Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطف‌الله فروزنده با اشاره به اینکه ضرورتی برای اصلاح ساختار شهرداری وجود ندارد، گفت: اگر کارهای روی زمین مانده را فعال کنیم، نیرو کم داریم.

به گزارش برنا؛ شورای شهر سابق به دنبال اصلاح چارت شهرداری تهران بود و از آن به عنوان اصلاح ساختار یاد می‌کرد. بنا بود برخی سازمان‌ها و شرکت‌ها حذف و پست‌های مدیریتی کاهش پیدا کند چراکه به عقیده برخی اعضای شورای شهر سابق، ساختار شهرداری تهران بیش از اندازه فربه شده و نیاز به چابک سازی دارد اما مهر سال گذشته لایحه اصلاح ساختار شهرداری تهران رای نیاورد زیرا سیستم مدیریت شهری در روزهای پایانی دوره پنجم به هم می‌ریخت و نابسامانی در شهرداری ایجاد می‌شد و این ایده برای همیشه مسکوت ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصر امانی،، عضو شورای شهر ششم و معاون شهردار اسبق تهران، در خصوص لزوم اصلاح ساختار در شهرداری تهران به خبرنگار برنا گفته بود معتقد به اصلاح ساختار در شهرداری تهران است ولی به عنوان عضو شورا بنا ندارد از شهرداری چیزی در این مورد بخواهد و به زاکانی، شهردار تهران هم گفته این امر را مورد مطالعه قرار دهد و اگر ضرورت دید لایحه در شورا بیاورد و بررسی کند.

بر این اساس به سراغ معاون شهردار تهران رفتیم تا از تصمیم مدیریت شهری جدید در رابطه با اصلاح ساختار شهرداری تهران خبردار شویم.

لطف‌الله فروزنده، معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران، در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: الان ضرورتی برای اصلاح ساختار شهرداری وجود ندارد و تازه این طرح مورد بررسی قرار گرفته است.

او افزود: شاید برخی مدیریت‌ها جا به جا شود اما به ثبات اعتقاد بیشتری داریم تا اینکه بخواهیم تغییر دهیم.

فروزنده تاکید کرد: اگر کارهای روی زمین مانده را فعال کنیم، نیرو هم کم داریم یعنی اینکه اگر سطح فعالیت‌ها را بالا ببریم نیرو کم داریم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر شهرداری شهرداری تهران شهرداری شورای شهر معاون برنا شهردار تهران معاون سرمایه زمین معاون شهردار تهران فروزنده اصلاح ساختار شهرداری اصلاح ساختار شهرداری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۷۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی شهرداری منطقه ۱۵ در سال گذشته

شهردارمنطقه ۱۵ از آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی در سطح این منطقه در سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد شیری در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های شهری شهرداری منطقه ۱۵ که در قالب صدونوزدهمین پویش «امید و افتخار» برگزار شد، تصریح کرد: امروز ۱۵۰ پروژه در سطح منطقه ۱۵ با اعتباری معادل ۸۲۴ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد. ارائه خدمات در نقاط مختلف منطقه ۱۵ نشان می‌دهد که شهرداری تهران از نقاط منفصل شهری غافل نیست و خدمات در تمامی نقاط تهران به ویژه نقاط منفصله شهری به شهروندان ارائه می‌شود.

وی با اشاره به بازسازی مقبرالشهدای خاورشهر و همچنین احداث زیرگذر و رمپ و لوپ رضوی نیز در منطقه ۱۵ اظهار کرد: خوشبختانه کنار گذر اتوبان امام رضا (ع) نیز به بهره برداری رسیده و ۱۸۶ هکتار بوستان نرگس‌خاتون برق‌رسانی‌اش انجام شد. همچنین بوستان کوی آزادی و بهسازی ۹ زمین ورزشی در سطح منطقه ۱۵ به عنوان باغ الرضا اجرایی شده است.

وی ادامه داد: سومین پایگاه کشتی در سطح منطقه به بهره‌برداری رسید و قولی که در سال گذشته به شهروندان منطقه برای آسفالت‌ریزی یک هزار تنی دادیم خوشبختانه با حمایت شورا و همت همکارانم در سطح منطقه محقق شد و سال گذشته ۱۰۱ هزار تن آسفالت‌ریزی در منطقه ۱۵ صورت گرفت.

شهردار منطقه ۱۵ تاکید کرد: ۴۲ کیلومتر نحرکشی در سطح منطقه در سال گذشته انجام شد که امسال قطعا چندین برابر این میزان نحرکشی انجام شد. علاوه بر این بیش از ۱۵۰۰ پروانه در سطح منطقه ۱۵ صادر شده که به این ترتیب اولین منطقه تهران در حوزه صدور پروانه شده‌ایم. قطعا این موضوع نوید نوسازی بافت‌های فرسوده و رهایی منطقه از فرسودگی را می‌دهد. در سال گذشته ۱۰۰۰ پلاک در بافت فرسوده منطقه بهسازی شد. همچنین در سال گذشته در حوزه بودجه ریزی مشارکتی در قالب طرح «من شهردارم» ۱۴۰ هزار نفر رای و نظر خود را درباره پروژه‌های منطقه ۱۵ اعلام کرده‌اند که به این ترتیب این منطقه به عنوان منطقه اول در این طرح شناخته شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرارگاه ملی مسجد باید بر تقویت ساختار مردمی اداره مساجد همت گمارد 
  • سفر نیچروان بارزانی به تهران؛ گامی مثبت برای اصلاح روابط
  • آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی شهرداری منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • ساختار هیأت امنای محلات تهران شبیه فعالیت شورایاری‌هاست/حضورنهادهای فعال محلات در هیأت‌های امنا
  • شهدا و کودکان غزه دانشگاه‌های اروپا و آمریکا را فتح کردند
  • سکوت در برابر جنایات صهیونیست‌ها محکوم است | به هیچ تهدیدی توجه نداریم
  • معلمان معمار ساختار فرهنگی جامعه هستند
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌شود کار کرد!