Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ولی‌الله یارمحمدی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این شهرستان با ۳۷ هزار و ۵۰۰ هکتاراراضی زیر کشت گندم دیم، پنج هزار هکتار حبوبات دیم و پنج هزار هکتار جو دیم رتبه اول تولید محصولات دیم در استان مرکزی را دارد.

وی تاکید کرد: سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ هکتارگندم آبی و پنج هزار هکتار جو آبی در این شهرستان کشت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فراهان اظهار داشت:  از ۲۳ هزار هکتار اراضی کشت آبی فراهان تاکنون در یک‌هزار و ۹۵۸ هکتار آن طرح سیستم‌های آبیاری نوین اجرا شده و تا پایان سال ۱۳۷ هکتار نیز به این سطح افزوده می‌شود.

یارمحمدی تصریح کرد: نظام آبیاری حاکم بر اراضی کشاورزی این شهرستان با استفاده از منابع آبی چشمه و قنات انجام می‌شود و کوچک بودن اراضی کشاورزان مانع از اجرای سیستم‌های آبیاری بارانی است.

 وی گفت: ۲۶۵ تن  بذور اصلاح شده مناسب و مرغوب سال زراعی جاری در راستای مقابله با خشکسالی بین کشاورزان توزیع شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فراهان عنوان کرد: استفاده از بذور اصلاح شده و مقاوم به خشکی، بهره‌گیری از کودهای آلی و  پتاسه، جانمایی مناسب بذر و رعایت عمق جایگاه کشت،استفاده از سیستم‌های مکانیزاسیون و کشاورزی حفاظتی ، بهره‌گیری از نباتات علوفه‌ای دیم در تناوب با غلات همچنین کاشت گیاهانی مثل کاملینا،گلرنگ و حبوبات دیم در تناوب با گندم و جو دیم، رعایت آیش و تناوب، استفاده از ارقام پربازده وکم آب بر در اراضی مرغوب و کشت گیاهان دارویی در اراضی کم بازده از اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی درسال جاری است.

شهرستان فراهان به مرکزیت شهر فرمهین بالغ بر ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و در ۴۵ کیلومتری شمال اراک (مرکز استان مرکزی ) واقع شده است.         

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی اراک استان مرکزی فراهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی اراک استان مرکزی وزارت جهاد کشاورزی اراک استان مرکزی فراهان شهرستان فراهان جهاد کشاورزی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۵۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از اتمام رفع تداخلات اراضی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سیدمحمدرضا سیدحسینی اظهار کرد: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و بر اساس عکس‌های هوایی دهه ۴۰ که در دسترس استان قرار گرفته است، از ابتدای اجرای این قانون از تعداد ۱۰۱۲ پلاک موجود در استان، ۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده است که بر این اساس ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و ۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده و با این اقدام ارزشمند پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات اراضی، تضمین امنیت سرمایه‌گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 749924

دیگر خبرها

  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد