Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کردستان در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه میان شرکت برق و دانشگاه کردستان هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه را ارتقا همکاری‌ها میان دو دستگاه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی در راستای خدمات به جامعه عنوان کرد.

هیوا لهونیان استفاده بهینه از تمام منابع و امکانات موجود و گسترش و ارتقا سطح همکاری‌های فی‌مابین با هدف افزایش بهره‌مندی در ارایه خدمات مطلوب به جامعه را از اهداف این تفاهم‌نامه برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهندسی کردن فعالیت‌های شرکت توزیع و بهره‌گیری از بافته‌های علمی و تخصصی بمنظور کاهش هزینه‌ها و استفاده بهینه از انرژی را ضروری عنوان کرد.

لهونیان با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر فعالیت‌های شرکت توزیع بر پایه علمی انجام می‌شود اظهار کرد: شرکت توزیع درصدد است با ورود به فاز علمی و مهندسی فعالیت‌های شرکت از روال سنتی فاصله بگیرد و در راستای بهینه‌سازی موثرتر وارد فضای جدیدی شود.

وی از دانشگاه به عنوان یکی از ظرفیت‌های علمی کشور نام برد و بر بهره‌گیری از ظرفیت علمی و تیم قوی دانشگاه در جهت برطرف کردن نیازهای جامعه در حوزه اقتصادی تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان بهره‌مندی از ظرفیت تکنولوژی را از رویکرد جدید شرکت دانست و گفت: کاربردی کردن علوم در عرصه کار و فعالیت نیاز امروز جامعه است.

لهونیان فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقی و پرداختن به صنعت را نیاز امروز جامعه دانست و افزود: امید است با همکاری دانشگاه و شرکت توزیع این فعالیت‌ها پررنگ‌تر شود.

وی با اشاره به محدودبودن انرژی و نیز وسیع و گسترده بودن مصرف در جامعه، تاکید کرد: میزان تولید و مصرف با هم همخوانی ندارند، بطوریکه مصرف انرژی در کشور ما ۲ برابر مصرف سایر کشورهاست.

وی استفاده بهینه از ظرفیت‌های انرژی و مصرف شیوه صحیح انرژی را نیازمند حمایت و همکاری دانشگاه دانست.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کردستان گفت: حوزه it امروز در تمام بخش‌های جامعه نفوذ کرده است با استفاده از این حوزه می‌توان نوآوری خاصی ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه مرکز مشترک علمی _ پژوهشی است اذعان کرد: از ظرفیت دانشگاهیان و افراد تحصیلکرده می‌توان در بخش صنعت استفاده کرد.

به گفته وی، در راستای استفاده بهینه از انرژی می‌توان از ظرفیت عظیم دانشگاه بهره گرفت.

لهونیان اظهار کرد: امید است با همکاری‌های دو سویه دانشگاه و شرکت توزیع روزانه شاهد نوآوری و خلاقیت در تمام عرصه‌های کاری باشیم.

وی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر را رویکرد جدید وزارت نیرو عنوان کرد و گفت: در این راستا تولید ۱۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور جزو برنامه‌های وزارت نیرو است، امید است کردستان نیز در این مسیر گام بردارد.

لهونیان تصریح کرد: روش‌های منطبق بر خلاقیت و نوآوری از برنامه‌های شرکت توزیع استان است در این راستا این شرکت نیازمند حمایت دانشگاه کردستان است.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان دانشگاه توزیع برق همکاری علمی مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کردستان استفاده بهینه شرکت توزیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۷۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود

طی مراسمی با حضور مدیران عامل ۳ شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی مراسمی با حضور مدیران عامل 3 شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد.

بر این اساس قرار است با مشارکت کشتی‌سازی صدرا، ایزو ایکو و دریابندر و هولدینگ لجستیک غدیر، کنسرسیوم ساخت کشتی‌های تمام ایرانی ایجاد شود.

مدیر عامل صدرا در حاشیه امضای این تفاهمنامه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: با تشکیل کنسرسیوم زیرساخت‌های کشور در حوزه نرم‌افزار و سخت‌افزار ساخت کشتی به صورت حداکثری مورد استفاده قرار خواهد گرفت. یکی از برکات تشکیل این کنسرسیوم این است که با تجمیع ظرفیت‌ها، نیازمندی‌های کشور را برطرف خواهیم کرد.

علیپور افزود: بر این اساس از بهره‌برداران انتظار داریم از ظرفیت کنسرسیوم مذکور حداکثر استفاده را داشته باشند.

وی در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر اینکه صدرا با کشتیرانی و شرکت ملی نفتکش قراردادی دارد گفت: در حال حاضر با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران قراردادی برای ساخت 4 کشتی با ظرفیت 3500 و 5000 تن را داریم.

مدیر عامل کشتی‌سازی صدرا ادامه داد: کشتی‌های 5 هزار تنی از نوع شناورهای رورو هستند که تلاش می‌کنیم تا پایان امسال دو فروند را به آنها تحویل بدهیم.

علیپور یادآور شد: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مدیرعامل آن به ما قول دادند که در صورت تحویل اولین کشتی بلافاصله قرارداد سفارش دو فروند کشتی دیگر را امضا کنیم.

وی در خصوص شرکت ملی نفتکش نیز گفت: تاکنون موفق نشده‌ایم با این شرکت قراردادی امضا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد