Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  حسین نوش آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس  در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۲۶ آبان ماه) در نطق میان دستور خود گفت: سلام بر ملتی که در شرایط سخت اقتصادی و معیشتی با صبر و شکیبایی و به امید آینده‌ای بهتر و فردایی روشن روز‌های دشواری را پشت سر می‌گذارند. درود خدا بر این ملت بزرگوار که با وجود مشکلات فراوان و وضعیت افسارگسیخته گرانی و تورم و درد و رنج ناشی از بیماری منحوس کرونا و بیکاری جوانان، مقاوم و استوار دل در گرو انقلاب ها، ارزش‌ها و ولایت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم در ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس ادامه داد: مقام معظم رهبری مجلس یازدهم را مظهر امید و انتظار مردم خوانده اند و بر اهتمام مجلس و دولت برای حل مشکلات کشور تاکید کرده اند، همکاران عزیز امروز جستجوی راه‌هایی که موجب گشایش اقتصادی برای طبقات کم درآمد و قوانینی که به رشد فرهنگی و سالم سازی فضای اخلاقی جامعه بیانجامد جز مسائلی است که از اولویت برخوردار است.

وی اظهارداشت: دولت و مجلس بدانند که مسئله اقتصاد و فرهنگ همچنان در صدر مسائل و از اولویت‌های اصلی کشور است وجود ظرفیت‌های گسترده طبیعی و انسانی و استعداد بالای فرهنگی و تمدنی ایران اسلامی و امکانات و توانمندی‌های فراوان مادی و معنوی که در اختیار کارگزاران و مسئولان کشور قرار دارد، هر گونه بهانه و توجیه را از آن‌ها سلب می‌کند و ضعف و ناکارآمدی آنان را در حل مشکلات مردم موجه نمی‌سازد.

این نماینده مجلس مطرح کرد: امید است با وجودمجلس انقلابی و دولت جهادی و تحولگرا و تعامل و همگرایی به وجود آمده در شناخت و درک متقابل مشکلات اساسی و اهتمام ریاست جمهور و روسای قوای مقننه و قضاییه شاهد کاهش آلام مردم و رفع معضلات و تنگنا‌های موجود کشور باشیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در نظام مردم سالار دینی و در حکمرانی اسلامی حرکت به سمت عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه ثروت و قدرت یک امر ضروری و اجتناب ناپذیر است امروز کم کاری و سهل انگاری و فرصت سوزی از هیچکس پذیرفته نیست همه ما می‌دانیم مسئله اشتغال و مهار گرانی و تورم از مسائل مهم و کلیدی کشور است، مسئله مسکن و ازدواج جوانان از اولویت‌های کشور است پرداخت‌های ناعادلانه و تبعیض آمیز در دستگاه هایاجرایی و تفاوت فاحش حقوق و مزایا میان کارکنان دولت و نهاد‌های عمومی قابل تحمل و پذیرشنیست.

نوش آبادی اظهار داشت: وضعیت نابسامان نیرو‌های قراردادی و شرکتی در سازمان‌ها و نهاد‌ها و بخش‌های مختلف کشور و بلاتکلیفی آنان نسبت به تامین شغلی و نگرانی از آینده خود نیازمند چاره اندیشی است، همسان سازی حقوق بازنشستگان و قانون تسری کارکنان قوه قضاییه و اجرای لایحه رتبه بندی معلمان و پاسخ به مطالبات به حق جامعه فرهنگی کشور و پایان دادن به انتظار آنان در اجرای عدالت و رفع تبعیض‌های ناروا یک ضرورت است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: همه ما می‌دانیم اتفاقی که در خصوص معرفی وزرای پیشنهادی دولت برای وزارت آموزش و پرورش افتاد و با وجود برخورداری این عزیزان از توانمندی‌های فراوان در حوزه‌های دیگر، اما اقبال عمومی نمایندگان ملت و رای اعتماد آن‌ها رو به رو نشده اند پیام روشنی دارد، مجلس شورای اسلامی برای مدیریت کلان نظام تعلیم و تربیت و کرسی حساس وزارت آموزش و پرورش فردی از جنس معلمان، فرهنگیان و از بدنه آموزش و پرورش میخواهند که با نیازها، مشکلات، مطالبات و چالش‌های این نهاد بزرگ آموزشی و پرورشی آشنا و از آگاهی و تجربه لازم و کافی برخوردار باشد.

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش به وزیری نیاز دارد که بتواند ۵۸۰ هزار کلاس درس و ۱۰۰ هزار معلم را که با حداقل حقوق و مزایا زندگی مشقت و ملال آور را پشت سر می‌گذارند اداره کند، آموزش و پرورش به وزیر نیاز دارد که بتواند برای ۹۸۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در مناطق محروم و ۱۰۰‌ها مدرسه کپری برنامه ریزی داشته باشد. آموزش و پرورش به وزیری نیاز دارد که بتواند کمبود ۸۰ هزار معلم را در استان‌های مختلف کشور تامین کند و قادر باشد معوقات معلمان و فرهنگیان و حق سنوات و پاداش این عزیزان را پس از سال‌ها بازنشستگی تامین کند.

نماینده مردم در مجلس تاکید کرد: وزیری که بتواند صندوق ذخیره فرهنگیان کشور را بازسازی کند و با مجازات مدیرانی که با عملکرد سودجویانه و فرصت طالبانه خود اعتبار و آبروی صندوق را زیر سوال بردند مجددا احیا کند، آموزش و پرورش به مدیری نیاز دارد که در دولت از قدرت چانه زنی، شجاعت و اعتماد به نفس برخوردار باشد وزیری که قادر باشد ۱۰‌ها هزار ملک و مستقلات بلااستفاده آموزش و پرورش را در نقاط مختلف کشور که از آن‌ها استفاده بهینه نمی‌شود تبدیل به احسن کند و منافع حاصل از آن را صرف پیشرفت آموزش و پرورش و پرداخت مطالبات و دغدغه‌های معیشتی معلمان و تامین نیاز‌های مادی و تجهیزات مدارس کند.

نوش آبادی اظهار داشت: وزیری که قدرت برنامه ریزی برای تخریب و بازسازی هزاران مدرسه فرسوده را داشته باشد و با هدایت و حمایت خیرین مدرسه ساز نهضت مدرسه سازی را برای آسایش و رفاه دانش آموزان فراهم کند، وزیری که با مافیای کنکور مبارزه کند و به محتوای کتب درسی پایه‌های تحصیلی توجه کند و با بهره مندی از فناوری‌های نوین و آموزش مستمر موجب تحول در فرایند آموزشی و تربیتی کشور شود. در یک کلام وزیر مقتدر، شجاع، آگاه، مدیر و مدبر که قادر به رهبری دستگاه تعلیم و تربیت باشد.

نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس گفت: در پایان به بخشی از مطالبات و مشکلات حوزه انتخابیه خود می‌پردازم، تسریع در بهره برداری از متروی تهران به ورامین و پیشوا با ۱۵ سال تاخیر، تسریع در احداث بیمارستان پیشوا، احیای آزادراه تهران به پیشوا، تقسیم عادلانه آب از سد ماملو، اجرای طرح فاضلاب بهداشت و شهر‌های قرچک و پیشوا، تامین نهاده‌های دامی و کشاورزی با توجه به اینکه حوزه انتخابیه اینجانب قطب کشاورزی استان تهران است. ضمنا از حضور ریاست مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه خود صمیمانه تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۹۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند

حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضمن تبریک روز استاد اظهار کرد: اولین معلم بر اساس آموزه‌های معرفتی، دینی و قرآنی خداوند است.

وی افزود: پیامبر خودشان را معلم می‌دانند، معلمان باید این ویژگی را حفظ کنند و با ابعاد مختلف شخصیتی که دانشجو را پرورش می‌دهند، بتوانند ارتباط و شان را در دل دانش آموز بنشانند؛ چرا که به این امر بیش از گذشته احتیاج داریم و در این مسئله مهم‌ترین نقش را معلمان دارند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 
حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: معلمان با وجود مشکلاتی که خارج از مدرسه و دانشگاه دارند و ذهنشان را درگیر کرده است، اما نباید هیچ زمانی از ایجاد امید و نشاط و آموزش و هیجان کلاس غافل شوند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: هر چه اثر معلم در متعلم بیشتر باشد، بزرگی یک معلم را می‌رساند، برخی از معلمان ممکن است محتوای آموزشی را خوب منتقل کنند، اما در حوزه‌های دیگر اثر کمتری بگذراند. اما معلمی که علاوه بر تدریس تخصص خود به ارائه آموزه‌های زندگی هم می‌پردازد باعث ایجاد علاقه به درس در دانش آموز و دانشجو و شکل گیری ارتباط میان آنها با خداوند، جامعه، خانواده، امید به آینده، افزایش اعتماد به نفس و شجاعت و جسارت خواهد شد.

حجت الاسلام رستمی گفت: مجموعه‌های مختلف مدیریتی، سیاستگذاری، قانون‌گذاری، ارکان جوامع، جریان رسانه ها، گروه‌های فرهنگی و مرجع باید به بحث تکریم شهر معلم توجه کنند. به نظرم در این موضوع اگر آموزش و پرورش را آینده کشور بدانیم، باید گفت معلمان آینده سازان کشور هستند. هر کسی خارج از بدنه آموزش و پرورش به این موضوع توجه کند و مسئولیت خود را بشناسد، بداند که نقش دهی و فرصت دهی به معلم همان فرصت دهی به آینده سازی کشور خودش خواهد بود.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: از ۵ سالگی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی به مدرسه رفتم، برادر بزرگ‌تر بوده در کردستان عراق شهید شد و قبل از مرگشان به بنده سرود خمینی‌ای امام را یاد داد، در آن زمان معلمی به نام آقای نوروزی داشتیم که در اوقات فراغت بنده را صدا می‌زد و می‌گفت رستمی شعر خمینی‌ای امام را بخوان، پس از پایان سرود نمره ۲۰ را که آن زمان برایمان خیلی ارزشمند بود می‌گرفتیم.

حجت الاسلام رستمی گفت: انسان در هر مقطعی از زمان دارای معلم است، حتی دوره‌ای پدر و مادر هر فردی به عنوان معلم محسوب می‌شوند. در آن زمان آقای گل محمدی معلم ابتدایی درس علوم بندت بودند، اما قواعد نماز را هم یاد می‌دادند و با توجه به اینکه ۴۰ سال از طلبگی بنده گذشته، اما همچنان نکات نمازی که ایشان فرمودند را به یاد دارم.

وی در پایان اضافه کرد: امام راحل به نوعی آموزه‌های تربیتی و جریان ترقی که در کشور راه انداختند، نسل ما به عنوان معلم می‌تواند به آن ارزش‌ها افتخار کند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش ما سربلند است
  • مسئول یک سوپرمارکت هم این همه تغییر نمی‌کند!
  • برگزاری آزمون استخدام ۱۹ هزار معلم | زمان آغاز به کار معلمان جدید مشخص شد
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است/ شهید مطهری معلم تراز انقلاب بود
  • مهم‌ترین مسئله حفظ حرمت معلمان در جامعه است/ ثبات در آموزش و پرورش را ایجاد کنیم
  • معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • تقدیر از معلمان نمونه و بازنشسته
  • تجلیل از معلمان نمونه و بازنشسته