Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از آنکه فرانسه و ایتالیا از ارائه تصاویر ماهواره‌ای مربوط به زمان انفجار بندر بیروت به لبنان خودداری کردند، آژانس فضایی فدرال روسیه اعلام کرد که این تصاویر را در اختیار لبنان قرار می‌دهد.

به گزارش مشرق، روسیه، عصر امروز (چهارشنبه)، به درخواست بیروت درباره تصاویر ماهواره‌ای انفجار بندر بیروت پاسخ مثبت داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش شبکه «المیادین»، آژانس فضایی فدرال روسیه اعلام کرد: «تمام تصاویر ماهواره‌ای موجود برای بندر بیروت چه تصاویر پیش از انفجار و چه تصاویر پس از انفجار به لبنان داده خواهد شد».

ریاست جمهوری لبنان، هفتم ماه جاری اعلام کرد که رسما از مسکو درخواست کرده تصاویر ماهواره‌ای مربوط به روز انفجار در بندر بیروت را در اختیار مقامات قضایی این کشور قرار دهد.

این خواسته «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان در تاریخ مذکور در دیدار با «الکساندر روداکوف» سفیر روسیه در بیروت در حالی مطرح شد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌ جمهور روسیه نیز چند روز پیش این دیدار در بخشی از اظهاراتش اشاره کرده بود که مسکو امکان کمک به روند تحقیقات در خصوص انفجار بندر بیروت را مورد بررسی قرار خواهد داد و تصاویر مربوط به ماهواره‌ها را در صورت موجود بودن، به طرف لبنانی ارائه خواهد کرد.

لبنان زمانی تصاویر ماهواره‌ای را از روسیه درخواست که فرانسه خواسته این کشور برای دریافت تصاویر را بی‌پاسخ گذاشت.

 رئیس جمهور لبنان پس از انفجار بندر بیروت از «امانوئل» ماکرون» ‌ همتای فرانسوی خود درخواست کرده بود که تصاویر ماهواره‌ای مربوط به انفجار در بندرگاه بیروت را در اختیار این کشور قرار دهد تا این گونه به کشف زوایای پنهان پرونده کمک شود.

  «حسان دیاب» نخست‌وزیر پیشین لبنان نیز اعلام کرده بود که از رئیس جمهور فرانسه تصاویر مربوط به پیش از وقوع انفجار، زمان انفجار و پس از آن را درخواست کرده است. درخواست مشابهی نیز برای کشور ایتالیا فرستاده شد؛ اما حسان دیاب در این خصوص گفت: «قاعدتا باید تصاویر را به ما می‌دادند؛ اما این رخ نداد و نمی‌دانم چرا».

کشور لبنان در تاریخ چهارم آگوست سال ۲۰۲۰ (۱۴ مرداد) در بندرگاه بیروت شاهد انفجاری مهیب بود؛ انفجاری که بیش از ۲۰۰ کشته و ۶۵۰۰ مجروح به دنبال داشت.

 تحقیقات در خصوص انفجار بندر بیروت همچنان ادامه دارد و مقامات این کشور هنوز درباره علت وقوع انفجار توضیحی روشنی ارائه نکرده‌اند.

با این حال، روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم»، اخیرا به نقل از منابعی ویژه خبر داد که در تحقیقات صورت گرفته برای سؤال‌هایی از قبیل اینکه چه کسی کشتی حامل نیترات آمونیم را به لبنان و برای چه کسی آورده است، پاسخ داده شده است.

منابع مذکور در گفت‌وگو با این روزنامه فاش کردند پول کشتی از یک بانک مستقر در یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس پرداخت شده که شعبه اصلی آن در سوئیس قرار دارد و افرادی وابسته به جریان «المستقبل» حزب «سعد الحریری» محموله را وارد بندر بیروت کرده‌اند. با این حال این منابع گفتند که این اقدام بدون اطلاع سعد الحریری صورت گرفته است.

منابع یادشده همچنین بیان کردند که به احتمال زیاد محموله در بندر بیروت انبار شده سپس از آنجا برای گروه‌های مسلح معارضی که در مرزهای سوریه و لبنان مستقر بوده‌اند، فرستاده شده است و پس از عملیات مذکور، مقادیری از مواد در انبار شماره ۱۲ بندر بیروت باقی می‌ماند و به علت جوشکاری و شلعه‌ور شدن آتش در نزدیکی انبار منفجر می‌شود.

طبق گفته این منابع، فرضیه جوشکاری در تحقیقات منطقی‌ترین علت برای وقوع انفجار در بندر بیروت عنوان شده است.

 سید حسن نصرالله دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان از زمان انفجار بندر بیروت تا به امروز در سه سخنرانی خود خواستار انتشار نتایج تحقیقات برای عموم مردم شد به‌نحوی که پیش‌تر، خطاب به قاضی پرونده گفت: «اگر تمایل نداری تحقیقات را برای مردم منتشر کنی، حداقل خانواده‌های قربانیان را جمع کن و به آن‌ها بگو که فرزندانشان چگونه شهید شده‌اند».

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو لبنان انفجار بیروت بندر بیروت جنبش حزب الله لبنان رئیس جمهور لبنان سیدحسن نصرالله ولادیمیر پوتین خلیج فارس تصاویر ماهواره ای مربوط انفجار بندر بیروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۵۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بورس، با تصویب هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، بازارگردانی از حالت الزامی خارج و در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت.

جزئیات این مصوبه و تغییرات صورت گرفته در کنفرانس خبری با حضور مدیران سازمان و بورس و فرابورس اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • بازارگردانی در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد