Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم صالحی عمران درحاشیه بازدید از آموزشگاه فنی علامه حسن زاده آملی درگفت وگو با خبرنگارمهر گفت: این آموزشگاه در سال های اخیر با جذب اعضای هیئت علمی قوی، افزایش تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی ونیز افزایش تعداد رشته های جدید ومرتبط فنی شرایط لازم برای تبدیل شدن به دانشکده را از سوی دانشگاه فنی وحرفه ای داراست، اما تصمیم گیری نهایی در شورای گسترش وزارت علوم انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیار خوشبین هستم که با شرایط موجود وبا توجه به سیاست های کلان کشور که توجه به آموزش های مهارتی است، دانشکده فنی علامه حسن زاده آملی مورد تصویب قرار گیرد.

رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای کشور به استقبال خوب خانواده ها در هدایت تحصیلی فرزندان به سمت مهارت آموزی را یک رویکرد بسیاردرست درمسیرتوسعه مهارت های کاری درکشور بیان کرد وگفت: نتیجه این رویکرد مثبت خانواده ها ودغدغه مهارت آموزی وداشتن مهارت شغلی برای آینده باعث شده تا در سال تحصیلی جدید حدود ۹۰ هزار نفر به شمار دانشجویان این دانشگاه درکشور افزایش یابد.

صالحی عمران، شمار دانشجویان درحال تحصیل در واحدهای زیرمجموعه دانشگاه فنی وحرفه ای کشور را درحال حاضر بیش از ۲۰۰ هزار نفر اعلام کرد وادامه داد، این تعداد در ۱۸۱ آموزشگاه ودانشکده های فنی در سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: خوشبختانه اکنون سیاست وزارت علوم نیز به سمت توسعه مهارت آموزی است ودربرنامه جدی این دانشگاه توجه به تولید هست که دراین رابطه کارگاه های دانشکده های فنی متناسب با نوع آموزش های مهارتی پیوند داده می شود.

رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای کشورادامه داد، دراین راستا در تلاش هستیم تا آموزش ها در محیط واقعی کار انجام شود واین رویه کاری که مهارت آموزی متناسب با مهارت کاری به مقوله اقتصاد وتوسعه اقتصادی درکشور نزدیک تر شود.

صالحی عمران، با بیان اینکه دربیشتر کشورهای توسعه یافته، خانواده ها برای تحصیل وثبت نام فرزندانشان به دنبال دانشگاه های مهارتی هستند واین یک فرهنگ جا افتاده در این کشورها تبدیل شده است، گفت: به هرحال تحصیل دراین دانشگاه حتی درکشورما نیزاکنون تا حدود زیادی رایگان هست و حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد کلاس های آموزشی به صورت عملی وکارگاهی صورت می گیرد.

کد خبر 5354644

منبع: مهر

کلیدواژه: فنی و حرفه ای آمل زلزله ویروس کرونا بوشهر زمین لرزه آمار کرونا کرمانشاه هفته بسیج واکسن کرونا کتاب و کتابخوانی عکس استانها گرگان شیوع کرونا اردبیل واکسیناسیون کرونا دانشگاه فنی وحرفه ای مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۷۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • تجمع دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای سبزوار در حمایت از اقدام جنبش دانشجویی در دانشگاه‌های امریکا
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه «سیانس پو» پاریس را مسدود کردند+ عکس
  • دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه «سیانس پو» پاریس را مسدود کردند
  • دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه علوم سیاسی (سیانس پو) پاریس را مسدود کردند