Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهوری بلاروس از آمادگی مینسک برای بازگردادن مهاجران به کشور خود خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از واشنگتن پست، تلویزیون رسمی بلاروس روز دوشنبه به نقل از الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهوری این کشور گفت که مینسک آماده کمک‌رسانی به مهاجرانی است که می‌خواهند به وطن خود بازگرداند.

لوکاشنکو در این زمینه افرود: اما باید بگویم که این افراد لجباز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسی نمی‌خواهد بازگردد و این مشخص است که جایی برای بازگشت ندارند. آن‌ها در وطن‌شان خانه ندارند و می‌دانند که آنجا چیزی ندارند تا برای خوردن به بچه‌های‌شان بدهند. برخی نیز علاوه بر این‌ها نگران جان‌شان هستند.

وی ادامه داد: می‌خواهم بدانید که تلاش‌هایی در این جهت انجام گرفته است تا مردم را قانع کنیم که وطن‌شان بازگردند؛ اما کسی نمی‌خواهد بازگردد.

این اظهارات لوکاشنکو همزمان با نشست اتحادیه اروپا برگزار شد که قرار است افزایش تحریم‌ها علیه بلاروس را بررسی کند.

از تابستان هزاران مهاجر - که اغلب آن‌ها از خاورمیانه آمده‌اند - تلاش داشتند تا از مرز بلاروس با لهستان، لیتوانی و لتونی عبور کنند.

مقامات اتحادیه اروپا، بلاروس را مسؤول تسهیل مهاجرت‌های غیرقانونی می‌دانند.

هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان پیش از نشست روز دوشنبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل هشدار داد شرکت‌های هواپیمایی که مهاجران را به بلاروس می‌برند ممکن است با منع فرود در اتحادیه اروپا مواجه شوند.

وی در ادامه عنوان کرد که اتحادیه اروپا با پایان زنجیره تحریم‌هایی که می‌تواند اعمال کند، بسیار فاصله دارد.

جوزپ بورل، رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز که اخیرا با وزیر خارجه بلاروس ملاقات داشته، گفت، درباره سیل مهاجران اوضاع تحت کنترل قرار گرفته است.

بورل افزود: امروز بسته جدید تحریم‌ها را علیه بلاروسی‌های مسؤول اتفاقات اعمال خواهیم کرد و این تحریم‌ها را گسترش می‌دهیم تا شامل اشخاص دیگر، شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر مسافرتی شود. همچنین تمام کسانی که در انتقال غیرقانونی مهاجران دخیل هستند مشمول این تحریم‌ها می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلکساندر لوکاشنکو اتحادیه اروپا تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۴۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به «رفح» غیر قابل قبول است

"اورسولا فون در لاین" رئیس کمیسیون اروپا ضمن تاکید بر وضعیت غیرقابل تحمل رفح، حمله رژیم صهیونیستی به این شهر جنوبی در غزه را غیرقابل قبول دانست.

به گزارش ایرنا، اورسولا فون در لاین گفت که در سفر به رفح، وضعیت این شهر را «غیرقابل تحمل» دیده و حمله اسرائیل به آن را «غیرقابل قبول» دانست.

این مقام آلمانی که برای دومین بار نامزد پست ریاست کمیسیون اروپا شده است، در پاسخ به این سوال که آیا حمله اسرائیل به رفح در جنوب غزه «خط قرمز» است یا خیر و منجر به وضع تحریم از سوی اتحادیه اروپا علیه اسرائیل می‌شود، گفت: «من هرگز خط قرمزی ترسیم نمی‌کنم، اما فکر می‌کنم اگر [نخست وزیر بنیامین]نتانیاهو حمله کند، کاملا غیرقابل قبول خواهد بود».

فون در لاین همچنین اضافه کرد: در صورت حمله اسرائیل به رفح، کمیسیون با کشور‌های عضو نشستی تشکیل خواهد داد و در مورد این حمله اقدام خواهد کرد.

رئیس کمیسیون اروپا در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی پیشنهاد پایان جنگ در غزه، گفت که همیشه از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت کرده و در عین حال از رهبران تل آویو خواسته است تا در چارچوب قوانین بشردوستانه و بین المللی عمل کنند.

این سیاستمدار آلمانی در ادامه بر برقراری آتش بس تاکید کرد و تنها راه حل موجود را ایجاد دو دولت برای رسیدن به صلح در منطقه دانست.

تهدید اسرائیل برای حمله به رفح در حالی است که بیش از نیمی از جمعیت غزه در آن پناه گرفته اند.

همزمان آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا که به خاورمیانه سفر کرده است، روز دوشنبه از حماس خواست تا پیشنهاد آتش بس اسرائیل را به عنوان آخرین شانس مذاکرات برای توافق پیش از حمله به رفح بپذیرد.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز روز یکشنبه در یک تماس تلفنی از نتانیاهو خواسته بود تا عملیاتی را در این منطقه آغاز نکند.

دیگر خبرها

  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم
  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه
  • کاهش تنش‌ها در منطقه محور تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به «رفح» غیر قابل قبول است
  • توصیه عجیب لوکاشنکو به ورزشکاران بی‌طرف در المپیک پاریس
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا