Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@00:36:25 GMT

«امامان محله»، راهبر زیست بوم فرهنگی جامعه هستند

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۱۸۱۹۸

«امامان محله»، راهبر زیست بوم فرهنگی جامعه هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سید ناصر میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت در نشست شهید مدافع حرم «علی سیفی» که با عنوان «هم‌اندیشی و هماهنگی مدیران و شبکه امامان و شبکه شریکه الامام» برگزار شد، انسجام‌بخشی به فعالیت‌های فرهنگی را اولویت اصلی سازمان تبلیغات اسلامی برشمرد و اظهار کرد: عرصه فرهنگی در جامعه کنونی به دو بخش «سنتی یا چهره به چهره» و «نوین یا مجازی» تقسیم‌شده که تفاوت این بخش‌ها مبنای تقسیم‌بندی فعالیت‌های فرهنگی به‌شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام میر محمدیان طراحی فرهنگی طبق زیست‌بوم مناطق را نیازمند حضور جدی امامان محله با موضوع مساجد عنوان کرد و افزود: برنامه‌ریزی و طراحی دقیق در حوزه فرهنگ باید از مساجد آغاز شود و امامان محله با حضور مستمر و مؤثر خود این برنامه‌ها را طبق تقسیم‌بندی و تشکیل کارگروه‌های تخصصی اجرا کند.

مدیرعامل بنیاد هدایت، امام محله را فرمانده میدان فرهنگی عنوان کرد و گفت: برای موفقیت در حوزه‌های مختلف اجتماعی، خانوادگی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، باید مساجد نقطه آغاز تحولات باشد چنان‌که انقلاب اسلامی نیز از مساجد شکل گرفت و به ثمر نشست.

حجت‌الاسلام میر محمدیان بر ضرورت توانمندسازی امامان محله تأکید و خاطرنشان کرد: امام محله موفق باید دارای انگیزه، اطلاعات و مهارت بالایی بوده و متولیان امور فرهنگی از جمله سازمان تبلیغات اسلامی نیز در راستای رفع موانع فعالیت‌های آنان تلاش کنند که در این صورت محلات توانمند شده و آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد.

مدیرعامل بنیاد هدایت در پایان مساجد را سنگر فعالیت‌های عام‌المنفعه در جامعه بیان کرد و گفت: ما به دنبال مدیریت مساجد نیستیم، چراکه مسجد باید به صورت مردمی اداره شود و ما باید پشتیبانی کنیم تا مسجد و امامان محله روی پای خود ایستاده و در فعالیت‌های مختلف حکمرانی و مدیریت مردمی داشته باشد.

کد خبر 5354711

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد هدایت علی سیفی انقلاب اسلامی ایران سازمان تبلیغات اسلامی طرح امام محله قرآن فعالیت های قرآنی شیعه قرآن کریم علامه طباطبایی حوزه علمیه حضرت معصومه س شیعیان آیت الله خامنه ای امام حسن عسکری ع ایران انقلاب اسلامی ایران سازمان اوقاف و امور خیریه سازمان تبلیغات اسلامی امامان محله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۸۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس

مریم جلالی در مراسم واگذاری تعدادی از اتاق‌های ارگ کریم‌خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی استان فارس گفت: امید است این اقدام در فارس زمینه‌ای شود تا در تمامی ابنیه‌های میراثی حضور و فعالیت هنرمندان صنایع‌دستی را ببنیم.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: آنچه امروز در موزه‌ها می‌بینیم، کار دست هنرمندان صنایع‌دستی دیروز است و هنرمندان امروز حافظان و پاسداران میراث فرهنگی ما محسوب می‌شوند.

جلالی در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم ایجاد و توسعه خانه‌های صنایع‌دستی تأکید کرد و گفت: ضروری است برای توسعه و ترویج و عرضه درست محصولات دست‌ساز هنرمندان خانه‌های صنایع‌دستی متعددی، چون نمد، منبت، خاتم، شیشه و... ایجاد شود.

او با اشاره انتخاب «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی در شیراز گفت: در حال حاضر به‌منظور حفظ میراث فرهنگی، هنر و معماری و صنایع‌دستی نهفته در بافت تاریخی شیراز، «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی شیراز تعیین‌شده است و جا دارد در این محله خانه‌های صنایع‌دستی متعددی ایجاد شود تا گردشگری تجربه محور رخ دهد.

معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: در محله‌های قدیمی آسیب‌های اجتماعی زیادی وجود دارد که می‌توان از محل مسئولیت‌های اجتماعی وضعیت این محلات را به سازی کرد و با ایجاد فرصت برای هنرمندان در این مناطق صنایع‌دستی را رونق داد.

جلالی در ادامه سخنانش به جهانی و ملی شدن شهر‌ها اشاره کرد و گفت: همواره تأکید کرده‌ام که ملی و جهانی‌شدن شهر‌ها امتیاز نیست بلکه مسئولیت است و اگر مسئولیت خوب انجام نشود ممکن است این امتیاز سلب شود از این روباید مصوبات شورای جهانی صنایع‌دستی ضمانت اجرایی داشته باشند؛ بنابراین گزارش با حضور مریم جلالی معاون صنایع‌دستی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس و هیات همراه، ۵ اتاق در عمارت ارگ کریم خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع دستی و هنر‌های سنتی استان فارس به مدت دو سال واگذار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی رفسنجان
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • تاکید امامان جمعه استان بر رفع مشکلات جامعه کارگری