Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: تمام ظرفیت‌های موجود برای حل مشکلات مناطق حاشیه‌ای شهرها به کار گرفته شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌ها اظهار داشت: بنیاد مسکن باید نسبت به تدوین نقشه آمایش سرزمینی اقدام کرده و تمام ساخت و سازها در حوزه مسکن و رعایت مولفه‌های مورد نیاز را در این بستر به پیش ببرد زیرا توجه به این مسئله سبب سرعت و دقت بیشتر کار خواهد بود بنابراین باید مورد توجه در این انقلابی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنابراین انتظار داریم تا بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای موفقیت در کارها یک نقشه آمایش سرزمین را تهیه و تمامی فعالیت‌های خود از جمله ساخت و سازها و ایجاد زیرساخت‌های لازم را بر پایه این نقشه کلی به عنوان سند راهبردی اقدامات خود به پیش ببرد.

امام جمعه اراک با اشاره به مسئله حاشیه‌نشینی گفت: حاشیه‌نشینی یکی از معضلات فعلی جامعه به شمار می‌رود که نتیجه رشد مهاجرت از روستاها از یک طرف و عدم وجود توان کافی برای تامین مسکن و سرپناه مناسب و نیز وجود اشتغال کاذب به شمار می‌رود؛ بی‌شک درصورت اجرانکردن برنامه دقیق و عملیاتی در این حوزه جامعه با چالش‌های جدی روبرو خواهد بود.

نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس: حاشیه نشینی و محرومت بزرگترین مسئله دولت آینده در استان خوزستان استگرانی ها نفس اقشار ضعیف را گرفته است/افزایش قیمت اجاره بها باعث حاشیه نشینی شدرئیس مجلس: اقدامات خوبی در حوزه زیرساخت‌های حمل و نقل مشهد رقم خورده است/ هرگز نباید بپذیریم در کلانشهرها حاشیه نشینی داشته باشیم

دری نجف‌آبادی عنوان کرد: به سبب زندگی در مناطق حاشیه‌ای و از طرفی رفتار و کنش متقابل ساکنان این مناطق شاهد به وجود آمدن یک فرهنگ خاص بوده‌ایم که با فرهنگ متداول حاکم بر جامعه شهری متفاوت است و متولیان امر به ویژه مجموعه بنیاد مسکن باید برای مقابله جدی با این پدیده، زمینه استفاده از ظرفیت تمامی نهادها و دستگاه‌ها را فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: مسئله مهم دیگر در حوزه مسکن موضوع توجه به خانواده‌های معلولان، ایتام، محرومان و نیازمندان است که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باید این موضوع مهم را در دستور کار قرار دهد.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به ضرورت توجه به مسئله کادر نیروی انسانی گفت: یکی از مهمترین انتظارات از مجموعه انقلابی بنیاد مسکن بهره گیری از نیروهای متعهد، متخصص و پاکدست است که در این راستا، در پرداختی‌ها نیز باید نهایت دقت به‌کار گرفته شود.

انتهای پیام/711/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حاشیه نشینی بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۱۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: مترصد دریافت مجوز از مراجع قانونی هستیم تا به‌زودی موسسات خدمات هوشمند ترافیک را تاسیس و راه‌اندازی کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار تیمور حسینی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری‌های کشور و پلیس راهور اظهار کرد: خروجی این جلسه می‌تواند مدیریت ترافیک باشد که مدرسه کاربران ترافیک است؛ شخصیت افرادی که در جاده‌ها حضور دارند، در شهرهای بزرگ شکل می‌گیرد، پس اگر بتوانیم در کلان‌شهرها قوانین منظمی را حاکم کنیم محصول این محیط منظم کاربرانی می‌شود که می‌توانند در هرجا رفتارهای درست بروز دهند، از این رو تصمیماتی که از این جلسه خارج می‌شود، در حمل‌ونقل و ایمنی کشور کاربردی است.

وی با بیان اینکه پلیس راهور در سال ۱۴۰۳ اولین دستگاهی خواهد بود که به شعار سال، جهش تولید با مشارکت مردم جامه عمل می‌پوشاند، افزود: مترصد دریافت مجوز از مراجع قانونی هستیم تا به زودی مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک را تأسیس و راه‌اندازی کنیم، این مؤسسات می‌تواند توسط تمام کارشناسان اعم از همکارانم که سال‌ها در این سنگرتلاش کردند و همکارانمان در معاونت‌های حمل‌ونقل کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان اداره شود.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه این مؤسسات راه‌اندازی و در تمام معابر کشور جاده‌ها و معابر شهری یک بخش‌های جعرافیایی را به آن‌ها واگذار می‌کنیم، گفت: یکی از اقدامات این مؤسسات است که در اجرای مقررات و کنترل تخلفات به ما با ابزار هوشمند کمک می‌کنند.

از این پس حق بیمه باید بر اساس نمره منفی و تعداد جریمه‌ها باشد

حسینی با بیان اینکه امروز به دلیل محدویت‌های بسیار زیاد در کشور امکان گستردگی امکانات به هیچ عنوان وجود ندارد، تصریح کرد: در تمام ۲۴۰ هزار کیلومتر جاده‌های کشور، حتی در هر ۱۵۰ کیلومتر هم یک دوربین برای کنترل سرعت و ثبت تخلف وجود ندارد، علاوه بر کنترل تخلفات این مؤسسات می‌توانند با جذب کارشناسان بازنشسته راهور و با تجهیز آن‌ها به تبلت کروکی الکترونیکی در جمع‌آوری تصادفات به ما کمک کنند.

وی با بیان اینکه از این پس حق بیمه نباید براساس یک تصادف باشد، بلکه باید بر اساس نمره منفی و تعداد جریمه‌ها باشد، گفت: تا پایان خرداد این مورد ابلاغ و فراخوان داده می‌شود و انتظار داریم در مراکز بزرگ و کلان‌شهرها، شهرداری‌ها این اتفاق را رقم بزنند، چاره‌ای نداریم جز اینکه در یک نظام دقیق تشویق و تنبیه تلاش کنیم تا به اصلاح رفتار کاربران دست پیدا کنیم.

رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه رتبه‌بندی رانندگان به‌طور جد دنبال می‌شود، که اگر به سر منزل مقصود برسد با برنامه‌ریزی دقیق و اعمال نکات، یک انقلاب در موضوع اصلاح رفتارهای ترافیک خواهد بود، ادامه داد: با این اقدام می‌توانیم به راحتی در بازه دو تا سه ساله حداقل به میزان ۵۰ درصد تصادفات و جانباختگان را کاهش دهیم و کشته‌ها را به زیر ۱۰ هزار نفر برسانیم.

تیموری با اشاره به اینکه شهرداری تهران یک همت برای راهور در برنامه بودجه در نظر گرفته است، اظهار کرد: در برخی شهرها این عدد به مقداری کم است که اگر تعلق نگیرد بهتر است، توقع دارم تمام کلان‌شهرها بر اساس یک آنالیز دقیق مشخص کنند چه چیزهایی تکلیف شهرداری است و عدد واقعی را مشخص کنند، تنها شهری که عدد واقعی را دارد شهرداری تهران است.

وی گفت: برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست، هرکجا نیاز به همراهی ما باشد بدون تأخیر حتی یک ساعته کار انجام خواهد شد؛ پلیس در ارائه آمار هیچ خساستی ندارد.

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به آخرین وضعیت کروکی الکترونیک خاطرنشان کرد: در ۱۹ استان، ۱۰۰ درصد تجهیزات تکمیل شده و کروکی کاغذی کامل جمع‌آوری شده است، در پنج استان فقط به مرکز استان تعلق گرفته و باقی‌مانده ۷۰ درصد استان تبلت را دریافت کردند، البته در اردیبهشت کسری تبلت‌ها تأمین و از حیث تجهیزات کامل می‌شوند که این اقدام اتفاق ارزشمندی از حیث خدماتی است که مردم دریافت می‌کنند و اطلاعاتی که ما از این طریق دریافت می‌کنیم.

کد خبر 749678

دیگر خبرها

  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی