Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مراسم آغازین این سمینار گفت: نخستین دوره سمینار در سال ۱۳۷۳ برگزار شد و بعد در سالهای ۱۳۷۴و ۱۳۸۳ در مشهد میزبان دانشجویان بودیم و این سومین دوره است.

دکتر بیژن ملائکه افزود: دانشکده داروسازی مشهد در سال ۱۳۵۰ تاسیس شد و هم اینک ۵۹ عضو هیات علمی و ۸۴۱ دانشجو دارد و ۱۳ عضو هیات علمی دانشکده داروسازی عضو دانشمندان یک درصد پراستناد جهان هستند و از ۱۸ دانشمند پراستناد دانشگاه علوم پزشکی ۱۳ نفر در دانشکده داروسازی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این دانشکده در شاخه‌های مختلف، رتبه های برتر کشور را در اختیار دارد به طور مثال  در رتبه بندی کیو. اس و شانگهای در هر دو مورد رتبه اول کشور را در اختیار دارد و در رتبه بندی های جهانی از حیث تعداد مقالات آی.اس.آی رتبه ۷۵، از حیث تعداد استنادات رتبه ۹۷ و از نظر تعداد مقالات رتبه ۶۳ را در اختیار دارد.

رییس دانشکده داروسازی مشهد گفت: این دانشکده نه تنها در حوزه پژوهشی بلکه در حوزه فناوری هم فعال است همچنین در حوزه آموزشی و امتحان جامع داروسازی و تعداد قبولیها از مجموع سه دور برگزاری در ۲ دور رتبه نخست و در دور قبل رتبه دوم کشور را کسب کرده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این سمینار گفت: مساله دارو همواره یک موضوع مهم در دنیاست اما در دوره کرونا اهمیت موضوع دارو بیش از گذشته دیده شد چرا که در ابتدا دارویی در این خصوص پیدا نشده بود.

دکتر محمد علی کیانی افزود: در موضوع دارو یکی از مسایل مهم توجه به ظرفیتهای داخلی کشور است و از دیگر مسایل مهم، موضوع فرهنگ مصرف دارو است که در این خصوص می توان سرانه مصرف دارو را با جاهای دیگر دنیا مقایسه کرد که در این قیاس مشخص می شود که با توجه به هزینه هایی که برای تهیه دارو می‌شود نیازمند فرهنگ سازی در مصرف دارو هستیم.
دکتر علیرضا توکلی دبیر علمی همایش نیز به خبرنگار ایرنا گفت: ۱۵ اردیبهشت تا ۱۵ مرداد ماه فرصت ارسال مقالات به این همایش بود که در این مدت  ۶۷۵ اثر دریافت و توسط  ۱۶۰ عضو هیات علمی سراسر کشور داوری شد.

بیست و سومین دوره سمینار دانشجویان داروسازی ایران به میزبانی دانشکده داروسازی مشهد از امروز تا ۲۸ آبان با حضور ۳۰۰ نفر از دانشجویان این رشته ادامه دارد.

برچسب‌ها مشهد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سازمان غذا و دارو علیرضا توکلی داروسازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشهد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سازمان غذا و دارو علیرضا توکلی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی دانشکده داروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۴۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه