Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@20:51:14 GMT

نهاد کُرد سوری: در تلاش برای گفت‌وگو با دمشق هستیم

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۱۶۹۷۰

نهاد کُرد سوری: در تلاش برای گفت‌وگو با دمشق هستیم

یک نهاد کُرد سوری گفت در تلاش است تا کانال‌های گفت‌وگو با دمشق را باز کند و یک راه حل سیاسی برای بحران سوریه پیدا کنند.

به گزارش مشرق، اداره موسوم به خودمختاری(کُردها) در شمال و شرق سوریه با کاردار سفارت سومالی در دمشق در مورد رایزنی‌ها با دولت سوریه، روند سیاسی و تهدیدهای ترکیه برای منطقه به گفت‌وگو نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روسیا الیوم، «عبدالکریم عمر» رئیس مشترک حوزه روابط خارجی در نهاد موسوم به اداره خودمختار امروز میزبان «فرحان جرحان» کاردار سفارت سومالی در دمشق و رئیس نمایندگی جمهوری سومالی در انین کشور و خانم ناتاشا، رئیس دفتر یونیسف در شمال و شرق سوریه بوده است.

در این دیدار دو طرف درباره بسیاری از موضوعات سیاسی و اقتصادی به ویژه گفت‌وگو با دولت سوریه، روند سیاسی در این کشور و تهدیدهای ترکیه برای منطقه گفت‌وگو کردند.

عمر با ادعای اینکه دولت خودمختار در مورد هر گونه گفت‌وگو جدی است، گفت، این اداره تلاش می‌کند کانال‌های گفت‌وگو با دمشق را باز کند و در ارتباط مستمر با روسیه است تا این کشور  نقش ضامن را در گفت‌وگو ایفا کند و امیدوار است به یک راه حل سیاسی برای بحران سوریه دست یابد.

اداره خودمختار در این نشست طرف سومالیایی را در جریان چالش‌های پیش روی، از جمله مقابله با تروریسم و ​​چالش‌های اقتصادی در نتیجه بحرانی که سوریه سال‌ها با آن مواجه است، علاوه بر محاصره‌ای که بر منطقه تحمیل شده به ویژه پس از بسته شدن گذرگاه تل کوجر (الیعربیه) و شیوع همه گیری کرونا قرار داد.

عمر همچنین گفت که تهدیدهای ترکیه به ایجاد موج جدیدی از آوارگی منجر می‌شود و فرصت جدیدی برای داعش ایجاد می کند تا از طریق هسته‌های خفته خود به فعالیت‌های خود بازگردد.

فنر الکعیط، معاون ریاست مشترک حوزه روابط خارجی اداره خودمختار شمال و شرق سوریه نیز به نوبه خود مدعی شد که هدف اداره خودمختار تامین صلح و عدالت برای همه اقوام حاضر در منطقه است و طرح اداره خودمختار، وحدت سوریه را تهدید نمی‌کند و تهدیدی برای امنیت و ثبات کشورهای همسایه نیست؛ بلکه خواهان راه حلی برای ساختن یک سوریه جدید، دموکراتیک و غیرمتمرکز به عنوان وطن مشترک برای همه مردم سوریه با همه بخش‌ها و اقوام آن است.

فرهان جرحان، کاردار سفارت سومالی هم با ابراز تاسف از اوضاع انسانی در شرق سوریه گفت: ما معتقدیم که راه حل اساسی برای بحران سوریه زمانی آغاز می‌شود که کشورهای برادر عربی و همه طرف‌های سوری شروع به کار کنند. مسئولیت‌های خود را در قبال سوریه بر عهده بگیرند و مایلیم از اداره خودمختار برای حفظ جان اتباع سومالیایی و همچنین حفظ حقوق انسانی آنها، زنده نگه داشتن آنها و مراقبت از آنها در اردوگاه‌ها و بازداشتگاه‌ها تشکر و قدردانی کنیم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو سوریه ترکیه دمشق سومالی مشرق دولت سوریه اداره خودمختار گفت وگو شرق سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۶۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان لاهه خواهان توقف تلاش‌ها برای تضعیف این نهاد شد

همزمان با تماس سنای آمریکا با دیوان بین‌المللی کیفری برای جلوگیری از اقدام احتمالی علیه سران تل‌آویو، این نهاد به افرادی که تهدید به انتقام کردند، هشدار داد.

به گزارش ایسنا، دفتر «کریم‌ خان» دادستان کل دیوان بین‌المللی کیفری امروز جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت در تلاش است «هر بار که گفت‌وگو با اختیاراتش سازگار است، با همه ذینفعان تعامل سازنده داشته باشد».

به نوشته روزنامه رای‌الیوم، کریم خان افزود: با این وجود، این استقلال و بی‌طرفی وقتی تضعیف می‌شود که در صورت اتخاذ «تصمیمی» در خصوص تحقیقاتی که در حیطه اختیارات دیوان است، برخی نسبت به انجام اقدامات تلافی جویانه علیه دیوان یا کارکنان آن تهدید کنند.

او هشدار داد «چنین تهدیداتی، حتی در صورت عدم اجرا، می‌تواند حمله به اجرای عدالت باشد» که به دادگاه کیفری بین‌المللی سپرده شده است.

دادستان کل دیوان بین‌المللی کیفری گفت این نهاد خواستار پایان دادن «فوری» به «تلاش‌ها برای مانع‌تراشی، ایجاد اارعاب یا تأثیر غیرقانونی بر مقامات این دادگاه» است.

دفتر خان نخواست فاش کند که چه کسی این تهدیدها را انجام داده است و اینکه آیا آنها با رژیم صهیونیستی و جنگ غزه مرتبط هستند یا خیر.

مقامات صهیونیستی به روزنامه «نیویورک تایمز» گفتند پیش‌بینی می‌کنند دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت تعدادی از مقامات سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی و احتمالاً «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم را به اتهام عملیات نظامی ویران‌کننده‌ رژیم صهیونیستی در نوار غزه صادر کند.

در همین راستا، «اسحاق هرتزوگ»، رئیس‌ رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه مدعی شد احتمال طرح اتهام از سوی دیوان کیفری بین‌المللی علیه رهبران رژیم صهیونیستی در رابطه با جنگ غزه، «خطری برای دموکراسی‌ها» است و از متحدانش خواست تا با آن مخالفت کنند.

نتانیاهو هم به نوبه خود گفت که هدف از صدور حکم بازداشت رهبران صهیونیستی در صورت صدور، «تهدید رهبران و سربازان اسرائیل و به ویژه فلج کردن توانایی اسرائیل برای دفاع از خود خواهد بود».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتخابات در حزب بعث؛ گام نخست سوریه برای ورود به دوره پساجنگ
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در قبال مقاومت و فلسطین
  • سنتکام به کشتن کشاورز سوری به جای سرکرده القاعده اعتراف کرد + عکس
  • دیوان لاهه خواهان توقف تلاش‌ها برای تضعیف این نهاد شد
  • 8 زخمی در حمله جدید اسرائیل به سوریه
  • حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق هشت زخمی برجای گذاشت
  • حمله هوایی دشمن صهیونیستی به حومه دمشق
  • حمله اسرائیل به جنوب سوریه
  • حمله رژیم صهیونیستی به حومه دمشق
  • حمله جدید رژیم صهیونیستی به سوریه/ مناطقی در دمشق و قنیطره هدف گرفته شدند + فیلم