Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@07:44:30 GMT

احتمال اخراج کامالا هریس از کاخ سفید

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۱۳۱۰۳

احتمال اخراج کامالا هریس از کاخ سفید

به دنبال گزارش اخیر شبکه دموکرات «سی‌ان‌ان» درباره افزایش شکاف بین جو بایدن و کامالا هریس، «فاکس نیوز» جمهوری‌خواه از احتمال برکناری معاون رئیس‌جمهور آمریکا خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه تلویزیونی فاکس نیوز در برنامه «پنج» از افزایش تنش‌ها بین رئیس‌جمهور آمریکا با نفر دوم دولتش و احتمال تعیین فردی جدید به عنوان معاون رئیس‌جمهور این کشور خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق این گزارش، افزایش تنش‌ها از احتمال تلاش بایدن برای انتخاب فردی جدید به عنوان معاون رئیس‌جمهور آمریکا و برکناری هریس حکایت دارد.

فاکس نیوز در گزارش خود نوشت، آخرین باری که رئیس‌جمهور آمریکا فرد جدیدی را برای منصب معاونت انتخاب و کنگره این کشور او را تایید کرد، در سال ۱۹۷۴ بود و «نلسون راکفلر» معاون رئیس‌جمهور آمریکا شد.

برنامه «پنج» در شبکه فاکس نیوز، روز سه شنبه (دیشب) با حضور چند گزارشگر و کارشناس این احتمال را مورد بررسی قرار داد که تنش بین بایدن و هریس به جایی برسد که رئیس‌جمهور آمریکا معاونش را برکنار کند.

طبق گزارش این رسانه جمهوری‌خواه، «دانا پرینو» مجری این برنامه اعلام کرد که اگرچه انتخاب و تایید یک معاون رئیس‌جمهور جدید قبل از پایان دوره چهار ساله، امری «غیرمعمول و نادر» است، اما کاملا بی سابقه نیست.

سال ۱۹۷۴ کنگره آمریکا فرایند تایید صلاحیت «نلسون راکفلر» فرماندار وقت جمهوری‌خواه ایالت نیویورک به عنوان معاون رئیس‌جمهور را به اتمام رساند و او رسما بعد از استعفای ریچارد نیکسون از ریاست جمهوری، معاون «جرالد فورد» رئیس‌جمهور وقت شد.

طبق گزارش فاکس نیوز، «ویلیام هنری هریسون» رئیس‌جمهور وقت آمریکا در سال ۱۸۴۱ تنها چند هفته آغاز ریاست جمهوری خود به دلیل ذات‌الریه فوت کرد و «جان تایلر» معاون او عهده‌دار ریاست جمهوری شد، اما تایلر دور اول ریاست جمهوری خودش را بدون حضور فردی به عنوان معاون رئیس‌جمهور به اتمام رساند.

به روایت این برنامه، «اندرو جانسون» رئیس‌جمهور دموکرات و «چستر آرتور» رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه از جمله روسای جمهور در تاریخ آمریکا هستند که رسما معاون رئیس‌جمهور نداشتند.

جانسون که معاون آبراهام لینکلن بود، بعد از ترور لینکلن رئیس‌جمهور شد و آرتور هم که معاون جیمز آبرام گارفیلد بیستمین رئیس‌جمهور آمریکا بود، پس از ترور گارفیلد رئیس‌جمهور شد.

کارشناسان برنامه «پنج» فاکس نیوز اعلام کردند، «دولت فعلی (آمریکا) نمی‌خواهد مردم آمریکا فکر کنند که بین بایدن و هریس مشکلاتی وجود دارد».

کامالا هریس و بایدن

«دانا پرینو» مجری این برنامه شب گذشته گفت: «این یکی از مواردی است که طبق آن کاخ سفید از شما انتظار دارد آنچه را که می‌بینید باور نکنید. می‌توانید بگویید اینجا مشکلی وجود دارد ما آن را می‌دانیم. آن‌ها جمعه گذشته برای اولین بار در سه ماه گذشته در روزی که کامالا هریس حتی در کشور نبود، جلسه کابینه تشکیل دادند».

به گفته او، «جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید و «رونالد کلین» رئیس کارکنان کاخ سفید تلاش کرده‌اند که تئوری‌ها و اظهارنظرات درباره تنش و اصطکاک موجود بین این دو (بایدن و هریس) را کنار بزنند و دفع کنند».

«کنی پاویچ» یکی دیگر از مجریان برنامه «پنج» در این باره با لحنی تمسخرآمیز و کنایه‌آمیز خطاب به مدیر کارکنان کاخ سفید گفت: «نخست‌وزیر کلین می‌گوید که (بین رئیس‌جمهور و معاونش) همه چیز خوب است».

«دانا پرینو» در ادامه این برنامه اظهارنظری از «چاد پرگرام» خبرنگار ارشد حوزه اخبار کنگره آمریکا در شبکه فاکس نیوز مطرح کرد که طی آن پرگرام در برنامه «فاکس نیوز رادیو» از تلاش احتمالی بایدن برای برکناری هریس خبر داده بود.

پرینو گفت: «چاد پرگرام گفت که آن‌ها (بایدن و تیم نزدیک به او) در حال آماده شدن برای یک موضوع در کنگره هستند که طی سال‌های بسیار بسیار طولانی انجام نشده است و آن، فرایند تایید صلاحیت برای یک معاون رئیس‌جمهور جدید است».

«گرک گاتفیلد» یکی دیگر از کارشناسان و حاضران در برنامه شب گذشته «پنج» هم گفت، تنش و اصطکاکی (بین بایدن و هریس) وجود دارد و امکان جستجو جستجو به منظور یافتن راهی برای برکناری کامالا هریس وجود دارد.

چاد پرگرام در مصاحبه رادیویی اخیر خود گفته بود که از یک منبع ایمیلی دریافت کرده که در آن نوشته شده بود، «خودت را برای آشنایی با فرآیند تایید صلاحیت معاون رئیس جمهور نه تنها در سنا، بلکه در مجلس نمایندگان آماده کن».

خبرنگار ارشد حوزه اخبار کنگره آمریکا در شبکه فاکس نیوز افزود: «من از دریافت آن ایمیل بسیار مرموز چند هفته پیش بسیار شگفت زده شدم».

گمانه‌زنی این رسانه جمهوری‌خواه و گزارشگرانش درباره تشدید تنش بین جو بایدن با کامالا هریس در شرایطی انجام شده که روز گذشته یک شبکه تلویزیونی دموکرات هم از افزایش تنش رئیس‌جمهور و معاونش خبر داده بود.

شبکه «سی‌ان‌ان» در گزارشی مدعی شده بود، از برخی تلاش‌های هریس بوی رقابت انتخاباتی با بایدن استشمام می‌شود و این موضوع به شکاف‌هایی در کاخ سفید منجر شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جمهوری خواه عنوان معاون رئیس جمهور رئیس جمهور آمریکا ریاست جمهوری رئیس جمهور بایدن و هریس کامالا هریس جمهوری خواه فاکس نیوز کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۳۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر

 نتایج نظرسنجی یک موسسه معتبر آمریکایی که روز یکشنبه منتشر شده نشان داد که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا کمترین میزان محوبیت یک رئیس جمهور را در ۷۰ سال اخیر دارد. بر اساس این نظرسنجی جدید، جو بایدن کمترین محبوبیت را در این مقطع از ریاست جمهوری خود در ۷۰ سال گذشته دارد که حتی از «ریچارد نیکسون» و «جیمی کارتر» روسای جمهور دهه هفتاد میلادی این کشو نیز کمتر است. این نتایج نشان داد که امکان انتخاب مجدد او در خطر است.

نظرسنجی گالوپ نشان داد که بایدن ۸۱ ساله، در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به رتبه تاسف بار ۳۸.۷ درصد دست پیدا کرد. بر اساس این گزارش، با حدود ۶ ماه باقی‌مانده تا روز انتخابات، بایدن در موقعیت ضعیف‌تری قرار گرفته است.

روزنامه «نیویورک پست» در این باره نوشت، این نتایج ضربه‌ای به جو بایدن وارد کرد. شرایط جسمی و ذهنی بایدن به یکی از موضوعات جنجالی در مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تبدیل شده است. نارضایتی از رئیس‌جمهور ۸۱ ساله آمریکا به ویژه در موضوعات مرتبط به وضع مرزها، مهاجرت و مواضع دولت بایدن در قبال جنگ اسرائیل علیه غزه بالاست.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • بایدن: تا زمان آزادی گروگان‌ها آرام نمی‌گیرم
  • چرا بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند؟
  • لغو دیدار اردوغان و بایدن
  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • دیدار بایدن و اردوغان به تعویق افتاد
  • کاخ سفید: برنامه‌ای برای سفر اردوغان به آمریکا وجود ندارد