Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی یک کارشناس بازار سرمایه گفت: پول مردم بیش از یک‌سال است که اسیر تصمیمات غلط مدیران بالا دستی شده و همچنان تصمیمات غیرکارشناسی، سرمایه ها و امید مردم به بازار سرمایه را بر باد می‌دهد.

سید احمد شکوری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: علی رغم وجود تورم لجام گسیخته در بازار که روز به روز کمر مردم را می‌شکند، قیمت سهام هر روز پایین‌تر می‌آید، این معادله قطعا درست نیست و آسیب خود را در آینده در نشان خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه روند شاخص بورس صعودی است، گفت: امیدواریم دولت جدید با انجام اقدامات زیربنایی، زمینه شکست سقف شاخص را فراهم کند.

شکوری با انتقاد از قیمت گذاری دستوری گفت: برای نمونه بخش نیروگاهی با تمام پتانسیل‌هایش، به خاطر قیمت گذاری دستوری زیر ارزش ذاتی خود معامله می‌شود. در حالی که این صنعت قادر هست با رفع قیمت گذاری  دستوری و دادن انگیزه لازم برای استفاده از فقط 10 درصد از ظرفیتش در حوزه ارز دیجیتال،  بیش از درآمد نفت برای کشور ارزرآوری داشته باشد.

وی تاکید کرد: عدم حمایت درست از این صنعت باعث سوق دادن مردم به سمت فعالیت های غیر قانونی و کمبود برق در کشور شده است، در بازار سرمایه ۱۱۰۰۰ مگاوات ظرفیت تولید برق هست که توان تولید۷۰۰ هزار بیت کوین را دارد، تولید هر بیت کوین ۱۷۱۰۰۰ کیلوات ساعت برق می خواهد.

وی افزود: بحث‌هایی این روزها در خصوص خروج احتمالی برخی از صنایع نظیر خودروسازان از شمول قیمت‌گذاری دستوری انجام شده که امیدواریم عملی شود؛ چرا که این اتفاق می تواند زمینه ساز اتفاقاتی مثبت در بازار سرمایه شود.

کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: در هفته‌های اخیر انتشار اوراق دولت در افت شاخص موثر بود که خوشبختانه مطلع شدیم برگزاری نوزدهمین حراج آن را متوقف کردند. دولت تمرکز خود را برای تامین کسری بودجه بر فروش اموال مازاد قرار داده و انتشار اوراق را ادامه می‌دهد که این امر در افت شاخص تاثیر گذار است که امیدواریم در این زمینه تصمیماتی به نفع بازار سرمایه اتخاذ شود.

وی یادآور شد: موضوع نرخ بهره یکی از مؤلفه‌های کلیدی در نوسانات بازار سرمایه به ویژه طی دو سال اخیر بوده است که به نظر می‌رسد بازار حساسیت خاصی را روی این موضوع دارد و  توجه بازار به روند رو به رشد اخیر نرخ بهره است.

وی اضافه کرد: وجود رفتارهای هیجانی خرید و فروش در بازار شامل حال اکثر سهامداران نمی‌شود اما توصیه همیشگی فعالان بازار به سهامداران، پرهیز از رفتارهای هیجانی است، اغلب سهم ها اکنون زیر ارزش ذاتی بوده و بهتر در فروش مفت سهام خود تجدید نظر کنیم .

شکوری با تاکید بر لزوم حمایت دولت از بازار سرمایه و صیانت از سرمایه گذاران خردی که با دعوت دولت وارد این بازار شده اند، گفت: تقویت هرچه بیشتر بازوهای نظارتی دولت به منظور کنترل و پیشگیری از بروز تخلفات، بهترین اقدامی است که دولت می‌تواند در خصوص همه بازارهای سرمایه گذاری انجام دهد.

وی گفت: شفافیت و به روز بودن در انتشار آمارها و گزارش‌های دوره‌ای از تریبون‌های رسمی می‌تواند فضای سرمایه‌گذاری را  از ابهاماتی که این روزها به آن دچار است، خارج سازد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بازار سرمايه بورس بازار سرمایه قیمت گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۰۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودی در عرضه چای نداریم

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از آرامش حاکم بر بازار برنج خبر داد و گفت:  قیمت کنونی هر کیلو برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر  ۷۰ هزار تومان و شیرودی ۷۵ هزار تومان رسیده است.

به گفته او، هم اکنون کمبودی در عرضه اقلام اساسی همچون برنج و شکر نداریم و تنها در حوزه قیمت باید نظارت دقیق در بازار صورت بگیرد.

کنگری با بیان اینکه چای یکی از اقلام پرمصرف سبدخانوار محسوب می شود، افزود: علی رغم تغییر قیمت چای، این محصول به‌ وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: در بازار شکر برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوریکه قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزار تومان رسیده است. همچنین تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالا‌های اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند.

او افزود: تا زمانیکه عرضه و تقاضا با یکدیگر همخوانی نداشته باشد، قیمت کالا با نوساناتی در بازار روبروست، در حالیکه با ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا، بازار ثبات دارد.

کنگری گفت: علی رغم وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار، اما برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده سلیقه‌ای عمل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • قیمت طلا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / دلار زیر چتر کدام رخداد جان گرفت؟
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند