Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مقتومی روز چهارشنبه در نشست تعیین تکلیف فضاهای بهداشتی و درمانی مراغه افزود: با توجه به نقش مهم بخش بهداشت و درمانی در زمینه توسعه زیرساخت های شهری، مجموعه مدیریت شهری فضاهای موجود به ویژه در مناطق حاشیه شهری را در اختیار دانشکده علوم پزشکی قرار دهد.

وی ادامه داد: هم اکنون در مناطق حاشیه شهری به ویژه پهرآباد، میکائیل آباد و عشرت آباد نیاز به ایجاد فضاهای بهداشتی و درمانی بیش از پیش احساس می شود و ایجاد این گونه مراکز زمینه ساز توزیع متوازن امکانات شهری به ساکنان این منطقه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با وجود اهمیت این مراکز، کمبود فضای مناسب در این مناطق احساس می شود و می توان با جابجایی کاربری های شهری از طریق کمیسیون ماده پنج، بخشی از نیاز بخش بهداشت و درمان برای تامین فضای مناسب را تامین کرد.

مقتومی گفت: تسریع در روند تعیین تکلیف فضاهای عمومی شهری زمینه ساز کوتاه شدن دست دلالان و افراد سودجو در مناطق و شهرک های تازه احداث خواهد بود و باید در این زمینه اهتمام ویژه داشت.

وی با اشاره به بیمارستان در حال احداث خصوصی خواجه نصیر در مراغه افزود: با راه اندازی و افتتاح این مرکز درمانی با زیربنای حدود ۵۲ هزار متر مربع و پیش بینی استقرار ۷۰ مطب پزشکان متخصص و فوق تخصص، می تواند زمینه ساز کاهش ترافیک درون شهری مراغه شود.

وی اضافه کرد: براساس رایزنی های انجام شده و توافق صورت گرفته، یکی از سرمایه گذاران بخش خصوص برای احداث مرکز تخصصی زنان و زایمان با مشارکت شهرداری مراغه اعلام آمادگی کرده است که با همکاری کارشناسانه دانشکده علوم پزشکی می تواند موجب توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی شهر شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه هم با اشاره به بازدید اخیر شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر از طرح های بهداشتی درمانی این شهرستان گفت: نگاه ویژه مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر زمینه ساز توسعه فضاها و خدمات بخش بهداشت و درمانی خواهد بود.

اصغر تنومند افزود: با توجه به نیاز این دانشکده به توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی در شهر مراغه، تامین فضاهای مورد نیاز در شهرک ها و مناطق تازه احداث از طریق سرانه فضاهای عمومی ضروری است.

وی ادامه داد: هم اکنون با کمبود فضای مناسب برای احداث خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت در مناطق حاشیه شهری روبرو هستیم و شهرداری و شورای اسلامی شهر می توانند برای رفع این کمبود همراهی و همکاری داشته باشند.

تنومند اعلام کرد: دانشکده علوم پزشکی این شهرستان اعتبار مورد نیاز برای احداث مرکز جامع سلامت در منطقه میکائیل آباد را تامین کرده و در حال مکان یابی برای ایجاد آن است.

وی افزود: با توجه به سطح بندی دانشکده و دانشگاه های علوم پزشکی برای ارائه تجهیزات و ایجاد زیرساخت های بهداشتی و درمانی، تمامی سرمایه گذاری ها در این بخش منطبق بر این سطح بندی انجام می شود و این دانشکده از تمامی طرح های سرمایه گذاری حمایت می کند.

رئیس کمیسیون بهداشتی و درمان و عضو شورای اسلامی شهر مراغه گفت: با توجه به جمعیت و تراکم بالای جمعیتی در منطقه میکائیل آباد، عشرت آباد و جانبازان با حدود ۴۰ هزار نفر جمعیت، نیاز به ایجاد ۲ مرکز جامع سلامت در این مناطق وجود دارد.

رقیه سعیدی افزود: همچنین با توجه به چشم انداز ۱۴۰۴ شهرستان مراغه، تامین زمین و فضای مناسب برای احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی ضروری است.

وی ادامه داد: در راستای تامین فضا برای احداث مراکز بهداشتی حاشیه شهری نیز باید املاک موجود دانشکده علوم پزشکی تعیین تکلیف شود.

سعیدی خاطرنشان کرد: بهره گیری دانشکده علوم پزشکی از فضاهای عمومی با کاربری های بهداشتی و درمانی در مناطق مختلف شهری ضرورتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: حضور و سرمایه گذاری بخش خصوصی برای ایجاد مرکز تخصصی زنان و زایمان با مشارکت شهرداری حرکتی برای توسعه امکانات شهری است.

عضو شورای اسلامی شهر مراغه نیز گفت: در نگاه کارشناسی به سرانه های بهداشتی، می توان به این نتیجه رسید که در گذشته برای تامین فضاهای مورد نیاز آینده نگری نشده است.

بهمن محمودی افزود: براین اساس در توسعه شهری باید تخصیص سرانه های عمومی با کاربری های آموزشی، بهداشتی و درمانی با نظر کارشناسی دستگاه های متولی امر انجام شود.

وی ادامه داد: در این راستا، در کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مراغه هدف گذاری و نگاه درازمدت برای تعیین و تامین سرانه های عمومی در شهرک های در حال احداث و آتی انجام خواهد شد.

وی اضافه کرد: شورای اسلامی شهر مراغه در دوره ششم و شهرداری مصمم بوده که با اجرای طرح جامع و تفصیلی، کمبود فضاها با کاربری های عمومی مرتفع شود.

عضو دیگر شورای اسلامی شهر مراغه نیز گفت: در شهرک های بلاتکلیف و تازه احداث شهری باید تکلیف سرانه های عمومی تعیین شود تا برنامه ریزی مناسبی برای احداث مراکز خدمات عمومی انجام شود.

الناز پاکرو افزود: جذب سرمایه گذار از اولویت های شهرداری و شورای اسلامی در دوره ششم بوده و در این راستا تلاش می شود.

وی با تسریع در احداث خانه های بهداشت شهری اضافه کرد: در این راستا، سرمایه گذاری های شهری باید براساس اولویت های دستگاه های خدمات رسانی از جمله بهداشت و درمان انجام شود.

سخنگو و عضو شورای اسلامی شهر مراغه نیز گفت: با وجود گذشت سال ها از احداث و ایجاد مناطق میکائیل آباد و عشرت آباد، به جرات می توان گفت که امکانات شهری مناسبی در این مناطق وجود ندارد.

رضا عسگری افزود: در این راستا، باید با همکاری و همراهی لازم، تلاش شود تا امکانات متوازنی برای ساکنان زحمت کش مناطق حاشیه شهری ایجاد شود.

وی با بیان اینکه عدم توزیع عادلانه امکانات شهری زمینه ساز ترافیک شهری مراغه است، ادامه داد: هم اکنون حدود ۹۵ درصد از مطب پزشکان و ۹۰ درصد داروخانه ها در مرکز شهر متمرکز هستند.

عسگری گفت: در مناطق حاشیه شهری از میدان بسیج تا مجلس جمعیتی حدود ۱۰۰ هزار نفر از داروخانه و کلینیک های پزشکی و مطب پزشکان متخصص برخوردار نیستند و این امر در شان شهر فرهنگی و تاریخی و مردم تلاشگر این مناطق نیست.

وی افزود: با توجه به این امر، ایجاد و احداث مراکز بهداشتی و درمانی و کلینیک های تخصصی و داروخانه های شبانه روزی در این مناطق حیاتی است.

وی تاکید کرد: شهرداری نیز باید با هرگونه تغییر کاربری در فضاهای عمومی، آموزشی و بهداشتی برخورد جدی داشته باشد.

برچسب‌ها شهرداری مراغه آذربایجان شرقی مراغه بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری مراغه آذربایجان شرقی مراغه شهرداری مراغه آذربایجان شرقی مراغه بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر مراغه بهداشتی و درمانی مناطق حاشیه شهری دانشکده علوم پزشکی شورای اسلامی شهر بخش بهداشت و درمان سرمایه گذاری فضاهای عمومی امکانات شهری برای احداث فضای مناسب زمینه ساز مورد نیاز شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۴۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی

پژوهشی جدید نشان می‌دهد که باغ‌های گیاه‌شناسی نقش بسیار چشمگیری در کاهش دمای شهرها دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، در روزهای گرم تابستان، هیچ فعالیتی به اندازه قدم زدن در یک باغ گیاه‌شناسی زیبا آرام‌بخش نیست اما این فضای شهری تنها نقش تفریحی ندارد بلکه می‌تواند به کاهش گرمای ناشی از تغییرات اقلیمی در محیط شهری اطراف خود کمک کند.

بررسی جامع تحقیقات انجام شده توسط مرکز جهانی تحقیق هوای پاک در خصوص تأثیر فضای سبز در کاهش گرما نشان داده باغ‌های گیاه‌شناسی بیشترین اثر را در کاهش گرمای شدید دارد. این تحقیق نشان داده فضاهای سبز مانند باغ پزشکی چلسی، باغ گیاه‌شناسی کیوی لندن یا باغ‌های خلیج سنگاپور، به‌طور متوسط ۵ درجه سانتی‌گراد دمای هوا در فضای شهری اطراف را کاهش داده‌اند.

پارک‌ها و حوضچه‌های شهری نیز تأثیر مشابهی داشتند و حتی دیوارهای سبز، درختان در خیابان‌ها و زمین‌های بازی هم دمای هوا را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهند. پروشانت کومار، مدیر مرکز جهانی تحقیق هوای پاک و محقق اصلی این مطالعه، در این رابطه گفت هدف اصلی تحقیق این بود که در واقع به طور علمی نشان دهد در شهرها چه فضاهای سبز و آبی وجود دارد، اطلاعات در دسترس چیست و در چه مناطقی تحقیقات کافی انجام نشده است. همچنین این پژوهش نشان می‌دهد در صورت برنامه‌ریزی شهری، از چه شواهدی می‌توان برای طراحی بهتر فضاهای سبز استفاده کرد.

عوامل محلی در این رابطه نقش مهمی ایفا کردند اما به طور کلی ثابت شده پارک‌های بزرگ‌تر اثر خنک‌کننده بیشتری دارند. علاوه بر این، مشخص شد که با اتصال فضاهای سبز و ایجاد دالان سبز تأثیر مثبت بیشتری در شهر به دست می‌آید.

طبقه گفته کومار، این یافته‌ها به طراحان شهری در سراسر دنیا کمک می‌کند تا با چالش گرمای جهانی مقابله کنند. محققان بر این باور هستند که با عملی کردن تنها بخشی از یافته‌های تحقیقات مرتبط با تأثیر فضای سبز بر زیست‌پذیری، شهرها محیط بهتری برای سکونت می‌شوند و شهروندان نیز شاهد فضای شاد و سالم‌تری خواهند بود.

این مطالعه به طور دقیق نشان داده است که راه‌حل جامعی برای تمام محیط‌های شهری وجود ندارد، بلکه باید به دنبال بهترین روش متناسب با محیط بود.

کد خبر 748648

دیگر خبرها

  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین