Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت دفاع روسیه به اعتراضات نسبت به آزمایش موشک ضد ماهواره این کشور واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، وزارت دفاع روسیه روز سه‌شنبه در پاسخ به اعتراضات واشنگتن درخصوص آزمایش موشک ضد ماهواره مسکو گفت که اجرام باقی‌مانده از این آزمایش تهدیدی علیه ایستگاه فضایی بین‌المللی نبوده است.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: وزارت دفاع روسیه به طور موفق آزمایشی در ۱۵ نوامبر انجام داد که به ماهواره Tselina-D غیرفعال روسیه که از سال ۱۹۸۲ در مدار بود، اصابت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است که آمریکا، چین و هند نیز در گذشته آزمایش‌های مشابهی انجام داده بودند.

در این رابطه سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه امروز انجام آزمایش موشک ضد ماهواره مسکو را موفق ارزیابی کرد.

او در جمع خبرنگاران در سفری کاری به منطقه نظامی غربی در منطقه فورونیگ گفت: ما عملا شاهد سیستم موفقی در آینده هستیم به طوریکه ماهواره‌ای قدیمی را با مهارت هدف گرفتیم.

شویگو تاکید کرد: زباله‌های حاصل از این شلیک تهدیدی برای هیچ فعالیت فضایی نیستند.

به گزارش ایسنا، روسیه روز گذشته یک موشک ضد ماهواره را شلیک کرد. ناسا اعلام کرد که آزمایش موشک ضد ماهواره روسیه  زباله‌هایی را در مدار نزدیک به زمین تولید کرد که ایستگاه فضایی بین‌المللی را به خطر انداخت و برای سال‌ها خطری برای فعالیت‌های فضایی خواهد بود.

ناسا تاکید کرد: به دنبال این آزمایش روسیه، به هفت عضو ایستگاه فضایی بین‌المللی که شامل ۴ فضانورد آمریکایی، یک فضانورد آلمانی و دو فضانورد روس می‌شود، دستور داده شد تا به مدت دو ساعت در کپسول‌های سفینه فضایی خود پناه بگیرند.   

بیل نلسون، رئیس ناسا در بیانیه‌ای گفت: ناسا در روزهای آتی به نظارت بر این زباله‌ها ادامه خواهد داد تا امنیت نیروهایمان در فضا را تضمین کند.   

ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با «خطرناک و غیرمسؤولانه» خواندن این اقدام مسکو گفت: «اوایل دوشنبه روسیه به طور غیرمسئولانه یک آزمایش موشکی ضد ماهواره‌ای مستقیم و مخرب علیه یکی از ماهواره‌های خود انجام داد».

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با شلیک موشک و انهدام این ماهوراه «بیش از ۱۵۰۰ قطعه زباله که قابل‌ردیابی است و نیز صدها هزار قطعه کوچکتر در مدار زمین پراکنده شد که اکنون منافع همه کشورها را تهدید می کند.»

جان کربی، سخنگوی پنتاگون نیز اعلام کرد که «نگرانی آنی ناشی از زباله‌هایی است که اکنون در فضا معلق و خطری از جمله برای ایستگاه فضایی بین‌المللی هستند».

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا همچنین مدعی شد که آزمایش موشک ضد ماهواره روسیه مانع انجام اکتشافات فضایی برای همه کشورها خواهد شد.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو نیز قبلا گفته بود، ناتو قصد دارد فضا را به عنوان زمینه عملیاتی جدید به رسمیت بشناسد؛ اما هرگز سلاحی در آنجا مستقر نخواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روسيه ایستگاه فضایی بین المللی آزمایش موشک ضد ماهواره وزارت دفاع روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که پیونگ‌یانگ در پاسخ به استفاده واشنگتن از حقوق‌بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم، رفتار خصمانه و ضد کره شمالی، گزینه‌های قاطع و محکمی را برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود انتخاب خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا هفته پیش گزارش سالانه خود را درباره «مسائل اساسی حقوق‌بشر» در کره شمالی را منتشر کرد و این کشورا را به «نقض حقوق‌بشر» متهم کرد.

سخنگوی کره شمالی همچنین با اشاره به پرتاب ماهواره کره جنوبی در ماه آوریل از فشارهای دولت آمریکا برای توقف آزمایش‌های موشکی و سایر پرتاب‌ها انتقاد کرد؛ واشنگتن مدعی است که آزمایش‌های موشکی کره شمالی، «نقض قطعنامه‌های سازمان ملل» است.

آزمایش‌های موشکی کره شمالی اخیراً به علت رفتارهای تحریک‌آمیز و آزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی در شبه‌جزیره کره افزایش یافته است. هفته پیش رسانه‌های رسمی و دولتی کره شمالی اعلام کردند که ارتش این کشور یک آزمایش موشکی موفق دیگر را انجام داده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) در این‌باره گزارش داد که «اداره موشکی کره شمالی روز جمعه یک کلاهک بزرگ طراحی‌شده برای موشک کروز راهبردی «هواسال-۱ آرآ-۳» و همچنین یک موشک ضدهوایی «پیولجی۱-۲» را با موفقیت آزمایش کرد.»

بنابر این گزارش این موشک ضدهوایی، نوع جدیدی از موشک‌های ضدهوایی است.

این رسانه کره شمالی با اشاره به اینکه «این آزمایشها هیچ ربطی به شرایط پیرامونی ندارد.» افزود: آزمایش این تسلیحات بخشی از فعالیت‌های منظم و معمولِ اداره موشکی و موسسات علوم دفاعی وابسته به آن است.

در اوایل آوریل هم کره شمالی اعلام کرد که یک موشک مافوق صوتِ میان‌بردِ جدید با سوخت جامد را آزمایش کرده و رسانه های دولتی نیز تصاویری از پرتاب آن را با نظارت کیم جونگ اون رهبر کره شمالی منتشر کردند.

به نوشته الجزیره موشک‌های کروز از جمله مجموعه‌ای در حال رشد از سلاح‌های کره شمالی هستند که برای غلبه بر دفاع موشکی منطقه (آمریکا و کره جنوبی) طراحی شده‌اند. این موشک‌ها زرادخانه عظیم موشک های بالستیک کره شمالی از جمله انواع قاره پیما که گفته می شود در قاره ایالات متحده هدف قرار می گیرند را تکمیل می کنند.

تحلیلگران می گویند فناوری موشکی ضدهوایی عرصه‌ای است که کره شمالی می تواند در همکاری نظامی عمیق خود با روسیه از آن بهره‌مند، زیرا این دو کشور در مواجهه با رویارویی های جداگانه و تشدیدشونده خود با آمریکا همسو می شوند.

آمریکا و کره جنوبی کره شمالی را به ارائه گلوله های توپخانه و سایر تجهیزات به روسیه برای کمک به گسترش توانایی جنگی این کشور در اوکراین متهم کرده اند؛ اتهامی که پیونگ‌یانگ و مسکو آن را رد می‌کنند.

کره شمالی از زمان دومین آزمایش هسته‌ای خود در سال ۲۰۰۹ تحت تحریم های شدید بین المللی قرار گرفته، اما توسعه برنامه های هسته ای و تسلیحاتی این کشور بی وقفه ادامه داشته دارد.

کد خبر 6089441

دیگر خبرها

  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • واکنش ماسک به وعده «پیروزی» اوکراین
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست