Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک ایران زمین: اولین اولویت ما در بانکداری دیجیتال خلق ارزش برای مشتریان است

عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران زمین، در مراسم انعقاد قرارداد بین شرکت های آوا متعلق به ایران زمین و های وب (داده گستر عصر نوین) در راستای ارائه خدمات مالی و بانکی با محوریت بانکداری دیجیتال، اظهار داشت: نگاه مجموعه بانک ایران زمین خلق ارزش در راستای ارائه خدمات نوین بانکی و مالی به مشتریان است و در این راستا حضور مجموعه های بزرگی چون های وب می تواند تسریع کننده و راه گشا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالمجید پورسعید در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات همکاران گفت: پس از چندین سال تلاش مجدانه همکاران در بانک ایران زمین این امکان فراهم شده است سرویس های بانکی را در یک نئو بانک پیاده سازی کنیم و بر اساس بستری که ایجاد شده است بتوانیم خدماتی را به مردم ارائه دهیم که ارزش افزوده فراوانی دارد.

مدیرعامل بانک ایران زمین افزود: ظرفیت و بستر لازم برای ارائه خدمات و سرویس های بیشتر در حوزه بانکداری دیجیتال به مشتریان در بانک ایران زمین فراهم است و با پتانسیل موجود خلق خدمات جدید از اهمیت بالایی برخوردار است.

پورسعید ضمن تاکید بر ارائه خدمات جدید به مشتریان افزود: ایجاد خدمات جدید در توسعه کسب و کارهای مختلف و تامین نیازهای مردم تاثیر بسزایی خواهد داشت و ما با اطمینان این خدمات را در اختیار شرکت "های وب" و در نهایت مشتریان قرار خواهیم داد.

مدیرعامل شرکت (داده گستر عصر نوین) های وب : خلق یک ارزش جدید از اهداف این همکاری مشترک بین بانک ایران زمین و شرکت های وب خواهد بود

در ادامه جلسه سید ایمان میری مدیرعامل شرکت های وب دلیل انتخاب بانک ایران زمین جهت انعقاد قرارداد را چابکی و پیشینه بانک ایران زمین در خلق یک ارزش جدید دانست و گفت: در حال حاضر اکثر مجموعه ها همان سرویس های معمول را ارائه می دهند. اما این امر مستلزم این است که هر دو مجموعه چابکی را اساس خود قرار دهند و به نتیجه مطلوب برسند
میری افزود: هدف ارائه سرویس هایی است که در حال حاضر در اختیار مشتریان نیست و شرکت های وب با همکاری بانک و با رعایت چارچوب های بانک مرکزی اما با نوآوری این موضوع را محقق خواهد کرد.
وی در ادامه با ابراز خرسندی از پتانسیل جوان و تحصیل کرده این دو شرکت برای راه اندازی این نئوبانک اظهار امیدواری کرد: به طور حتم با توجه به ظرفیت ها و استراتژی های تعریف شده در خصوص حضور در بازار کسب و کار حرف ها و ایده های جدیدی رونمایی خواهد شد.

قائم مقام بانک ایران زمین: پیاده سازی بانکداری دیجیتال، یک گام موثر در ارائه خدمات نوین به مشتریان است

در این جلسه مجتبی شیروانی دستیابی به بانکداری دیجیتال را یک گام موثر در ارائه خدمات نوین به مشتریان بیان کرد و گفت: بانک ایران زمین چندین سال پیگیر این ایده بوده است، به طوری که در آغاز مطالعات و تحقیقات در این خصوص، هنوز هیچ بانکی مفهوم واقعی بانک دیجیتال را نمی شناخت.

شیروانی در ادامه افزود: در ابتدا تیم فناوری اطلاعات بانک با سفر به کشور آلمان در حوزه بانکداری دیجیتال تحقیقات و بررسی های اجمالی انجام شد و پس از 6 سال تلاش مداوم با افتخار این ایده به ثمر نشست.
قائم مقام بانک ایران زمین ورود سریع به بازار را اولویت بانک بیان کرد و اشاره کرد: ما خوشحالیم که این اتفاق بزرگ با مجموعه توانمندی مثل های وب صورت می گیرد و تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا بدون هیچ مشکلی خدمات ارائه شود.

شیروانی در خصوص خدمات جدید بانک گفت: اولین بودن در بازار از اهمیت بسیاری برخوردار است. این پروژه شامل ۹۰ سرویس و ارائه ۴۰۰ خدمت به مشتریان است که امیدوارم شروع کار عالی انجام شود و ‌کسب و کارهایی که بتوانند به این مبحث قدرت دهند از جانب ما حمایت کامل را از سوی بانک خواهند داشت. قطعاً این مهم برای کشور و سیستم بانکی با ارزش خواهد بود.

معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین تاکید کرد: آغاز به کار اولین نئوبانک در کشور از سوی یک کسب و کار

در ادامه جلسه فرهاد اینالویی این پروژه را اولین نئوبانک واقعی در کشور اعلام کرد و گفت: مدل موفق در نئوبانک این است که کسب و کارهایی که خدمات به مشتریان می دهند به سمت نئوبانک بروند و نقش بانک در این میان خدمت رسانی به این حوزه است.

معاون فناوری اطلاعات بانک ایران زمین در خصوص انتظارات از نئوبانک افزود: مهمترین بحث در این راستا نوآوری است. نوآوری معمولاً از بیرون به داخل سازمان وارد می شود و این موضوع باعث شده است که استارت آپ ها بدلیل ارتباط نزدیک با مشتری وارد میدان می شوند تا نوآوری را به سازمان تزریق کنند. در این میان مرکز نوآوری بانک ایران زمین با همراه شرکت های وب می توانند تبادل اطلاعات داشته باشند که نهایتا برای هر دو مجموعه ارزش آفرین خواهد بود.

اینالویی افزود: مفهوم بانک دیجیتال به معنای یک بانک کاملا مکانیزه به همراه شعب و ادارات مرکزی و تمامی خدمات بانکی است و نئوبانک گزیده ای از خدمات پرمصرف و ضروری بانک است که در اختیار مشتری قرار می گیرد. ارتباط مشترک بانک و شرکت های وب موجب ارائه سرویس های پایه و خدمات مطلوب به مشتری خواهد شد که ارزشمند است.

در پایان این مراسم که با حضور مدیرعامل، رئیس هیات مدیره، قائم مقام و جمعی از مدیران بانک ایران زمین و مدیران ارشد مجموعه شرکت های وب برگزار شد قرارداد همکاری این نئو بانک توسط امین ریاضتی مدیرعامل شرکت آوا متعلق به بانک ایران زمین و سید ایمان میری مدیرعامل شرکت هلدینگ های وب در راستای ارائه خدمات و سرویس های مالی امضا شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح جهش تولید مسکن زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری بانک ایران زمین عبدالمجید پورسعید بانکداری دیجیتال خدمات نوین نئو بانک طرح جهش تولید مسکن زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری بانک ایران زمین بانکداری دیجیتال مدیرعامل شرکت ارائه خدمات شرکت های وب خدمات جدید کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۵۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند

معاون اول رییس جمهور گفت: ایران و زیمباوه باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری شود.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • کمترین پیشرفت را تا کنون در طرح نهضت ملی مسکن لرستان داشته‌ایم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند