Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، غلامحسین دلبری با بیان اینکه برنامه‌های آموزشی برای مسئولان این مراکز برگزار شده گفت: برای مراکزی که در غربالگری تابلوخوانی بینایی مشارکت دارند چارت E خریداری شده و با حضوری شدن مراکز آموزشی از جمله مهد‌های کودک، مراکز غربالگری نیز فعال شده‌اند.

او افزود: در مراکزی که غربال را با دستگاه‌های پلاس اپتیک انجام می‌دهند نیز تمهیدات لازم اندیشیده شده و این مراکز آماده‌ی اجرای طرح هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: مراکز بهداشت، مهد‌های کودک و مراکز مثبت زندگی در این طرح همکاری دارند و هماهنگی‌های لازم با بهداشت استان و آموزش و پرورش برای اجرای طرح انجام شده است.

دلبری بیان کرد: برنامه پیشگیری از آمبلیوپی که بیش از ده سال است در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود تا کنون ده‌ها کودک را از نابینایی و کم‌بینایی نجات داده است.

او پیشگیری را تنها راه کاهش معلولیت دانست و تصریح کرد: بهزیستی خراسان رضوی دو برنامه پیشگیری از آمبلیوپی و غربالگری شنوایی نوزادان و کودکان را از سال‌ها پیش در دستور کار گذاشته و بر اساس آمار قابل استناد دست کم ۲ هزار کودک در دهه گذشته از نابینایی، کم‌بینایی، ناشنوایی و کم‌شنوایی نجات پیدا کرده‌اند.

انتهای پیام//م.ج.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراکز غربالگری کم بینایی کودکان ناشنوا خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی

ایسنا/سیستان و بلوچستان در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

در دومین روز از برگزاری این همایش، چنگیز رحیمی عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز در زمینه "ساماندهی مدیریت خدمات مشاوره برای مدیران" و اسکندری عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه "راهکارهای حل چالش های روانی - اجتماعی دانشجویان، به ارائه سخنرانی پرداختند.

 باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز نیز درباره " علل مهاجرت و پیشگیری از آن اظهار کرد: برخی از کشورها تلاش دارند نخبگان و یا دانشجویان ما را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و .. به مهاجرت وادار کنند که لازم است دانشجویان را نسبت به پیامدهای مهاجرت هوشیار کنیم.

وی همچین به تشریح چالش های ترویج سبک زندگی سالم پرداخت و گفت: با پیشگیری از افراط و تفریط در زمینه های مختلف می توانیم چرخ زندگی را متعادل کنیم.

پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی از دیگر برنامه های دومین روز همایش ملی بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی