Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه‌ای از تجربیات جهانی شرکت‌های استارت‌آپی فعال درحوزه‌های دانش علوم شناختی در امر طراحی، تولید و ساخت محصولات و ابزارها، ارائه خدمات و کسب‌و کارهای فناورانه، تهیه، تدوین و در سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی بارگذاری شد. 

به گزارش ایسنا، دکتر سید محمد مهدوی، مسؤول توسعه زیست بوم فناوری و خدمات شناختی ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی گفت: دستاوردهای قابل توجه درحوزه علوم شناختی سبب ورود آن به حوزه‌های دیگر از جمله اقتصاد و کسب و کار، آموزش و پرورش شناختی، بهداشت و سلامت شناختی، هوش مصنوعی و مدل‌سازی شناختی و دارو و مکمل‌های شناختی و فناورانه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استارت‌آپ‌ها به عنوان بازیگران جدی حوزه‌های کسب وکار، با استفاده از فرصت‌ها و با توسعه فناوری‌های مربوط به حوزه علوم شناختی به ارائه خدمات و محصولات و خلق ارزش اقتصادی در این حوزه علوم می‌پردازند، بطوری که در سال ۲۰۱۸ بیش از دو میلیارد دلار سرمایه گذاری در حوزه محاسبات علوم شناختی انجام شده که استارت‌آپ‌های دیجیتال سهم بیشتر آن را به خود اختصاص داده‌اند.

مسؤول توسعه زیست بوم فناوری و خدمات شناختی ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی خاطرنشان کرد: گسترش استفاده از دانش علوم شناختی در حوزه‌های مختلف همچون بازاریابی، بهداشت و درمان، آموزش و سایر حوزه‌های کلیدی و راهبردی، ظرفیت قابل توجهی را برای استارت‌آپ‌ها فراهم کرده است تا با توجه به محصولات و خدمات خود به خلق ارزش‌های اقتصادی در این حوزه بپردازند. 

به گفته وی، در راستای مقابله با تهدیدها و استفاده از فرصت‌های توسعه علوم و فناوری های شناختی، شناخت اثرات اصلی و جانبی بلندمدت و کوتاه مدت آنها بر جامعه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، 

دکتر مهدوی یادآور شد: با توجه به اهمیت شرکت‌های استارت‌آپی درحوزه علوم شناختی، مجموعه تجربیات جهانی این شرکت تهیه و به منظور بهره‌مندی اساتید و دانشجویان در سایت ستاد توسعه علوم شناختی بارگذاری شده و در دسترس قرار گرفته است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علوم شناختي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري استارت آپ ها توسعه علوم و فناوری های شناختی حوزه علوم شناختی ستاد توسعه علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضا غیابی؛ دبیر محتوایی رویداد اینوتکس گفت: در استیج اینوتکس 2024، تمرکز بر ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی است و برخی از صنایع بزرگ کشور در این رویداد حضور خواهند داشت. 

وی افزود: چالش های روز حوزه استارت‌آپی در قانون گذاری، رگولاتوری، تأمین مالی، رکود بازار و بین المللی شدن استارت‌آپ‌ها در این دوره از استیج مورد بحث و تبادل نظر بیش از 90 نفر از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی قرار خواهد گرفت.

غیابی در خصوص تمایز این دوره از استیج اینوتکس با دوره های پیشین نیز گفت: امسال و با همکاری سازمان جهانی تبلیغات، به موضوع تبلیغات جهانی استارت‌آپ ها پرداخته خواهد شد. این موضوع یکی از حلقه های مفقوده زیست بوم نوآوری و فناوری کشور است و تلاش داریم در این حوزه نیز بحث های کارشناسی خوبی در استیج اینوتکس شاهد باشیم.

دبیر محتوایی استیج اینوتکس 2024 در پایان گفت: علاوه بر پخش زنده رویداد استیج اینوتکس 2024، جلسات کارشناسی برگزار شده در این رویداد، پس از برگزاری اینوتکس در قالب مجموعه فیلم هایی در دسترس علاقه مندان به حوزه فناوری قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری