همین مسابقه اخیر با لبنان باشد؟ ما حدود یک ساعت از حریف عقب بودیم و ترابی با قابلیت زدن ضربات ناگهانی و انجام ارسال‌های خطرناک، می‌توانست گزینه مناسبی برای حضور در میدان باشد، اما این اتفاق رخ نداد. چرا؟ چون سرمربی وینگرهایی مثل علیرضا جهانبخش و علی قلی‌زاده را در اختیار دارد و تازه اگر کارش گیر کند، مثل همین مسابقه وحید امیری را یک خط جلو می‌کشد. برخی بر این باورند که افت اخیر ترابی در پرسپولیس بی‌ارتباط با نیمکت‌نشینی‌های بی‌پایان او در تیم ملی نیست، اما در عین حال چاره چندانی هم وجود ندارد. او باید با این شرایط بسوزد و بسازد.

مهدی قائدی

ستاره سابق استقلال هم شرایطی شبیه ترابی دارد. او آنقدر شایسته است که نمی‌شود قید دعوتش به تیم ملی را زد، اما در عین حال آنقدر رقبای قدری دارد که فرصت کافی برای بازی در اختیار وی قرار نمی‌گیرد. قائدی قابلیت بازی در خط حمله و پست وینگرهای چپ و راست را دارد، اما همه جا اشغال است و این بازیکن به ناچار باید پشت خط بماند. واقعا چه‌کسی ممکن است سردار آزمون یا مهدی طارمی را بیرون بگذارد و از قائدی استفاده کند؟ در کناره‌ها هم به‌نظر می‌رسد بازیکنانی با قدرت بدنی بالاتر و خصوصیات دفاعی بهتر مدنظر دراگان اسکوچیچ هستند.

سامان قدوس

کیفیت فوتبالش کاملا آشکار و ممتاز است، اما انگار حضور او در ترکیب تیم ملی طلسم شده. یا سیستم پایه تیم ایران طوری نیست که پذیرای یک پلی‌میکر صرف مثل او باشد، یا زمانی هم که مثل بازی با لبنان این فرصت در اختیارش قرار می‌گیرد، خودش قدر نمی‌داند. نمایش قدوس در صیدا خوب نبود و کلافگی‌اش بعد از تعویض هم به‌کار نمی‌آید. حتما بخشی از اشکال ماجرا از زمین چمن خراب ورزشگاه بوده و شاید بخشی دیگر هم به ناهماهنگی سامان با سایر بازیکنان مربوط می‌شده، اما به هر حال هیچ‌کدام از اینها از بخت بد قدوس کم نمی‌کند.

کریم انصاری‌فرد

می‌شد به احسان حاج‌صفی هم اشاره کنیم که کاپیتان تیم ملی است، اما نه در پست دفاع چپ مورد اعتماد اسکوچیچ قرار می‌گیرد و نه در پست هافبک دفاعی قدرت نیمکت‌نشین‌کردن نوراللهی و عزت‌اللهی را دارد. با این حال اجازه بدهید به‌عنوان نفر آخر از کریم انصاری‌فرد یاد کنیم. بعد از حاج‌صفی، کریم از نظر تعداد بازی دومین بازیکن پرسابقه تیم فعلی است. او ۸۵ بار پیراهن تیم ملی را پوشیده و با ۳۰ گل زده بعد از سردار آزمون، دومین گلزن برتر همین تیم به شمار می‌آید. مهدی طارمی هنوز ۶ گل تا رکورد انصاری‌فرد فاصله دارد. با این حال این بازیکن که در جام‌جهانی اخیر هم موفق به گلزنی شد، در اثر ترافیک شدید خط حمله به‌ندرت بخت بازی پیدا می‌کند. در دیدار با لبنان و حتی در غیاب مهدی طارمی هم سهم انصاری‌فرد بیشتر از ۵ دقیقه بازی نبود. در صیدا حتی بازیکنی مثل‌ اللهیار صیادمنش هم در اولویت بالاتری نسبت به کریم قرار گرفت. آیا او برابر سوریه فرصت بیشتری به‌دست خواهد آورد؟

کد خبر 637617 برچسب‌ها مهدى قايدى دراگان اسکوچیچ - تیم ملی سامان قدوس امیر عابدزاده

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دراگان اسکوچیچ تیم ملی سامان قدوس امیر عابدزاده امیر عابدزاده انصاری فرد تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۷۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یازده ستاره تیم ملی ایران که زود خاموش شدند

در تاریخ فوتبال کشورمان بازیکنان بزرگی داشته ایم که در جوانی و بعضا پایین تر از 20 سالگی، بازیکن ثابت تیم ملی ایران شدند اما به دلایل مختلف مثل مصدومیت، رفتن از ایران و یا افتی غیرقابل انتظار، آخرین بازی ملی شان را در حالی که بسیار جوان بودند انجام دادند.

به گزارش طرفداری، بازیکنان بااستعدادی در تیم ملی ایران داشتیم که می توانستند بعد از 30 سالگی هم در ترکیب تیم ملی حاضر باشند، ولی خیلی زود کنار رفتند. 

تیم منتخب بهترین بازیکنان جوان تاریخ فوتبال ایران و سن برگزاری آخرین بازی ملی آن ها را با هم مرور می کنیم:

دروازه بان:

نیما نکیسا: آخرین بازی ملی او در سن 23 سالگی انجام شد/ در بازیهای آسیایی 98 بانکوک

خط دفاعی:

جواد منافی: آخرین بازی ملی را در 23 سالگی انجام داد/ در بازیهای آسیایی 94 هیروشیما حسین کعبی: آخرین بار در 24 سالگی در ترکیب تیم ملی قرار گرفت/ در مقدماتی جام جهانی 2010 حسن نظری: برای آخرین بار در 23 سالگی برای تیم ملی در جام جهانی بازی کرد/ در جام جهانی 1978 مسیح مسیح نیا: آخرین بازی ملی خود را در 21 سالگی انجام داد/ در بازیهای آسیایی 1974 تهران

خط میانی:

ابراهیم قاسمپور: در 21 سالگی با تیم ملی فوتبال کشورمان وداع کرد/ در جام جهانی 1978 عبدالرضا برزگری: در 21 سالگی آخرین بازی خود را برای تیم ملی انجام داد/ در جام ملتهای 1980 اسماعیل حاج رحیمی پور: در 23 سالگی برای آخرین بار در ترکیب تیم ملی حضور پیدا کرد/ در جام تهران 1354 بهزاد داداش زاده: در 24 سالگی برای آخرین بار در ترکیب تیم ملی حاضر شد/ در بازیهای دوستانه سال 1375 تیم ملی

خط حمله:

حسین فرکی: در 24 سالگی آخرین حضورش در تیم ملی ایران را تجربه کرد/ در جام ملتهای 1980 حسن روشن: در 25 سالگی آخرین بازی خود در تیم ملی را انجام داد/ در جام ملتهای 1980

از دست ندهید ????????????????????????

تونی کروس: پاس گلم جلوی بایرن خیلی خاص نبود شاهکار کارلتو؛ بازهم شکست‌ناپذیری مقابل بایرن بزرگترین بازیکنان ناکام تاریخ لیگ قهرمانان یحیی شکایت کند 5 میلیارد تومان جریمه می‌گیرد

دیگر خبرها

  • مورایس: به سود استقلال بازی کردیم!
  • یازده ستاره تیم ملی ایران که زود خاموش شدند
  • خبر بد برای تاتنهام: پایان فصل ستاره آلمانی!
  • طارمی عامل خروج یک ستاره از اینتر
  • ربیعی سرمربی پایه‌های ذوب‌آهن شد!
  • انتقاد شدید پیشکسوت استقلال از تغییر نام این باشگاه
  • جدال شمس‌آذر و پیکان در غیاب 4 ستاره!
  • ستاره پی‌اس‌جی: رونالدو من را دیوانه خودش کرد
  • با اولین هت‌تریک فصل: لوا مدعی پی‌چی‌چی شد (عکس)
  • کری ستاره بایرن برای رئال: در برنابئو صعود می‌کنیم