Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در دیدار با سفیر کشور اتریش در تهران بر تعمیق و گسترش روابط فرهنگی و هنری دو کشور تأکید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امیدواریم در دوره حضور سفیر جدید اتریش در تهران در کنار فعالیت‌‌های سیاسی و اقتصادی، فعالیت‌ها و روابط فرهنگی و هنری نیز بیش از پیش گسترش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: در کشورمان نسبت به اتریش دورنمای فرهنگی وجود دارد و این کشور را با هویت و ماهیت فرهنگی در ایران می‌شناسیم. این ویژگی منحصر به فردی نسبت به دیگر کشورهای اروپایی است که مردم و حوزه نخبگی ما چنین نگاهی به آن داشته باشند.

رئیس شورای هنر با اشاره به پیشینه دانشگاهی و تدریس در دانشگاه تهران به عنوان یکی از اساتید این دانشگاه گفت: قبل از حضورم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه کاری‌ام در دانشگاه تهران، مطالعات روابط خارجی بود؛ به همین دلیل در دوره جدید فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم تلاش می‌کنیم تا به تعمیق روابط با کشورهای خارجی به ویژه کشور اتریش که سابقه روابط در طول چند قرن با آن داریم، بپردازیم.

اسماعیلی ادامه داد: در طول تاریخ سابقه همکاری‌‌های مشترک با کشور اتریش داریم و تفاهم نامه‌های فرهنگی خوبی بین دو کشور در سال های 1355 و همچنین در سال 1398 امضا شده که بر اساس این دو تفاهمنامه و علایق مشترک فرهنگی، ارتباطات فرهنگی و هنری‌مان را گسترش می‌دهیم.

وی افزود: در حال حاضر بخش فرهنگی سفارت اتریش در تهران فعالیت‌های متنوعی دارد و ما هم از فعالیت‌های فرهنگی و هنری این سفارتخانه در تهران استقبال می‌کنیم و انتظار داریم دولت اتریش هم فضای فعالیت‌‌های فرهنگی و هنری مناسب برای رایزنی فرهنگی و سفارتخانه ما در وین فراهم کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال تصریح کرد: فعالیت‌های فرهنگی باید در یک تعامل دو سویه بین دو کشور باشد و با توجه به تنوع فرهنگی ایران اگر زمینه‌های کار فرهنگی در اتریش فراهم شود به تعمیق بیشتر روابط دو کشور کمک می‌کند.

وی با تأکید بر ضرورت گفت‌وگوهای ادیان میان دو کشور ادامه داد: از گفت‌وگو‌های بین ادیان بین دو کشور استقبال می‌کنیم.

اسماعیلی همچنین بر گسترش همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های سینمایی، نمایش، موسیقی و هنرهای تجسمی تأکید کرد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: دولت سیزدهم و رئیس جمهور محترم توجه ویژه‌ای به گسترش تعاملات فرهنگی و هنری با دیگر کشورها دارند و آن را مقدمه سایر تعاملات در بخش‌های اقتصادی و سیاسی می‌دانند.

وی گفت: با این رویکرد انتظار داریم بر اساس تفاهم نامه‌های موجود این سیاست را اجرایی کنیم و اگر در حوزه‌‌هایی به تفاهم جدید برای گسترش تبادلات فرهنگی و هنری دو طرف نیاز است، آمادگی امضای تفاهم‌نامه را داریم.

اسماعیلی در پایان خطاب به سفیر جدید کشور اتریش در تهران گفت: امیدواریم در دوره مأموریت شما در تهران شاهد اتفاقات خوبی در حوزه تعاملات فرهنگی و هنری دو کشور باشیم.

در این دیدار «ولف دیتریش هایم»، سفیر کشور اتریش در تهران نیز در این نشست گفت: مقوله فرهنگ در کشور اتریش جایگاه ویژه‌‌ای دارد  و در روابط دیپلماسی روابط فرهنگی نسبت به دیگر روابط پر رنگ است.

وی افزود: در این راستا 30 انجمن اتریش در خارج از کشور داریم که یکی از این انجمن‌ها در کشور ایران است و از جنبه تاریخی قدمت این انجمن در ایران به 60 سال می‌رسد.

وی با اشاره به سابقه تاریخی و فرهنگی و هنری کشور ایران ادامه داد: ایران دارای سابقه تاریخی و تمدنی بلندی است و اتریش علاقه‌مند به معرفی این تاریخ و فرهنگ در کشور خود است.

سفیر اتریش در تهران در بخش دیگری از سخنان خود بر گسترش آموزش زبان بین دو کشور تأکید کرد. وی با مقایسه تاریخ تمدنی دو کشور ایران و اتریش گفت: کشور ایران دارای سابقه تمدنی دیرینه‌تر و پر اهمیت‌تر است و ما در مدارس خود از تاریخ ایران سخن می‌گوییم و تلاشمان این است که با شرکای خود و کشورهایی که همکاری مشترک با آن‌ها داریم، این تعاملات فرهنگی و هنری را در حوزه‌های مختلف نمایشی، سینمایی، موسیقی و هنرهای تجسمی و ... داشته باشیم.

دیتریش‌هایم با اشاره به سابقه موسیقی در کشور اتریش افزود: کشور اتریش در حوزه موسیقی شناخته شده است و در زمینه‌های کلاسیک و مدرن تعاملات خوبی با کشور ایران دارد.

وی گفت‌و‌گوهای بین ادیان میان دو کشور در جهت گسترش تعاملات فرهنگی و هنری را از ضروریات برشمرد و گفت: در تعامل فرهنگی دو کشور گفت و گوهای بین ادیان میان ایران و اتریش با قدمت بیش از 25 سال وجود دارد. در سال 2015 رئیس‌جمهور وقت اتریش یادداشت و برنامه‌ای در این زمینه امضا کرد و ما آن را همچنان به رسمیت می‌شناسیم.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تعاملات فرهنگی و هنری اتریش در تهران کشور اتریش روابط فرهنگی بین دو کشور کشور ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۳۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟

بر اساس بیانیه اخیر دولت هند مبنی بر منع مسافرت شهروندان هندی به ایران و اسرائیل شنیده‌ها حاکی از عدم حضور هند به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه کتاب تهران است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ کمتر از 11 روز مانده به برگزاری نمایشگاه کتاب تهران،‌ حضور هندی‌ها به عنوان مهمان ویژه این رویداد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که پس از صدور بیانیه دولت هند در روز 24 فروردین که در آن  به شهروندانش توصیه کرد که با توجه «به شرایط حاکم بر منطقه» تا اطلاع ثانوی از سفر به ایران و اسرائیل خودداری کنند. بعید است که ناشران هندی بتوانند خود را به نمایشگاه کتاب تهران برسانند. پیگیری‌های دوطرف تا این لحظه به نتیجه‌ای ختم نشده است.

نگاهی به سالن رایت نمایشگاه کتاب دهلی/ رایت سنتر دهلی چه قابلیت هایی برای نشر ایران دارد؟

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مذاکره با وزارت فرهنگ هند پیگیر حضور ناشران این کشور در نمایشگاه کتاب تهران است،‌  یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه کتاب تهران و معاون فرهنگی وزرات ارشاد در گفت‌وگو با تسنیم ضمن تایید این پیگیری‌ها گفت: نتیجه این پیگیری‌ها به زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • مخبر: تهران علاقه‌مند به گسترش مناسبات خود با بورکینافاسو است
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود