Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،رحیم زاده مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: سطح زیر کشت سیب زمینی آذربایجان شرقی در هفت هزار و ۸۰۰ هکتار می‌باشد که از این میزان مساحت کشت مقدار ۲۸۵ هزار تن محصول سیب زمینی برداشت شد.

وی با بیان اینکه کاشت سیب زمینی به دو صورت تابستانه و پاییزه است و برداشت محصول هم به دو صورت تابستانه و پاییزه در آذربایجان شرقی انجام می‌شود ادامه داد: سطح زیر کشت تابستانه سیب زمینی استان ۲ هزار و ۷۵۰ هکتار می‌باشد که بیشتر در شهرستان‌های عجب شیر، بناب، آذرشهر و اسکو کشت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور زراعت جهادکشاورزی آذربایجان شرقی میزان تولید محصول تابستانه سیب زمینی استان را حدود ۱۰۶ هزار تن اعلام کرد و گفت: این میزان تولید علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به سایر استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود، همچنین محصول مازاد سیب زمینی تابستانه طی امسال به کشور عراق نیز صادر شد.

وی سطح زیر کشت پاییزه سیب زمینی آذربایجان شرقی را ۵۰ هزار و ۵۰ هکتار اعلام و اظهار کرد: کشت پاییزه سیب زمینی بیشتر در شهرستان‌های سراب، بستان آباد، هشترود، هریس و تبریز انجام می‌شود.

رحیم زاده میزان تولید محصول پاییزه سیب زمینی استان را حدود ۱۸۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: این میزان تولید علاوه بر تامین نیاز داخلی استان به سایر استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

وی متوسط تولید محصول سیب زمینی در هر هکتار را ۳۷ تن ذکر کرد و گفت: ارقام عمده مورد کشت سیب زمینی استان شامل آگریا، مارفونا، جیلی، اسپریت، آریندا و میلوا می‌باشد.

مدیر امور زراعت جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به عمده مشکلات تولید محصول سیب زمینی خاطرنشان کرد: پایین بودن قیمت خرید تضمینی با توجه به هزینه‌های تولید، عدم استفاده کشاورزان از بذر اصلاح شده سیب زمینی، نبود صنایع بسته بندی در محصولات مختلف سبزی و صیفی به خصوص سیب زمینی، نبود انبار و سردخانه متناسب با محصول سیب زمینی از جمله مشکلات سیب زمینی کاران می‌باشد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی برداشت سیب زمینی سیب زمینی استان محصول سیب زمینی آذربایجان شرقی میزان تولید تولید محصول هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۷۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در دزفول گفت: ۵۳۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی دزفول در سال زراعی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ به کشت سیر اختصاص یافت و کشاورزان امسال ۱۳ تن محصول برداشت کردند.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول، افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان به سایر استان‌های کشور و درصورت فراهم بودن شرایط، به کشور‌های حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

قمرزاده ادامه داد: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارائه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

برداشت سیر در دزفول هرسال از اوایل اسفند ماه آغاز می‌شود و تا اوایل اردیبهشت ادامه دارد.

سال گذشته زراعی ۹ هزار تن سیر از ۳۷۰ هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال با ۴ هزار تن افزایش، به ۱۳ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • سه میلیارد دلار اعتبار برای اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • آغاز طرح انسداد مرز‌های شرقی کشور
  • طرح انسداد مرزهای شرقی کشور آغاز شد
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • برداشت توت فرنگی رامیان+تصاویر