Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «فریبرز عباسی» روز سه شنبه در ششمین نشست تخصصی سامانه های نوین آبیاری نوین استان همدان افزود: طی ۲ سال آینده چند قلم تجهیزات وارداتی در این بخش در داخل کشور تولید می شود تا در زمینه لوازم و تجهیزات سامانه های آبیاری در آینده ای نزدیک صادرکننده باشیم.

وی اضافه کرد: تاکنون بیش از ۲.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی کشور به انواع سامانه های نوین آبیاری تجهیز شده که ۵۰ درصد آن طی ۱۰ سال اخیر انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی با بیان اینکه اجرای سامانه‌های نوین آبیاری کاهش ۴۰ درصدی در مصرف آب آبیاری را به همراه دارد افزود: اگر بهره‌بردار به درستی از ظرفیت سامانه‌های نوین استفاده کند دستیابی به این عدد به راحتی امکان‌پذیر است.

مشاور وزیر و مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: کاهش مصرف انرژی و آب، افزایش عملکرد، افزایش بهره‌وری و اشتغالزایی از مزایای طرح اجرای سیستم‌های آبیاری نوین در اراضی کشاورزی است.

عباسی افزود: در حال حاضر تجارب فنی و مهندسی به برخی از کشورهای همسایه آسیای میانه، افغانستان، عراق و حوزه خلیج فارس منتقل می شود.

مشاور وزیر و مجری طرح سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: افزایش کمک‌های بلاعوض دولت جز اصلی‌ترین راهکارها برای توسعه سامانه‌های نوین آبیاری است.

وی خاطرنشان کرد: ارتقای کیفی سامانه‌ها در کنار توسعه کمی، توسعه روش هایی با راندمان بالا، آموزش و نظارت بر نگهداری و بهره‌برداری سامانه‌ها از دیگر رویکردهای اصلی وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه سامانه‌های نوین آبیاری است.

عباسی با بیان اینکه همدان یکی از استان‌های پیشرو کشور در اجرای سامانه های نوین آبیاری است افزود: آبیاری های نوین در همدان بارانی است که باید اصلاح و به سمت آبیاری های قطره ای هدایت شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز گفت: اجرای آبیاری نوین و طرح فراز از اولویت‌های مهم توسعه باغداری همدان است.

«شهرام پرورش» افزود: میانگین اجرای طرح های آبیاری نوین در کشور حدود ۲۹ درصد است اما در استان همدان ۸۰ درصد است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی آبیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی آبیاری وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی آبیاری سامانه های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی آبیاری نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۳۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مسائل و مشکلات فعالان و تولید کنندگان حوزه دام و طیور مهاباد با حضور مسئولان استانی بررسی شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در این جلسه از هماهنگی برای صادرات مرغ در استان گفت و افزود: استان آذربایجان غربی یکی از استان‌های تولید کننده گوشت مرغ هست که رتبه هشتم کشوری را دارد.

 بستانچی با بیان اینکه برای جلوگیری از خسارت به مرغدارها در برابر تولید مازاد، تشکل‌ها باید پای کار بیایند تا صادرات مستقیم صورت گیرد، اضافه کرد: هم اکنون سهم کل کشوراز تولید مرغ ۷ هزار تن است که ۵ هزارتن آن برای اتحادیه مرغداران و ۲۰۰۰ تن هم مربوط به زنجیره‌هاست.

شریفی مدیر تولید زنجیره یکپارچه  تولید مرغ هم می گوید: مقرر شده امسال تولید گوشت مرغ را  به ۱۵ هزار تن در سال برسانیم و ۲۵۰۰ تن افزایش تولید داشته باشیم.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد هم با اشاره به اینکه در شهرستان مهاباد حدود ۳۳۰ هزار راس دام سبک و۲۱ هزار راس دام سنگین جود دارد افزود: از این میزان سالانه حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز و بیش از ۱۶ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

حقگوی گفت: در شهرستان مهاباد ۷۴ واحد دامداری فعال است که در مجموع بیش از ۳۷ هزار تن محصولات دامی شامل گوشت سفید، گوشت قرمز، عسل، شیر و فرآورده‌های دامی در در آن تولید می‌شود.

بهسازی و نوسازی جایگاه‌های دام روستایی،تامین نهادهای دام و طیور و  جوجه و افزایش پوشش  بیمه ای  واحدهای تولیدی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند