Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزایر فارس، نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران در  برنامه تهران ما سلامت رادیو تهران، در خصوص دُز سوم واکسن کرونا گفت: واکسن کرونا پس از 6 ماه خاصیت ایمنی زایی خود را تا حدی از دست می‌دهد به همین دلیل در تمامی کشورهای دنیا تزریق دُز بوستر در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا از ابتدای آبان ماه پروتکل تزریق به کادر درمان ابلاغ و فرآیند آن آغاز شد. در مورد بقیه گروها هم به نظر می رسد تا پایان سال جاری باید تزریق دُز سوم را انجام دهند. با توجه به اینکه مرگ و میر و ابتلاء در گروه سنی بالای 70 سال افزایش پیدا کرده بود به همین دلیل تزریق دُز سوم برای این گروه سنی هم الزامی شد.

وی افزود: در حال حاضر واکسن‌های آسترازنکا و سینوفارم قابلیت تزریق برای دُز سوم را دارند. افرادی که دو دُز اول از واکسن سینوفارم استفاده کرده‌اند برای دُز سوم می‌توانند از سینوفارم یا آسترازنکا استفاده کنند و افرادی که از واکسن آسترازنکا استفاده کرده‌اند می‌توانند برای تزریق دُز سوم از همین واکسن بهره مند شوند.

توکلی خاطرنشان کرد: طی دو ماه اخیر درصد زیادی ازطیف سنی 12 تا 18 سال با واکسن‌های سوبرانا و سینوفارم واکسینه شدند که عارضه جدی به همراه نداشته است. در استان تهران مطالعاتی بر روی این واکسن ها با هدف بررسی تاثیر آنها آغاز شده تا خانواده ها با خیال راحت تری برای واکسیناسیون فرزندانشان اقدام کنند.آنچه محرز است تزریق واکسن از مرگ و میر و ابتلاء شدید جلوگیری کرده است.

معاونت درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران درخصوص داروی مولنوپیراویر اظهار داشت: درباره استفاده و حتی تولید مولنو پیراویر بحث‌هایی مطرح شده و اگر توسط کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا تایید شود وارد پروتکل درمانی کشوری شده و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت ولی آنچه مهم است استفاده از چند داروی(پلی فارمسی) برای درمان کرونا بسیار خطرناک تر از دریافت داروی موثر است. همچنین هشدارهایی مبنی بر استفاده بی‌مورداز آنتی بیوتیک ها وجود دارد.

توکلی بر لزوم اعتدال در مصرف آنتی بیوتیک تاکید کرد و گفت: تجویز آنتی بیوتیک توسط پزشکان لزوما بر اساس دستورالعمل های درمانی نیست. فرهنگ تجویز آنتی بیوتیک در کشور ما غلط است و باید فرهنگ استفاده درست از آنتی بیوتیک ها توسط پزشکان و مردم عادی آموزش داده شود. یکی از پیام های هفته مقاومت میکروبی این است که مقاومت آنتی بیوتیکی در بدن جدی است و می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند.

وی وضعیت اپیدمیولوژیکی ویروس در کشور را کنترل شده خواد و اظهار داشت: گزارشی مبنی بر سوش جدید وجود ندارد و در کل در حوزه درمان و تعداد بستری‌ها و مرگ و میر وضعیت آرامی داریم. اما همه باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و از ساده انگاری پرهیز کنند. ضمن اینکه افرادی که تا کنون واکسینه نشده اند حتما به تزریق دو دُز واکسن کرونا اقدام نمایند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: درمان استان تهران دارو مرگ و میر آنتی بیوتیک تزریق د ز د ز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۸۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت