Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، خلیل اللهی رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی در نشست شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی دادگستری آذربایجان شرقی یادآوری کرد: طی سال‌های اخیر جزیره‌ای عمل کردن دستگاه‌های اجرایی فرصتی برای زمین خواران ایجاد کرده است که برای پیشگیری از این موضوع دوایر دولتی باید نسبت به تثبیت اراضی تحت مالکیت خود اقدام جدی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی قانون جامع حدنگار (کاداستر) را مانعی جدی برای جلوگیری از زمین خواری اعلام کرد و گفت: در راستای اجرای قانون جامع حدنگار اقداماتی از زمان اجرای این قانون در آذربایجان شرقی انجام شده و عملکرد استان در این خصوص قابل قبول است.

خلیل اللهی با بیان اینکه تنها راه پیشگیری از زمین خواری، اجرای دقیق قانون جامع حدنگار است، اظهار داشت: جزیره‌ای عمل کردن دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های دولتی فرصتی برای زمین خواران ایجاد می‌کند که برای جلوگیری از این شرایط همه دستکاه‌ها باید با دادگستری هماهنگ شوند.

وی اظهار داشت: برای پیشگیری از این موضوع دستگاه‌هایی که ادعای مالکیت نسبت به اراضی را دارند باید به صورت جدی موضوع تثبیت مالکیت را پیگیری و دستگاه قضایی را همواره در کنار خود حس کنند.

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی با بیان اینکه در راستای اجرای قانون جامع حدنگار در حوزه صدور اسناد مالکیت بخش کشاورزی مشکلاتی وجود دارد، ادامه داد: متاسفانه بروکراسی‌های موجود در مسیر اخذ اسناد مالکیت منجر به بی رغبتی نسبت به اخذ سند در کشاورزان می‌شود.

خلیل اللهی گفت: در این رابطه باید با اعمال تدابیر قانونی ضمن تسهیل صدور اسناد مالکیت بر اساس قانون برای تمام اراضی کشاورزی سند صادر شود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری آذربایجان شرقی قانون جامع حدنگار قانون جامع حدنگار آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، میترا امین لو، مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در یک مصاحبه رادیویی اظهار كرد: مالكیت فكری در دنیا از دو قرن پیش بر اساس مسئله اقتصاد شكل گرفته و بنابراین ارزش اقتصادی دارد.

مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تحولات جدی كه در حوزه فناوری و نوآوری ایجاد شده توجه فناوران و دانشگاهیان را به این موضوع جلب كرده اما گاهی در برخی حوزه‌ها توجه به این بخش بیش از حد شده و جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است.

این مقام مسئول خاطرنشان كرد: مالكیت فكری در سال‌های اخیر فقط به سمت اختراعات حركت كرده و در اختراعات هم فقط به موضوع ثبت توجه شده است.

امین لو با اشاره به اینكه قانون مالكیت صنعتی هنوز بعد از ۱۶ سال در مجلس به تصویب نرسیده است افزود: با الحاق قانون جامع کپی‌رایت به قانون مالكیت صنعتی، روند كار به‌شدت كند شد و متأسفانه قانون کپی‌رایت نیز به‌طور كامل متوقف شد.

وی در این باره افزود:  ما در حال حاضر در یك سری حوزه‌ها از جمله انیمیشن و فیلم و نشر ادبی مزیت‌های رقابتی جدی پیدا كردیم و این در حالی است كه نه تنها قانون ملی پاسخگو نیست بلكه هیچ به روزرسانی هم صورت نگرفته است.

مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: بحث مالكیت فكری، قوانین سرزمینی دارد یعنی همه كشورها قانون ملی خودشان را دارند اما یك سری كنوانسیون‌ها هم شكل گرفته تا همگرایی را زیاد كنند و به همین دلیل برخی كشورها به كنوانسیون‌های بین‌المللی پیوستند.

امین لو با بیان اینكه تقریباً همه كشورهای دنیا به كنوانسیون برن پیوستند افزود: در حال حاضر فقط ایران و چند كشور معدود به این كنوانسیون نپیوستند و این در شرایطی است كه بستر فضای مجازی هم ایجاد شده و آثار به‌صورت برخط در فضای مجازی وجود دارد و فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و بلاكچین نیز قوانین حقوق کپی‌رایت و مالكیت صنعتی را تغییر داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • تشدید مجازات قاچاق اسلحه و مهمات
  • (عکس) استوری تند و تیز محمد انصاری؛ برای نبرد با زمین‌خواری و اختلاس لباس رزم به تن کنید!
  • استوری تند و تیز محمد انصاری؛ برای نبرد با زمین‌خواری و اختلاس لباس رزم به تن کنید! + عکس
  • کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین خواری
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری