Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@07:52:11 GMT

کارنامه موفق خیرین مدرسه ساز در البرز درخشان است

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۰۴۵۶۰

کارنامه موفق خیرین مدرسه ساز در البرز درخشان است

مدیرکل آموزش و پرورش البرز دراین آیین که عصر سه شنبه در سالن اجتماعات امام علی (ع)  کرج برگزار شد از حضور رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور در استان البرز قدردانی کرد و اظهارداشت: کارنامه موفق خیرین مدرسه ساز در این استان نشان از همت والای آنان در امر مقدس مدرسه سازی دارد که همت ستودنی و دست تک تک آنان را می بوسم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالار قاسمی خاطرنشان کرد: باید قدردان همت والای آنان در امر مقدس مدرسه سازی باشیم چون اگر کمک و یاری این عزیزان نبود، آموزش و پرورش با مشکلات و معضلات پیچیده ای مواجه بود.

وی بیان داشت: روز گذشته در شورای اداری البرز در مورد نیازهای آموزش و پرورش به خصوص کمبود فضای آموزش و نقش مهم خیرین مدرسه ساز در ساخت کلاس های درس دراین استان گزارشی ارائه شد.

وی با اشاره به اینکه البرز از نظر سرانه فضای آموزشی در ردیف آخر کشور قرار دارد، اضافه کرد: میانگین سرانه آموزشی و پرورشی استان البرز ۲.۵ مترمربع است درحالی که میانگین سرانه کشوری ۵.۵ مترمربع است.

قاسمی تصریح کرد: البرز ۲ هزار و ۵۰۰ واحد آموزشی دارد که  ۵۰ درصد آن نیز به صورت ۲ نوبتی فعالیت دارند و سرانه فضای آموزشی این استان ۳.۲۸ متر مربع است.

وی ادامه داد: البرز قطب صنعتی، فناوری، فنی، علمی و تولیدی کشور و  خاورمیانه محسوب می شود و حتی بخش خصوصی آن در عرصه بین المللی مطرح است که تا کنون نتوانسته ایم از این ظرفیت بالا در بخش مدرسه سازی استفاده کنیم و آنها را پای کار بیاوریم.

وی یادآورشد: لازم است شهرداران و شوراهای اسلامی البرز برای توسعه زیرساخت های آموزشی در این استان و همراهی خیرین که هدفی جزساخت کلاس های درس ندارند، پای کاربیایند و انگیزه لازم را برای خیرین نیک اندیش در این راه معنوی بوجود آورند.

مدیرکل آموزش و پرورش البرزبا بیان اینکه یک هزار کلاس درس ۴۰ نفره  و ۵۵ نفره در کرج وجود دارد، عنوان کرد: باید مجسمه خیرین نیک اندیش درمیادین استان نصب شود که دراین شرایط سخت خدمت می کنند.

وی تاکید کرد: حرکت ارزشمند و معنوی خیران مدرسه ساز در کمک به رفع محرومیت های آموزشی استان تحسین برانگیز است اما به دلیل سیل مهاجرت بی رویه البرز به نگاه ویژه مسوولان و خیرین مدرسه ساز در بخش توسعه زیرساخت های آموزشی دارد.

رشد ۳۰۰ درصدی تعهد خیرین

رییس مجمع خیرین مدرسه ساز البرز نیز گفت: خیرین مدرسه سازبرای ساخت کلاس های درس دراین استان ۲۱۰ میلیارد تومان از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا کنون به رغم مشکلات اقتصادی مجود در جامعه، اهدا کرده اند.

محمد رضا اسپرورین افزود: تعهد خیرین در سال گذشته ۶۷ میلیارد تومان بود در حالی که مشارکت بی نظیرآنها در این راه معنوی امسال شاهد رشد ۳۰۰ برابری آن هستیم.

وی یکی از مهم‌ترین  نیازهای استان البرز را توسعه زیرساخت‌ها و امکانات آموزشی دانست و خاطرنشان کرد: این نیاز در البرز محسوس‌تر است زیرا بیشترین مدارس ۲ نوبتی و تراکم بالای دانش‌آموزی را در کشور دارد.

وی بیان داشت: البرزاز نظرسرانه فضای آموزشی حتی از استان سیستان و بلوجستان پایین‌تر است و حدود ۴۰ درصد از فضاهای آموزشی آن نیز فرسوده است.

اسپرورین تصریح کرد: مجمع خیرین مدرسه ساز البرز تنها مجمعی در کشور است که پول نقد از خیرین نیک اندیش دریافت نمی کند و مبالغ اهدایی خیرین از طریق درگاه بانکی انجام می شود و هزینه برنامه های مجمع نیز از سوی خیرین عضو مجمع خیرین مدرسه ساز استان تامین می شود.

وی اضافه کرد: خیرین مدرسه ساز تا زمانی که محرومیت های آموزشی حذف نشود پای کار هستند تا دانش آموزان و معلمان در فضایی مناسب و ایمن تحصیل کنند.

وی یادآورشد: در مجمع خیرین مدرسه ساز البرز، خیرینی فعال هستند که تا کنون یک تا چهار مدرسه ساخته اند و همچنان علاقمند به ادامه دادن این راه  معنوی هستند.

رییس مجمع خیرین مدرسه سازالبرز ادامه داد: خیرین مدرسه ساز در این راه فعالیت دارند چون احساس مسئولیت اجتماعی می کنند و این نگاه خداپسندانه آنان موجب تحول عظیمی در امر مقدس مدرسه سازی شده است.

وی گفت: اکنون مهمترین مشکل خیرین مدرسه ساز در استان البرز را برای ساخت مدرسه نبود زمین تشکیل می دهد زیرا در البرز شهرک های مسکونی وجود دارد که فاقد فضای آموزشی هستند.

اسپرورین تاکید کرد: مشارکت خیرین مدرسه ساز موجب شده تا آموزش و پرورش در کشوربا چالش روبرو نشود.

استان البرز حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز خیرین مدرسه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز خیرین مدرسه ساز مدارس البرز خیرین مدرسه ساز مجمع خیرین مدرسه ساز خیرین مدرسه ساز آموزش و پرورش استان البرز فضای آموزشی مدرسه سازی فضای آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۴۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد

ایسنا/البرز مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز گفت: سالانه بین ۸ تا ۹ هزار دانش آموز به جمعیت دانش‌آموزی استان از طریق مهاجرت اضافه می‌شود و همین نیاز به توسعه فضای آموزشی را دو چندان کرده است.

به گزارش ایسنا، علی حجرگشت روز سه‌ شنبه ۱۱ اردیبهشت در مراسم تجلیل از معلمان اظهار کرد: بیشترین مشکلی که در بحث تراکم دانش آموزی با آن مواجه هستیم، موضوع مهاجرت  است و به این علت تراکم دانش آموزی در استان بسیار  بالاست. در این خصوص مشکلی که به ویژه در شهر کرج و فردیس با آن مواجه هستیم،  مشکل کمبود زمین است لذا تقاضا داریم که ارگان‌ها و نهادهای ملی چنانچه زمینی دارند، در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند تا در مسیر نهضت مدرسه سازی قرار گیرد.

وی ادامه داد: در صورت تامین زمین با استفاده از منابع دولتی، استانی و خیرین که بیشترین سهم را در این مشارکت دارند، می‌توانیم از این فضاها در جهت توسعه فضای آموزشی استفاده  کنیم. در حال حاضر در بحث اعتبارات دولتی و خیرین مشکل کمتری وجود دارد و مشکل اصلی توسعه فضای آموزشی کمبود زمین در این دو شهر است.

حجر گشت بیان کرد: اگر بخواهیم به استاندارد مورد نظر در فضای آموزشی برسیم و با احتساب اینکه تعداد دانش آموزان بین ۲۵ تا ۳۰ نفر باشد و مدارس هم به صورت یک نوبته فعالیت کنند، تقریباً به ۱۱ هزار کلاس نیاز داریم. این یک نگاه مطلوب و ایده آل است و حداقل به  ۳۰۰ مدرسه در استان نیاز است. البته تلاش می‌کنیم که تراکم بیشتری به کلاس‌ها تحمیل نشود.  

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز ادامه داد: به ویژه اینکه در بعضی مناطق استان مثل ناحیه ۴، محمدشهر، کمالشهر، شهر جدید مهستان و فردیس مشکل تراکم بیشتری داریم، لذا از دستگاه‌های ملی استدعا دارم چنانچه زمین مناسب در اختیار دارند از این جهت به آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: اما با همت مسئولین در سفر ریاست جمهوری،  در خصوص توسعه فضای آموزشی  ۱۰۰ مدرسه در دوره اول و  ۱۰۰ مدرسه در دوره دوم مصوب شده و استانداری هم متعهد شده که با توجه به ظرفیت‌های استان ۱۰۰ مدرسه ساخته شود. در دوره اول مصوبات تاکنون مجموعاً ۱۳۰ مدرسه تکمیل یا عملیات ساختمانی آن آغاز شده است.  

وی با اشاره به توسعه فضای ورزشی گفت: تا پیش از دولت سیزدهم کمتر از پنج زمین ورزشی در استان وجود داشته، اما امروزه حدود ۵۰ زمین ورزشی به مدارس اضافه شده و  ۲۰ فضای دیگر در سال ۱۴۰۳ اضافه خواهد شد. متاسفانه استان در بحث اردوگاهی دچار کمبود است اما اردوگاه شهید بهشتی کردان را احیا کردیم و همچنین اردوگاه حضرت فاطمه الزهرا(س) در ماهدشت که متعلق به آموزش و پرورش تهران بود،  با دستور وزیر و پیگیری مسئولین استانی به استان واگذار شده و دانش آموزان در حال استفاده از این فضا هستند.

حجرگشت درباره توزیع شیر رایگان گفت: برای اولین بار توزیع شیر رایگان در مدارس بعد از سال‌ها مجدداً آغاز شده و در بین حدود  ۲۴ هزار دانش آموزان ابتدایی هفته‌ای دوبار شیر توزیع می‌شود و تا پایان اردیبهشت مراحل بعدی ادامه خواهد یافت.

وی در خصوص جذب نیروی انسانی افزود: جذب نیروی انسانی با توجه به رشد دانش آموزی و شاخص‌هایی که جذب نیرو در آموزش و پرورش دارد، در استان به عنوان یک نیاز اساسی  است، در این راستا سیاست آموزش و پرورش و مسئولین نظام این است که معلم را فقط از طریق مجرای قانونی یعنی دانشگاه فرهنگیان جذب کند اما چون پذیرش دانشگاه فرهنگیان کم است  از این رو مجبوریم از طریق آزمون و استخدام‌هایی که از طریق ماده ۲۸ اتفاق می‌افتد، جذب انجام دهیم.

حجر گشت در ادامه گفت: سال گذشته حدود ۱۶۰۰ نفر در استان البرز جذب شدند و در سال جاری هم ۷۲ هزار نفر در سطح ملی و دو هزار نفر در استان البرز در رشته‌های آموزگاری، دبیری، هنرآموزی و نیروهای کیفیت بخشی که شامل مربی، مشاور و مراقب سلامت است، جذب خواهند شد. مرحله ابتدایی این آزمون‌ها برگزار شده و در آستانه مرحله گزینش هستیم، دو مرحله دیگر در اردیبهشت برگزار و در خرداد گزینش آنها انجام خواهد شد.

وی در پاسخ به اقدامات صورت گرفته در خصوص دانش آموزان بازمانده تحصیل افزود: بعد از دوران کرونا با بخشی از دانش آموزان بازمانده از تحصیل مواجه شدیم البته استان البرز جزء استان‌های رده بالای کشور از لحاظ پوشش تحصیلی دانش آموزان بازمانده بوده و تعداد این دانش آموزان به نسبت کل دانش آموزان استان کمتر بوده است. به ویژه اینکه در پایه‌های اول ابتدایی مشکلی که وجود دارد آماری که ثبت احوال می‌دهد با آماری که در جامعه وجود دارد، منطبق نیست و این ممکن است به دلیل مهاجرت‌هایی که به استان و یا برعکس صورت می‌گیرد باشد.  

وی یادآور شد: اما طرحی را در آموزش و پرورش داریم تحت عنوان طرح شهید محمودوند که وظیفه آن شناسایی و جذب این عده از دانش آموزان است و اعتباری هم برای آن پیش بینی شده است. طبق گزارش‌ها پوشش ۷۰ درصد این دانش آموزان که قابل شناسایی بودند محقق شده است. اما به مدیران مدارس اطلاع رسانی شده  که این دانش آموزان را شناسایی و جذب کنند. حتی در قرارگاه  اجتماعی استان این مطرح شده که مدیران محلات کمک کنند تا دانش آموزان بازمانده از تحصیل را به ما معرفی کنند،  از تمام سمن‌ها و گروه‌ها هم می‌خواهیم در این خصوص کمک کنند.

وی در تشریح برنامه‌های گرامیداشت روز معلم افزود: به جهت گرامیداشت مقام معلم دیدار معلمان نمونه با مقام معظم رهبری، دیدار  ۴۰ نفر از معلمین نمونه با استاندار و همچنین دیدار ۳۰۰  معلم منتخب و نمونه استانی با رئیس جمهوری انجام می‌شود. خوشبختانه یک رویکرد مهم و جدید دولت محترم در خصوص مسائل آموزش این است که هزینه کردن برای آموزش و پرورش یک سرمایه‌گذاری است و بر روی این موضوع تاکید داشتند.

وی ادامه داد: در استان با نواختن زنگ سپاس معلم در یکی از مدارس این برنامه‌ها آغاز شده و در همه مناطق هشتگانه و تمام شهرهای اقماری مسئولین محترم شهر و روستا هم برنامه‌های مدونی را پیش بینی کرده‌اند که در این ایام برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • دوره آموزشی «ماه»در استان ایلام برگزار می شود
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • مسی، مسی است و هر کار بخواهد می‌کند!