Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- کاخ سفید به تازگی از اینتل درخواست کرده است که در رابطه با افزایش ظرفیت تولید پردازنده‌ها در کارخانه‌های چینی خود اجدید نظر کند. کاخ سفید به تازگی از اینتل درخواست کرده است که در رابطه با افزایش ظرفیت تولید پردازنده‌ها در کارخانه‌های چینی خود اجدید نظر کند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، تلاش‌های امنیتی بایدن این روزها برنامه‌های اینتل را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش‌های بلومبرگ خبر از آن دارند که کاخ سفید اینتل را به شدت از افزایش تولید تراشه‌ها در کشور چین برای رسیدگی به مشکل جهانی کمبود پردازنده منع کرده است. این ظرفیت جایگزین می‌توانست تا قبل از پایان سال 2022 در دسترس قرار بگیرد اما طبق گزارش‌ها، دولت بایدن به دلیل مسائل امنیتی انجام این کار را غیرممکن کرده است.
 
البته به گفته کارشناسان اینتل افزایش تولید آینده در چین را به طور کامل رد نکرد اما به نظر می‌رسد که این کمپانی در این رابطه هنوز تصمیم گیری نکرده است. این کمپانی در بیانیه اخیر خود مستقیما به اعتراض دولت اشاره نکرد اما اظهار داشت که از راه حل‌های دیگر برای تامین تقاضای پردازنده‌ها استقبال می‌کند.
 
البته اتخاذ این رویکرد از جانب دولت بایدن اصلا بعید به نظر نمی‌رسید. بایدن این روزها راه و رسمی که پیش از او برای مبارزه با فناوری‌های چینی ایجاد شده است را در پیش گرفته و در این راه به حدی فراتر رفته است که اخیرا هواوی و زد تی‌ای را از دریافت مجوزهای شبکه کمیسیون ارتباطات فدرال منع کرده است.
     
البته منابع بلومبرگ در مورد مسائل امنیتی اینتل توضیح بیشتری ندادند اما پت گلسینگر به عنوان مدیر این کمپانی پیش از این نیز گفته بود که وابستگی شدید به تولید آسیایی تهدیدی برای زنجیره تامین است. همچنین به طور کلی این نگرانی وجود دارد که کمپانی‌ها به صورت کاملا مخفیانه فناوری‌های حساس را با چین به اشتراک بگذارند.
 
البته در کنار امنیت شاید بتوان توسعه اقتصادی را نیز یک عامل مهم در اخذ این تصمیم به شمار آورد. بایدن این روزها در تلاش است تا به طرق مختلف کمپانی‌های آمریکایی را به تولید بیشتر پردازنده‌ها ترغیب کند و اینتل نیز در همین راستا گزارش کرده است که بخش چینی این کمپانی با این سیاست مغایرت داشته و به تلاش‌ها برای مقابله با رشد چین به عنوان یک ابرقدرت اقتصادی کمکی نمی‌کرد.
 
در هر صورت تغییراتی از این دست می‌تواند منجر به طولانی‌تر شدن مشکل جهانی کمبود تراشه شود.اگرچه اینتل این روزها به فکر ساخت کارخانه هایی در ایالات متحده و درخواست کمک از تولیدات خارجی است اما این تلاش‌ها زمان می‌برد و ممکن است تمام کمبودها را پوشش ندهد. به این ترتیب این تراشه ساز ممکن است مجبور شود برای احترام به کاخ سفید، ضرر‌های موقتی زیادی را متحمل شود.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: چین تراشه اینتل کاخ سفید سخت افزار پردازنده ها کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۷۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی

تحلیل‌های مستقل نشان داد که جدیدترین گوشی‌های هوشمند هواوی، مجهز به مدلی از پردازنده پیشرفته ساخت چین هستند که سال گذشته رونمایی شد و توانایی این شرکت چینی برای حفظ تولید تراشه جنجالی را منعکس کرد.

به گزارش ایسنا، سری پورا ۷۰ (Pura ۷۰) که هفته گذشته توسط هواوی معرفی شد، مجهز به پردازنده Kirin ۹۰۱۰ است که در بررسی این دستگاه توسط شرکت مشاوره تِک اینسایتس، مشاهده شد. این یک نسخه جدیدتر از محصول Kirin ۹۰۰۰s است که توسط شرکت تراشه سازی SMIC برای گوشی «میت ۶۰ پرو» ساخته شد و باعث نگرانی مقامات آمریکایی شد که از نظر آنها، تراشه هفت نانومتری، فراتر از توانمندیهای چین است.

هواوی از زمان معرفی مدل «میت» در اوت سال گذشته، حیات دوباره را تجربه کرده و سوار بر موج ستایش از توانایی این شرکت برای تحقق نیمه رسانای پیشرفته با وجود تشدید محدودیتهای صادرات فناوری آمریکا شده است.

طبق آمار بازار که توسط تحلیلگران جفریز بررسی شده است، سری پورا ۷۰، در مدت دو روز از آغاز عرضه، به فروش رسید. مقامات آمریکایی اکنون سرگرم ارزیابی تحریم‌های بیشتر برای مهار این شرکت و بلندپروازیهای چین در عرصه ساخت نیمه رساناها هستند.

شرکت تِک اینسایتس اعلام کرد کاملا مطمئن است مدل پورا، حاوی پردازنده Kirin ۹۰۱۰ هواوی است که با فناوری پیشرفته تر از فرآیند تولید هفت نانومتری مرسوم شرکت SMIC تولید شده است.

لاین «پورا» که سابق بر این به عنوان «سری پی» شناخته می شد، معمولا به دلیل قابلیتهای قدرتمند دوربین، پرفروش بوده اند. فراهم کردن یک گزینه جدید برای کاربران چینی، فشار بیشتری بر فروش آیفون می آورد که تا سپتامبر، خبری از مدل جدید آن نیست. بانک جفریز اعلام کرد هواوی احتمالا سهم بازار بیشتری را در آستانه جشنواره فروش ۱۸ ژوئن، کسب خواهد کرد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، برای هواوی، این گام دیگری به سوی بازسازی کسب و کار مصرف کننده است که با تحریم‌های دوران ترامپ، نابود شد. این شرکت از نظر سهم بازار چین در سه ماهه اول امسال، با اپل برابری کرد که نشان دهنده ضعیف شدن سهم سازنده آیفون در این بازار طی ماههای اخیر بوده است.

دیگر خبرها

  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟
  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • کودتا در کاخ سفید/ تلاش‌های نافرجام برای برکناری سخنگوی دولت بایدن
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • سرنگونی پهپاد ۳۰ میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک دو موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • سرنگونی پهپاد 30 میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک ۲ موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • دیدار بایدن و اردوغان به تعویق افتاد