Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،ابوالفتح ابراهیمی نائب رییس اتاق بازرگانی تبریز روز دوشنبه در دیدار با رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش با بیان اینکه آذربایجان شرقی از مهم‌ترین قطب‌های صنعتی و کشاورزی ایران است  گفت: فرش، صنایع غذایی، شیرینی و شکلات، صنایع پایین دستی قطعه سازی، خودروسازی و تراکتور سازی از جمله مهم‌ترین صنایع این استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به همسایگی آذربایجان شرقی با کشور‌هایی که شاهراه ورود به اروپا هستند، گفت: تجارت با کشور‌های مسلمانی همچون بنگلادش قطعا در اولویت بوده و دو طرف باید نسبت به ظرفیت‌های اقتصادی یکدیگر آشنایی بیشتری داشته باشند.

او با امیدواری نسبت به گسترش مناسبات با کاهش تحریم‌ها گفت: آذربایجان شرقی توانایی تامین بسیاری از کالا‌های وارداتی بنگلادش از جمله ماشین‌آلات، ماشین ابزار و تراکتور را دارد.

نائب رییس اتاق تبریز با اعلام آمادگی این اتاق برای افزایش همکاری‌های اقتصادی با بنگلادش گفت: امیدواریم زمینه برای اعزام و پذیرش هیات‌های تجاری به منظور آشنایی بیشتر ۲ طرف از نیاز‌ها و ظرفیت‌های یکدیگر فراهم شود.

جولیا معین رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در تهران نیز در این دیدار ضمن ابراز تاسف از حجم کم مراودات تجاری بین ۲ کشور و با تاکید بر گسترش مناسبات گفت: کشور بنگلادش دارای سریع‌ترین رشد اقتصادی در جنوب آسیا بوده و رتبه دهم در رشد اقتصادی در جهان را دارد.

او با اشاره به برخی ظرفیت‌های اقتصادی این کشور اظهار کرد: بنگلادش دومین صادرکننده بزرگ پوشاک، سومین تولیدکننده انواع سبزیجات، چهارمین تولیدکننده برنج و سومین تولیدکننده آبزیان در جهان است.

او ادامه داد: همچنین این کشور در تولید نخ کنفی، دارو، چای، کنجد، میوه‌های استوایی، دوچرخه و دیگر صنایع دارای مزیت بسیار بالایی است.

رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در تهران با اشاره به اینکه ۲۰۰ کارخانه ریسندگی در بنگلادش فعال است که ۲۵ مورد آن‌ها دولتی و بقیه خصوصی هستند افزود: مواد غذایی و نوشیدنی، اقلام الکترونیکی، زیورآلات و خشکبار از جمله نیاز‌های بازار این کشور است.

در سال ۲۰۱۳ مبادلات تجاری ایران و بنگلادش کمتر از ۲۰ میلیون دلار بود که در سال‌های اخیر و با تسهیل در روابط اقتصادی، ارزش مبادلات ۲ کشور به بیش از ۱۰۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراودات تجاری اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۳۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمد موسوی‌نسب، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایلام در دیدار با بهروز ناصری رئیس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام  اظهار کرد: اجرای طرح‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سایر بخش‌ها برای دستیابی به اهداف واقعی باید از مسیر دانشگاه بگذرد و اتاق بازرگانی ایلام از هرگونه همکاری مشترک با این دانشگاه در راستای اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی، آموزش و ایجاد نمایشگاه استقبال می‌کند.

وی افزود: پیوند اتاق بازرگانی به‌عنوان پارلمان بخش خصوصی با دانشگاه زمینه‌ساز رشد تولید، تجارت، بازرگانی و سایر بخش‌های اقتصادی خواهد بود. تلاش می‌شود که با انعقاد تفاهم‌نامه زمینه لازم برای توسعه همکاری بین اتاق بازرگانی و دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شود.

 رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایلام تأکید کرد: استان ایلام دارای ظرفیت‌های مناسبی از حیث نفت و گاز، پتروشیمی، میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، صنعت و معدن، داشتن مرز مشترک با عراق و کشاورزی برای جذب سرمایه‌گذاری است که باید از ظرفیت دوسویه اتاق و دانشگاه برای تحقق این مهم استفاده بهینه شود.

تحول اقتصادی با اجرای طرح‌های مشترک بین اتاق بازرگانی و دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیز با استقبال از هرگونه همکاری دوسویه با اتاق بازرگانی به‌منظور توسعه همه‌جانبه این استان استقبال کرد، گفت: اجرای طرح‌های مشترک بین اتاق بازرگانی و دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند فرصت‌های جدید کارشناسی شده‌ای را برای تحول اقتصادی در استان فراهم کند.

بهروز ناصری اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های دانشگاه آزاد اسلامی ورود به مسائل استانی و کمک به حل مسئله در استان بوده که این دانشگاه در استان با همه ظرفیتی که دارد در خدمت توسعه استان است. ۱۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام مشغول تحصیل هستند که خروجی آن زمینه‌ساز تحول بوده و این ظرفیت می‌تواند در حوزه کارشناسی اقتصادی و سایر بخش‌ها به فعالان بخش خصوصی کمک کند. این دانشگاه آمادگی لازم برای انعقاد تفاهم‌نامه با اتاق بازرگانی دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟