Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جدید دفتر سازمان اکو و پنج مسئول دیگر سازمان‌های بین المللی در امور پناهندگان به مشهد سفر کردند و طی نشستی با مقامات اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی تاکید شد که کمک‌های بین‌المللی تنها ۴ درصد از نیازهای مهاجرین را تامین می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «تاهینی مایتری تاماناگوا» رئیس جدید دفتر نمایندگی اداره کل امور بشر دوستانه اتحادیه اروپا (اکو) به همراه پنج مسول دیگر سازمانهای بین المللی در امور پناهنگان و مهاجران افغان امروز دوشنبه به مشهد سفر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سفر «وریندار» مدیر کشوری سازمان «ریلیف اینترنشنال» در ایران، «نعیم گل» دستیار امور برنامه ریزی این سازمان، « ایو فریسن» رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان ، «فلیپ لوزینسکی» رئیس کشوری و «بئی تریسی اوچوا» مدیر امور ترویجی از سازمان امور پناهندگی نروژ در ایران به همراه نمایندگان دفاتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان حضور دارند.

سفر این میهمانان خارجی به مشهد با هدف بررسی نیازهای مهاجران افغان و جذب حمایت سازمانهای بین المللی در این زمینه صورت گرفت.

در حاشیه این نشست، تقی هاشمی مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی؛ به خبرنگاران گفت:  در حال حاضر کمکهای سازمانهای بین المللی برای رسیدگی به وضعیت  مهاجران افغانستانی تنها چهار درصد از نیازهای آنها را شامل می شود و جمهوری اسلامی در حالی که درگیر تحریم های ظالمانه و با مشکلات اقتصادی و تورم رو به رو است بیشتر نیازهای مهاجران افغانستان را به تنهایی رسیدگی می کند.

هاشمی افزود: ایران به تنهایی مسولیت رسیدگی به مهاجران افغانستانی را ندارد و متاسفانه برخی از سازمانهای بین المللی نگرش سیاسی به این موضوع دارند از این رو امروز با دعوت از تعدادی از مسوولان سازمانهای بین المللی و رییس دفتر نمایندگی اداره کل امور بشر دوستانه اتحادیه اروپا (اکو) ، به دنبال جذب حمایت های بین المللی برای رسیدگی به وضعیت مهاجران افغانستانی در مشهد و خراسان رضوی هستیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر از 350 هزار مهاجر افغانستانی در خراسان رضوی، 96 درصد از آنان در شهر مشهد ساکن و پنج درصد دیگر در سایر شهرهای این ولایت مقیم هستند.

ایو فریسن؛ رییس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ایران نیز اظهارداشت:  هم‌اکنون بیشتر حمایت‌ها و بار رسیدگی به مهاجران افغانستانی به دوش ایران و سایر همسایگان این کشور است.

وی اضافه کرد: کاهش حمایت‌های سازمانهای بین‌المللی برای رسیدگی به مشکلات مهاجران افغانستانی ساکن در ایران باید به کشورهای عضو سازمان ملل متحد منتقل شود، تا در این خصوص تصمیم‌گیری های لازم انجام‌ شود.

رییس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سفر مسولان سازمانهای بین‌المللی در امور پناهندگان به مشهد و خراسان رضوی گفت: با این حال بخشی از کمک‌های بین‌المللی به مهاجران افغانستانی از گذشته در حال انجام است به طوری که برخی از مهاجران در ساختارهای شهری اسکان داده شده‌اند و بخش دیگری مربوط به دوره جدید مهاجرت از این کشور است.

این میهمانان خارجی از اداره کل امور اتباع و مهاجران خارجی خراسان رضوی، مهامنشهر تربت جام نیز بازدید کردند.

انتهای پیام/.

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار ایران بین الملل سازمان ملل مهاجرین افغانستانی اخبار ایران بین الملل سازمان ملل مهاجرین افغانستانی کمیساریای عالی سازمان ملل سازمانهای بین المللی مهاجران افغانستانی امور پناهندگان بین المللی سازمان ملل متحد خراسان رضوی اداره کل کل امور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۲۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری قدیمی از پوشش متفاوت زنان افغانستانی قبل از طالبان

تصاویری از پوشش متفاوت زنان افغانستان در سال 1965 در فضای مجازی منتشر شده است که در ادامه آن را مشاهده می‌کنید. منبع: viral vids

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • بررسی مشکلات اتباع شهرستان برخوار 
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • ممنوعیت عقد قرارداد مسکن با اتباع غیر مجاز
  • تمدید کارت ویژه مهاجرین افغانستانی
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • تصاویری قدیمی از پوشش متفاوت زنان افغانستانی قبل از طالبان
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی