Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار سمنان گفت: به منظور مدیریت منابع آبی استان افزایش مجتمع‌های گلخانه‌ای، اجرای سیستم‌های تحت‌فشار و روش‌های نوین آبیاری پیگیری شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید محمدرضا هامشی در سیصد و بیستمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: ما با بحران شدید کم‌آبی مواجه هستیم و لذا به‌منظور مدیریت منابع آبی استان؛ افزایش مجتمع‌های گلخانه‌ای، اجرای سیستم‌های تحت‌فشار و روش‌های نوین آبیاری مورد تأکید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره راه‌اندازی واحدهای راکد استان سمنان نیز گفت: از تمامی علاقه‌مندان و سرمایه‌گذاران در سراسر کشور، به منظور راه‌اندازی مجدد واحدهای راکد استان دعوت می‌کنم.

استاندار سمنان افزود: خوشبختانه سه سرمایه‌گذار برای احیاء و راه‌اندازی مجدد برخی واحدهای صنعتی استان اعلام آمادگی کرده و مقدمات مرتبط با این مقوله به انجام رسیده است.‌

هاشمی خاطرنشان کرد: از مدیران عامل بانک‌ها به‌واسطه همکاری با ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قدردانی می‌کنم و انتظار دارم باهدف گره‌گشایی و رفع مشکلات تولید و صنعت، امور استان را به‌صورت ویژه پیگیری کنند.

وی افزود: خوشبختانه در شرایط فعلی فرصت برای کار کردن فراهم است، از مدیران استان می‌خواهم از این فرصت طلایی استفاده کنند.

پشتیبانی از تولید به روایت بانک ملی ایران/ مشارکت ویژه بانک در طرح های سرمایه گذاری با اولویت رونق تولیدسرمایه گذاری مناسب، راهی برای کسب درآمدسرمایه گذاری ویژه با خرید ویلا در شهرک دریاکنار

استاندار سمنان گفت: واحدهای تولیدی و صنعتی موفقی در شهرستان مهدی‌شهر فعالیت دارند و ما امیدواریم با رفع موانع تولید شاهد گسترش و رشد نظیر این واحدها در سطح استان و به‌ویژه شهرستان مهدی‌شهر باشیم.‌

انتهای پیام/363/ ع

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۱۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • آبیاری بیش از ۸۰ درصد کشت‌های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری