Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، صنعت نیروگاهی ایران به گفته دست اندرکاران این صنعت در سال‌های گذشته به دلیل وجود برخی شرکت‌های خارجی، قطعه‌های مورد نیاز تعمیراتی خود را از خارج تامین می‌کرد. اما با خروج خارجی‌ها این صنعت تلاش ویژه‌ای به‌کار گرفت تا نسبت به داخلی‌سازی قطعه‌های مورد نیاز اقدام کند. بر همین اساس و در تازه‌ترین اظهارنظر در این باره، مدیرکل بومی‌سازی نیروگاه‌های شرکت برق حرارتی با بیان اینکه ۸۰ درصد قطعات نیروگاهی داخل کشور ساخته شده است، از ساخت ۳۵۰ هزار قطعه نیروگاهی به‌دست متخصصان داخلی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش وزارت نیرو، «علی عیسی‌پور» افزود: با هدف اجرای سیاست‌های کلی نظام درباره استفاده حداکثری از توان ساخت داخل و توانمندسازی شرکت‌های داخلی و قطع وابستگی در شرایط تحریم، تامین قطعات مورد نیاز در راهبری شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی و شرکت‌های زیرمجموعه‌ از اولویت بالایی برخوردار است.

وی ادامه‌داد: برای رفع مشکلات نیروگاه‌ها در خصوص قطعات با فناوری بالا، این شرکت امکان‌سنجی ساخت داخل با هدف توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد خط تولید قطعات و تجهیزات را در اولویت کارهای خود قرار داده و نتایج موثری در این بخش به سرانجام رسیده است.

عیسی‌پور با تاکید بر اینکه بیش از ۸۰ درصد قطعات نیروگاهی داخل کشور ساخته شده و در چرخه تولید برق مورد استفاده قرار گرفته‌اند، افزود: همه پره‌های توربین گازی که دارای فناوری پیچیده‌ای هستند و تا مقطعی تامین آن‌ها از معضلات نیروگاه‌ها بود، توسط شرکت‌های دانش‌بنیان در داخل کشور ساخته می‌شود یا در حال ساخت است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۳۵۰ هزار قطعه نیروگاهی با اعتباری افزون بر ۲ هزار و ۹۶۷ میلیارد ریال ساخت داخل شده است، ادامه‌داد: بر اساس آخرین ارزیابی انجام شده، امسال نیز ۳۶ قرارداد ساخت داخل به ارزش ۳۰۳ میلیارد تومان منعقد شده است.

مدیرکل دفتر فناوری و بومی‌سازی نیروگاه‌های شرکت برق حرارتی خاطرنشان‌کرد: از طرفی برای تجمیع فعالیت‌های انجام شده در زمینه ساخت داخل و ایجاد بانک اطلاعاتی منسجم، این دفتر در راستای ماموریت سازمانی خود،‌ عهده‌دار مدیریت و به اشتراک‌گذاری این دانش در نیروگاه‌ها است. بدین منظور در  سایت همه شرکت‌های مدیریت تولید برق درگاه ساخت داخل وجود دارد که تجربیات این حوزه در آن قابل مشاهده است.

وی اضافه‌کرد: درصددیم اطلاعات قطعات ساخته شده در بخش ساخت داخل سایت شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی به آدرس https://www.namaniroo.tpph.ir تجمیع و در اختیار عموم قرار بگیرد که هم‌اکنون این اطلاعات نیز توسط نیروگاه‌ها در حال تکمیل است.

عیسی‌پور گفت: همچنین با توجه به نیاز شرکت‌های زیرمجموعه به مجموعه سازندگان و تولیدکنندگان قطعات و تجهیزات ذی‌صلاح و مورد تایید، بر اساس آیین‌نامه اجرایی بند الف ماده ۲۶ قانون برگزاری مناقصات، شورای ارزیابی سازندگان، تولیدکنندگان و پیمانکاران خدمات تخصصی بخش تولید صنعت برق متشکل از مدیران شرکت‌های تولید برق، مدیریت تولید برق، مادرتخصصی تولید برق حرارتی، دانشگاهی و پژوهشگاه نیرو تشکیل شد.

وی اپهار داشت: این شورا با همکاری کمیته فنی بازرگانی و پژوهشگاه نیرو و انجام فراخوان در ستاد ایران، تاکنون نسبت به انتشار هشت فهرست بلند از سازندگان داخلی اقدام کرده است.

برچسب‌ها نیروگاه حرارتی انرژی برق داخلی سازی شرکت تولید نیروی برق حرارتی وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیروگاه حرارتی انرژی برق داخلی سازی نیروگاه حرارتی انرژی برق داخلی سازی شرکت تولید نیروی برق حرارتی وزارت نیرو برق حرارتی نیروگاه ها ساخت داخل تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۸۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • نقش متخصصان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ