Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مرگ و میر روزانه ویروس کرونا در آلمان بیشترین افزایش را در بیش از پنج ماه گذشته داشته و قانون‌گذاران این کشور در حال مباحثه درباره چگونگی مهار موج چهارم این همه‌گیری هستند.

به گزارش «بلومبرگ»، «آنگلا مرکل» صدراعظم در حال خروج آلمان و «اولاف شولتز» سوسیال دموکرات که قصد دارد در ماه آینده سوگند یاد کند تا جای مرکل را بگیرد، قرار است در کنفرانس ویدئویی با سران ایالتی در روز پنجشنبه درباره گام‌های بعدی مهار کرونا گفت‌وگو کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ائتلاف جدید که شامل سبزها و دموکرات‌های آزاد طرفدار کسب‌وکار است، در حال برنامه‌ریزی است تا اواخر این هفته قانونی را ارائه کند که محدودیت‌های سخت‌تری را برای افرادی که واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند، از جمله نیاز به آزمایش برای رفتن به محل کار و استفاده از وسایل نقلیه عمومی، اعمال کند.

«دیرک ویزه» معاون رئیس انجمن حزب سوسیال دموکرات در پارلمان آلمان روز سه‌شنبه گفت: «در واقع یک قرنطینه برای افراد واکسینه نشده در راه است».

به گزارش بلومبرگ، با کمتر از ۷۰ درصد واکسیناسیون کامل در برابر این بیماری، بزرگترین اقتصاد اروپا از همتایان غربی مانند اسپانیا، ایتالیا و پرتغال عقب مانده که باعث شده آلمان با موج شیوع جدید مواجه شود. نرخ روزانه ابتلا در آلمان در حال شکستن رکوردهای ثبت شده در زمستان گذشته است، زمانی که جمعیت این کشور اروپایی عمدتاً در برابر کرونا بی‌دفاع بودند.

موسسه «رابرت کخ» آلمان روز سه‌شنبه یک افزایش دیگر در نرخ سرایت در سراسر این کشور را گزارش داد. موارد طی هفت روز گذشته به رکورد ۳۱۲.۴ در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر رسید. مرگ و میر در این کشور هم ۲۶۵ نفر افزایش یافت که شدیدترین افزایش یک روزه از ۲۷ مه بوده است.

عملکرد آلمان به دلیل انتقال قدرت کند شده و مرکل نقش سرپرست را در حالی که مذاکرات بر سر تشکیل دولت جدید در این کشور ادامه دارد، عهده‌دار است. 

احزاب بالقوه ائتلاف حاکم در برابر قرنطینه عمومی مقاومت می‌کنند و تمایل به قوانین جدید با اختیارات بیشتر برای ایالت‌های آلمان به منظور اعمال محدودیت دارند. اقدامات فوق‌العاده کنونی در جهت مقابله با کرونا در آلمان ۲۵ نوامبر (چهارم آذر) به پایان می‌رسد.

اتریش از روز دوشنبه به اولین کشوری تبدیل شد که قرنطینه برای افراد غیرواکسینه را اعمال کرد.  «الکساندر شالنبرگ» صدراعظم اتریش روز یکشنبه اعلام کرد از روز دوشنبه میلیون‌ها نفر را که به طور کامل علیه ویروس کرونا واکسینه نشده‌اند، در قرنطینه قرار می‌دهد تا با افزایش بی‌سابقه شیوع کرونا در این کشور مقابله کند.

اروپا دوباره به کانون همه‌گیری کووید-۱۹ تبدیل شده و برخی از دولت‌ها را وادار کرده که دوباره محدودیت‌ها را اعمال کنند.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز چهارشنبه گزارش داد میزان ابتلا به کرونا طی هفت روز قبل در قاره اروپا ۱۰ درصد افزایش داشت. به گفته سازمان جهانی بهداشت، با این روند، اروپا تنها منطقه‌ای در دنیا بود که میزان ابتلا به کرونا و مرگ و میر بر اثر آن با روند صعودی مواجه شد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد این ششمین هفته متوالی بود که نرخ ابتلا به کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن در قاره سبز روند صعودی داشت. از میان ۶۱ کشوری که سازمان جهانی بهداشت نامشان را در منطقه اروپا ثبت کرده ۴۲ درصد جهش دست‌کم ۱۰ درصدی در موارد ابتلا را طی هفت روز مذکور ثبت کردند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: مرگ و میر واکسیناسیون قرنطینه اروپا مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۱۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد

یونس احمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته محصولات مختلفی از جمله انواع گوشت قرمز، گوشت مرغ، خوراک ماهی و دنبه گوسفندی در مجموع به وزن یک هزار و ۷۷۹ تن و ۱۵ هزار قطعه ماهی زینتی به کشور عراق تحت نظارت کارشناسان قرنطینه دامی مستقر در مرز بین اللملی شهید سلیمانی مهران به کشور عراق صادر شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون مقدار ۷۲۵ تن تخم مرغ خوراکی و ۲هزار قطعه ماهی زینتی تحت نظارت واحد قرنطینه دامپزشکی به کشور عراق صادر گردیده است.

وی اظهار کرد: لازم به توضیح است صادرات هر گونه محصولات و فرآورده های دامی منوط به اخذ گواهی بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی از استان های مبدا است.

وی افزود: کارشناسان دامپزشکی مسئولیتی در قبال صادرات محموله های بدون مجوز بهداشتی ندارند.

کد خبر 6093356

دیگر خبرها

  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • هت‌تریک رکورد شکنی سامیار | عبدلی رکورد ۵۰ آزاد را هم جابه جا کرد
  • عبدلی سومین بار حدنصاب ملی شنا را در مسابقات آلمان جابجا کرد
  • هت‌تریک رکوردشکنی سامیار در آلمان
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است