Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هنری حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در رابطه با بیلبورد‌های نصب شده در پایتخت با محتوای «کتاب» و «معرفی نویسنده‌ها» گفت: این طرح طی یک پیشنهاد به سازمان زیباسازی شهر تهران رقم خورد و تا پایان هفته کتاب ادامه دارد.

خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: مجدالدین معلمی درباره بیلبورد‌های فرهنگی که با محتوای «کتاب» و «معرفی نویسنده‌ها» این روز‌ها در سطح شهر تهران به نمایش گذاشته شده، اظهار داشت: با تغییر و تحولی که در شهرداری تهران رخ داد و انتصاب آقای رضا صیادی به عنوان رئیس جدید سازمان زیباسازی شهر تهران، ما از جانب حوزه هنری با این سازمان تفاهم‌نامه‌ای داشتیم تا رویکرد فرهنگی به فضای عمومی شهر تهران وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر چهره شهر در هفته کتاب/ نویسنده و کتاب‌ها بر فراز تهران

معاون هنری حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه ضمن بیان اینکه پیشتر شهرداری تهران اغلب پیام‌های مناسبتی در قالب تبریک و تسلیت را در سطح شهر و بیلبورد‌ها مدنظر قرار می‌داد، گفت: تا پیش از انتصابات جدید و تغییرات، رویکرد سازمان زیباسازی اغلب پیام‌های مناسبتی و درج آن‌ها در بیلبورد‌ها بود، اما پس از تغییرات پیشنهاد برای معرفی هنرمندان، نویسندگان و افراد برتر حوزه اندیشه ارائه شد.

وی تصریح کرد: با اینکه دوستان، تازه وارد شهرداری شده بودند، اما از این پیشنهاد استقبال کردند و قرار شد در مرتبه نخست ابتدا اسامی کتاب‌ها و نویسنده‌های معروف و سپس نویسنده‌هایی که ما با آن‌ها خاطره داریم، ابتدا گردآوری، احصا و در اختیار آن‌ها قرار گیرد. هر چند این فرایند کمی طولانی شد، اما در ادامه طی تفاهم با وزارت ارشاد، خانه کتاب و حوزه هنری در کنار شهرداری به اسامی مورد نظر رسیدیم و اکنون چهره و کتاب‌هایی در سطح شهر از نویسندگان کشورمان به نمایش گذاشته شده است.

نویسنده‌ها روی بیلبورد‌های تهران

وی گفت: در این طرح که همزمان با هفته کتاب اجرایی می‌شود، کتاب‌هایی که شهرت بیش‌تری دارند یا بیش‌تر مورد مطالعه بودند و در کنار این دو مزیت دارای کیفیت محتوای برتری هم هستند و می‌تواند مطالعه آن برای عموم مردم مفید باشد، انتخاب و در اختیار سازمان زیباسازی قرار گرفت؛ هرچند ما مخیر بودیم به معرفی کتاب یا نویسنده بپردازیم، اما پیشنهاد شد به این دلیل که محور بودن نویسنده‌ها در چنین طرح‌هایی اغلب سابقه نداشته، از این رو کتاب‌ها در کنار نویسنده‌ها معرفی شوند، زیرا ممکن است برخی کتاب‌ها را مطالعه کرده باشیم و یا با نام آن‌ها آشنا بوده باشیم، اما شناختی از نویسنده آن نداشته باشیم؛ بنابراین به مناسبت هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران ما محور را نویسنده قرار دادیم تا کتاب‌های این نویسنده به جامعه معرفی شود.

معرفی چهره‌های برتر فرهنگی در سطح شهر تهران

این مسئول در حوزه هنری در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تاکید بر اینکه طی چند روز گذشته از هفته کتاب استقبال خوبی از این طرح که در سطح شهر اجرایی شده دیدیم، توضیح داد: هرچند کار‌های اولیه ممکن است نقص‌هایی داشته باشد و در کنار آن برخی افراد انتظار داشته باشند، آثار نویسندگان دیگری هم به نمایش گذاشته شود، اما باید بگویم از این تجربه می‌توانیم در قالب طرح‌های دیگری هم استفاده کنیم و هنرمندان و چهره‌های برتر فرهنگی و هنری را به جامعه معرفی کنیم.

۶۰۰ نویسنده فرصت معرفی در هفته کتاب یافتند

معلمی در پاسخ به این سؤال که در طرح اولیه که همزمان با هفته کتاب به معرفی نویسنده‌های مطرح و کتاب‌هایشان می‌پردازد چند نفر انتخاب شده‌اند، گفت: بیش از ۶۰۰ نفر فرصت معرفی در هفته کتاب را داشتند. در واقع ۶۰۰ نویسنده چهره و کتاب‌شان روی بیلبورد‌های شهر تهران قرار گرفت.

وی درباره اینکه آیا رده سنی خاصی در کتاب‌ها مدنظر قرار داشت، گفت: اصلا این طور نبود، بلکه در همه رده‌های سنی تلاش کردیم کتاب‌هایی را معرفی کنیم که از آن جمله می‌توان به آثار کودک و نوجوان، روانشناسی، ادبیات، تاریخ شفاهی، معارف و دین، همچنین چهره‌نگاری اشاره داشت.

معاون حوزه هنری در پایان ابراز داشت: این طرح تا انتهای هفته کتاب برقرار بوده و چهره و نام کتاب و تصاویر نویسندگان در سطح شهر تهران به نمایش گذاشته می‌شود، هر چند پراکندگی در سطح شهر برعهده سازمان زیباسازی بود، اما تلاش شده حداکثر فضای تبلیغی برای شهر مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: تلویزیونی‌ها چه کتابی می‌خوانند؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: کتاب شهرداری تهران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کتاب شهرداری تهران سازمان زیباسازی نمایش گذاشته بیلبورد ها نویسنده ها سطح شهر هفته کتاب حوزه هنری کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۴۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

کد خبر 6091923 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • «پل آستر»‌ درگذشت
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • بحران ادبیات داریم
  • اکران طرح فرهنگی《همه مدیون شما هستیم》 در پایتخت
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • هوای تهران دوباره سرد و بارانی می شود | پیش بینی هوای پایتخت در روزهای پایان هفته