Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@03:03:13 GMT

اروپا در اسارت کرونا

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۸۷۶۳۸

اروپا در اسارت کرونا

اروپا یک‌بار دیگر به کانون رواج کرونا تبدیل شده و به تبع آن برخی کشورها مجبور شده‌اند محدودیت‌های تازه‌ای را به قصد کاهش ضایعات برخاسته از موج تازه این بیماری مهلک اعمال دارند.

به گزارش «رویترز»، آخرین آمار تصریح می‌کند نزدیک به نیمی از ابتلاها و مرگ‌های مرتبط با آن در سطح جهان از قاره سبز می‌آیند و وضع به حدی وخیم شده که از آوریل (فروردین) سال پیش به این‌سو در اروپا بی‌سابقه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک نمونه روشن آن اوضاع تیره ایتالیا است. نگرانی بزرگ دولت‌های اروپایی فقط مرگ‌و‌میرهای فزاینده کرونایی نیست بلکه اثر شگرف آن روی صنایع و کل ساختار اقتصادی کشورهاست و به همین سبب در 48 ساعت گذشته تدابیر بازدارنده تازه‌ای در هلند، آلمان، اتریش، انگلیس و چک به قصد کاستن از ضایعات کرونا طراحی شده و به مرحله اجرا درآمده و ایتالیا نیز طبعاً همین راه را در پیش گرفته است. مارک روت، نخست‌وزیر موقت هلند از امروز قرنطینه‌ای سه‌هفته‌ای را در این کشور آغاز می‌کند. بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس نیز همسو با اوجگیری موج تازه کرونا در این کشور هشدار داد مردم مراقبت‌های موجود را شدت بخشند زیرا مقارن با شروع فصل سرما در اروپا انواع اپیدمی‌ها نیز رواج یافته‌اند و یکی از آنها طبعاً کرونا است. نکته نگران‌کننده‌تر این است که رواج دوباره پاندمی کرونا در این کشورها و همچنین نروژ و ایسلند و چند کشور دیگر اروپای شمالی با وجود تزریق دو دوز واکسن به تعداد کثیری از مردم، تحقق یافته است. چنین وضعیتی در اروپای مرکزی و شرق این قاره نیز برقرار است. آمارها نشان می‌دهند در فرانسه نیز نرخ ابتلاها و تلفات دست‌کم 15 درصد رشد داشته است.
نروژ که این روزها قوی‌ترین موج کرونایی خود را تحمل می‌کند، از دیروز تزریق دوز سوم واکسن کرونا به هر فرد بالای 18 سال در تمامی سطح این کشور را مقدور و قانونی اعلام و اجرای آن را آغاز کرد حال آنکه تا قبل از اوجگیری دوباره کرونا فقط به افراد بالای 65 سال دوز سوم تزریق می‌شد. دولت ایتالیا هم اعلام کرد حاضر است از روز 5 آذر دوز سوم واکسن را به هر طیف و صنف بالای 40 سال ارائه کند. در این میان وضع کشورهای مرکز و شرق اروپا تیره‌تر است زیرا در امواج قبلی رواج «کووید19» لطمات کمتری دیده بودند و به تبع آن آمادگی رویارویی با وضع تشدید شده فعلی آن را ندارند و هر روز بر تعداد قربانیان آنها افزوده می‌شود. برای آنها حتی شروع اعمال محدودیت‌ها و قرنطینه‌های تازه و وسیع قدری دیرتر شده زیرا پاندمی چند قدم از آنها پیش افتاده و اداره این بازی تلخ را در دست گرفته است. موج فعلی کرونا در اروپا باعث شده که نیمی ازمبتلایان و قربانیان کرونا در جهان طی 24 ساعت گذشته مربوط به این قاره باشد./ ایران 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۷۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موضع تازه اروپا نسبت به حمله اسرائیل علیه رفح
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد
  • ◄ اسارت رانندگان کامیون در کشور آذربایجان به بهانه تصادف + فیلم
  • پیش‌بینی تازه بورل از زمان پایان جنگ اوکراین