Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نمودار هفتگی صندوق بین المللی پول، تجزیه و تحلیل داده های ایالات متحده به عنوان بخشی از گزارش اخیر بخش خارجی ما نشان داد که بخش عمده ای از افزایش پس انداز و ثروت در دهک ها بالای درآمدی رخ داده است. در واقع، در حالی که تحقیقات اخیر نشان می دهد که پس انداز خانوارها در طول تاریخ ایالات متحده، بسیار نابرابر توزیع شده است، اطلاعات بسیار کمی در مورد نحوه توزیع افزایش پس‌انداز یا ثروت از زمان آغاز همه‌گیری کووید وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه بین الملل بازارنیوز:مهدیه تقوی؛ پس انداز خانوارها در طول بحران COVID-19 در بسیاری از کشورها به شدت افزایش یافت. مصرف کمتر، هم در نتیجه قرنطینه هم احتیاط ناشی از ترس از آینده مالی، همراه با افزایش درآمد قابل تصرف به سبب کمک های مالی دولت ها و سایر موارد تاثیر گذار در حوزه سرمایه گذاری ها،  به خانوارها این امکان را داد که پول بیشتری را در حساب های بانکی خود بگذارند، سهام یا خانه بخرند و یا بدهی خود را تسویه کنند. همراه با افزایش میزان پس انداز، افزایش قیمت سهام و مسکن نیز خانوارهای خاصی را بسیار ثروتمندتر کرد.

در نمودار هفتگی صندوق بین المللی پول، تجزیه و تحلیل داده های ایالات متحده به عنوان بخشی از گزارش اخیر بخش خارجی ما نشان داد که بخش عمده ای از افزایش پس انداز و ثروت در دهک ها بالای درآمدی رخ داده است. در واقع، در حالی که تحقیقات اخیر نشان می دهد که پس انداز خانوارها در طول تاریخ ایالات متحده، بسیار نابرابر توزیع شده است، اطلاعات بسیار کمی در مورد نحوه توزیع افزایش پس‌انداز یا ثروت از زمان آغاز همه‌گیری کووید وجود دارد.

نمودار ما، بر مبنای داده‌های منتشر شده توسط فدرال رزرو، سعی می‌کند با ترسیم تغییرات ثروت خالص خانوار بر حسب دهک های درآمدی (که به عنوان نسبت کل درآمد قابل تصرف شخصی در سراسر کشور بیان می‌شود) در طول همه‌گیری و در یک دوره زمانی قبل از همه‌گیری ( که ما از آن به عنوان "دوره زمانی عادی" یاد می کنیم) به این سوال پاسخ دهد.

آنچه ما دریافتیم این است که ثروت خالص 1 درصد از ثروتمندترین خانوارها در ایالات متحده در دوران همه گیری کرونا، 35 درصد افزایش یافته؛ در حالیکه ثروت خالص 50 درصد از دهک های پایین درآمدی در آمریکا، در دوره زمانی مشابه، 5 درصد افزایش یافته است.

نمودار (1): وضعیت پس انداز و ثروت در زمان شیوع ویروس کرونا (تغییر بر حسب درصد درآمد قابل تصرف)

منبع: فدرال رزرو، حساب های مالی توزیعی و محاسبات پژوهشگران صندوق بین المللی پول.

توضیحات: خانوارهای ثروتمندتر در ایالات متحده بیشتر پس انداز کردند و در طول همه گیری، ثروت خالص بیشتری به دست آوردند.

 

نمودار (1)، چهار نکته کلیدی را آشکار می کند:

افزایش کلی ثروت خالص، بر حسب درصد درآمد قابل تصرف، در طول همه گیری کرونا (بین پایان سال 2019 تا سه ماهه دوم سال 2021) به طور قابل توجهی بیشتر از دوره زمانی عادی (بین پایان سال 2014 تا پایان سال 2019) بود. این افزایش عمدتاً ناشی از تغییرات ارزش گذاری (به دلیل رونق ارزش سهام و قیمت مسکن) و همچنین تا حدی به دلیل "جهش پس انداز ناشی از کووید"(همراه با جهش "سایر دارایی ها" از جمله سپرده های بانکی) بوده است. این افزایش کلی در ثروت خالص نیز به طور نابرابر توزیع شده و بیشتر آن به افرادی که در دهک های بالای درآمدی قرار دارند، تعلق گرفته است. در واقع، رونق قیمت سهام بیشتر به نفع ثروتمندان بود و قرنطینه به شدت بر هزینه های صرف غذا و سفر تأثیر می گذارد، که بخش بزرگی از عادات مصرف خانوارهای ثروتمند را تشکیل می دهد و آن ها با بوجود آمدن شرایط قرنطینه، این هزینه های بزرگ را پس انداز کردند. علاوه بر این، حمایت دولت، به شکل محرک مستقیم یا حمایت از شرکت‌ها، به صرفه‌جویی خانوارهای ثروتمندتر در مقایسه با خانوارهای فقیرتر که احتمال بیشتری برای خرج کردن وجه نقد اضافی داشتند، منجر شد. در عین حال، توزیع ثروت در بین گروه‌ها و بخش های مختلف بدنه جامعه تغییر چندانی نکرد، زیرا افزایش ثروت خالص نسبتاً مطابق با سهم‌های قبل از همه‌گیری در توزیع ثروت بود.

 

Source:https://blogs.imf.org/2021/11/09/the-unequal-covid-saving-and-wealth-surge/?utm_medium=email&utm_source=govdelivery

[1] The Unequal COVID Saving and Wealth Surge

[2] Cian Allen and Cyril Rebillard

برچسب ها: کرونا ، ثروت ، سهام لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Phr

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کرونا ثروت سهام افزایش پس انداز درآمد قابل تصرف ایالات متحده همه گیری دوره زمانی ثروت خالص دهک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۸۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۵۸۷ میلیون کیلو وات ساعت انرژی خالص در نیروگاه نکا

نوراله ادبی فیروزجائی مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا گفت: بیش از ۵۸۷ میلیون و ۴۳۲ هزار کیلووات ساعت انرژی خالص در فروردین ماه امسال در نیروگاه شهید سلیمی نکا تولید شد.

او افزود: در این ماه بیش از ۶۱ درصد انرژی تولید شده در واحد‌های بخاری و حدود ۳۹ درصد در واحد‌های بلوک سیکل ترکیبی بدست آمد.

ادبی فیروزجائی گفت: در طول این ماه واحد یک بخار طبق برنامه به منظور انجام تعمیرات نیمه اساسی، ۳ واحد دیگر بخار نیز مجموعاً به مدت ۳۶ روز جهت انجام تعمیرات میاندوره‌ای و تعمیرات غیرمترقبه و واحد یک گازی نیز به مدت ۱۵ روز برای انجام بازدید دور‌های و تعمیرات غیر مترقبه در مدار تولید نبودند.

او همچنین با اشاره به ضرورت آمادگی کامل همه واحد‌های نیروگاهی برای تولید پایدار انرژی در تابستان، افزود: از ۱۴ برنامه تعمیراتی پیشبینی شده برای ارتقاء میزان آمادگی واحد‌ها جهت تولید پایدار انرژی مورد نیاز شبکه در فصل تابستان، از دهم مهر تاکنون ۱۰ برنامه تعمیراتی و نیز پروژه تعویض لوله‌های سقف بویلر واحد ۲ بخار به سرانجام رسید و تعمیرات نیمه اساسی واحد یک و میاندور‌های واحد ۳ بخار و پروژه لایروبی حوضچه آبگیر واحد‌های بخاری بیوقفه در حال انجام است و پیش بینی می‌شود تا قبل از شروع روز‌های اوج مصرف با انجام همه برنامه‌های تعمیراتی و پروژه لایروبی، واحد‌ها برای تولید پایدار انرژی آماده شوند.

نیروگاه ۴۵ ساله شهیدسلیمی نکا شامل ۴ واحد بخار، ۲ واحد گازی و یک واحد بخار در بلوک سیکل ترکیبی است که با انجام برنامه‌ها و پروژه‌های بازسازی، تعمیراتی و رفع چالش‌ها و محدودیت‌های تولید می‌تواند نقش بسیار موثری در پایداری شبکه برق کشور داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • یک نکته عجیب در عکس‌های جدید تتلو در دادگاه
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • تولید بیش از ۵۸۷ میلیون کیلو وات ساعت انرژی خالص در نیروگاه نکا
  • افزایش ۱۱.۶ درصدی اهدای خون در قم
  • سند چشم‌انداز بلندمدت در حوزه گردشگری قم طراحی شود
  • افزایش چهار برابری لایروبی رودخانه‌های مازندران.