Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، محمد پیله فروش مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: برداشت زعفر‌ان از سطح ۹۱.۸ هکتار از مزارع کشاورزی این استان آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲۰۰ کیلوگرم طلای سرخ از این مزارع برداشت شود.

وی افزود: از این میزان سطح زیر کشت زعفران در استان، ۷۴ هکتار به صورت بارور و ۱۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ هکتار به صورت غیر بارور بوده است.

وی میانگین متوسط عملکرد این محصول را بیش از ۲.۵ کیلوگرم در هکتار برآورد کرد و گفت: به دلیل کاهش بارندگی در زمستان سال گذشته و بهار امسال، عملکرد این محصول نسبت به برآوردهای اولیه کاهش داشته است.

وی گفت:  شهرستان‌های قزوین، تاکستان، آبیک و بویین زهرا قابلیت توسعه این محصول را دارا می‌باشند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: فعالیت زعفران از مهرماه آغاز می‌شود و از آبان تا اواسط آذرماه به گل‌دهی می‌رسد.

پیله فروش تصریح کرد: زعفران در صنایع رنگرزی، داروسازی، طب سنتی، صنایع غذایی، شیرینی، بستنی سازی، تولید عرقیات، اسانس، عطرسازی و آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود.

وی یادآور شد: این محصول به عنوان طعم دهنده مواد غذایی و شربتی، آرام بخش، ضد اسپاسم، اشتها آور، مقوی معده، درمان درد شکم و آسم کاربرد دارد و به عنوان یک ماده نشاط آور در جهان محسوب می‌شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: در سال جاری از توسعه کشت گیاهان دارویی در استان در قالب تسهیلات صندوق کارآفرینی امید حمایت شده که زعفران نیز جزو آن‌ها بوده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین زعفران طلای سرخ استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۰۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت جو قصیل در قم

حسین کوه خضری، رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی قم  با اشاره به اینکه با توجه به منابع محدود آبی در استان نیازمند تغییر روش کشت محصولات کشاورزی هستیم، گفت: کاهش میزان آبدهی و برداشت زودتر محصول، حذف علف‌های هرز و افزایش کیفیت علوفه دامی از مزایای برداشت جو به صورت قصیل است.

وی افزود: در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازه و یا خرد و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد.

کوه خضری با بیان اینکه امسال دو هزار تن محصول جو در استان به این صورت در استان برداشت می‌شود، افزود: پیش بینی می‌کنیم سال آینده ۱۰ درصد از زمین‌های زیر کشت محصول جو به صورت قصیل برداشت شود.

وی با بیان اینکه کشت جو قصیل که امسال به صورت آزمایشی در استان قم اجرا شد این روز‌ها به مرحله برداشت رسیده است،گفت:در حال حاضر ۲۳ هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول جو قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برداشت جو قصیل در قم
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر