Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حسین مدرس خیابانی روز دوشنبه در نشست سرمایه گذاری در منطقه آزاد چابهار اظهارداشت: با توجه به اینکه سرمایه‌گذاران آمادگی خود را برای تعریف پروژه های مهم در چابهار اعلام کردند ما باید امکان لازم را برای این مهم فراهم کنیم.

وی تاکید کرد: باید بتوانیم برای هر شهرستان شناسنامه توسعه را تعریف و بررسی کنیم در هر منطقه چه کارهایی را باید انجام داده و با توجه به این چشم‌انداز اقدامات عمرانی در حوزه‌های مختلف انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: افزایش ابعادی منطقه آزاد چابهار یک فرصت است تا طرح‌های بیشتری برای رشد و آبادانی را اجرا و به صورت ویژه از این فرصت استفاده کنیم.

وی خاطر نشان کرد: مرکز جذب سرمایه‌گذاری در چابهار مشابه مرکز زاهدان تشکیل شود تا کار سرمایه گذاران را در چابهار تسهیل کند و در نتیجه سرمایه‌گذار برای انجام یک مکاتبه مجبور به سفر از چابهار به زاهدان نباشد.

مدرس خیابانی تصریح کرد: به منظور رفع مشکلات، مرکز جذب سرمایه‌گذاری در چابهار تاسیس و نمایندگان اداره اقتصاد و دارایی و سازمان منطقه آزاد چابهار در آن حضور داشته باشند.

وی بیان کرد: باهدف تقویت نیروی انسانی باید در هر دستگاه اجرایی میز دانشگاه با حضور نمایندگان آنها تشکیل شود.  

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: باید تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه‌ها امضا شود تا در این رابطه دانشگاه‌ها بتوانند تخصص‌های مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی را تامین کنند. 

وی خاطرنشان کرد: در رابطه با تامین کالاهای اساسی باید چابهار در تامین مواد و کالاهای اساسی خودکفا شود و بتوانیم این کالاها را در خود این شهر تولید کنیم.

مدرس خیابانی تصریح کرد: توسعه‌ای که عدالت و رفاه نباشد سفره مردم را احیا نکند توسعه مفیدی نیست لذا باید در توسعه‌ای که برای سیستان و بلوچستان برنامه‌ریزی می‌کنیم این موارد را در نظر بگیریم.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان استانداری سیستان و بلوچستان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار استاندار سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان استانداری سیستان و بلوچستان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار سیستان و بلوچستان استانداری سیستان و بلوچستان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار استاندار سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان منطقه آزاد چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۳۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور

آفتاب‌‌نیوز :

 «نون مصرفی دوسال خانواده هشت نفره‌ام را سیل برد» این‌ها حرف‌های دردناک محمد ریگی کشاورز منطقه سیستان و بلوچستان است.

به گفته وی ۲۵ کیسه ۱۰۰ کیلویی گندمش را سیل برده است.

رئیس مرکز خشکسالی احد وظیفه امروز هشدار داد هر لحظه امکان سیل خطرناک در مناطق جنوبی خوزستان، فارس، بوشهر و هرمزگان وجود دارد و کشاورزان مراقب گندم‌هایشان باشند تا سیل نبرد.

بارش‌های امسال در مناطق جنوبی کشور سیل‌های ویرانگری ایجاد کرد سیل‌ها حتی در کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس که باران برای آن‌ها رویا بود نیز شکل گرفت.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که گندمکاران قبل از ورود کمباین به مزرعه، پیش بینی‌ها و هشدار‌های هواشناسی را ببینند، باران برداشت را سخت می‌کند و سیل ایجاد می‌کند.

سیل‌های اخیر در منطقه جنوب کشور ۱۱۶۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرد.

با این میزان پول می‌توان کل گندم کشاورزان استان سیستان و بلوچستان معادل ۶۷ هزار تن را با قیمت کیلویی ۱۷۵۰۰ تومان خرید تضمینی کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور