Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@11:48:02 GMT

ماجرای سرقت‌های مجموعه ورزشی آزادی چیست

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۱۸۲۲۷

ماجرای سرقت‌های مجموعه ورزشی آزادی چیست

احداث ساختمان جدید برای فدراسیون دوچرخه‌سواری هم از دیگر اتفاقات عجیب‌و‌غریب ورزش ایران است. ساختمانی که نزدیک به دو سال است به‌صورت نیمه‌کاره مانده و حالا هم به محلی برای رفت‌و‌آمد سارقان تبدیل شده است. بهمن‌ماه ۹۸ بود که کلنگ احداث این ساختمان توسط مهدی علی‌نژاد، معاون قهرمانی وزارت ورزش، در مجموعه ورزشی آزادی زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن زمان مقرر شد فدراسیون دوچرخه‌سواری ساختمان قبلی خود را بفروشد و پول آن را خرج ساختمان جدید در آزادی کند.

با توجه به این موضوع کارکنان فدراسیون بلافاصله از مرکز شهر به محل کمپ‌های تیم‌های ملی در آزادی آمدند تا موقتا برای چند ماه در بخشی از این کمپ بمانند، به این امید که هر‌چه زودتر این ساختمان تأسیس شود؛ اما این همه در حد حرف باقی ماند و تنها چیزی که به‌عنوان ساختمان فدراسیون دوچرخه‌سواری در آزادی دیده می‌شود، یک چهار‌دیواری بی‌در‌و‌پیکر بیشتر نیست.

اینکه چه عاملی باعث شده اهالی فدراسیون دوچرخه‌سواری الان در بلاتکلیفی به سر ببرند، در بی‌تدبیری عده‌ای از مسئولان خلاصه می‌شود که نتوانستند درخصوص تأمین اعتبارات احداث ساختمان پیش‌بینی درستی کنند. کلنگ ساخت این ساختمان در زمان ریاست خسرو قمری زده شد، اما چند ماه بعد از این اتفاق دوره ریاست او در فدراسیون به پایان رسید و کار نیمه‌تمام باقی ماند.

در‌حال‌حاضر نزدیک به یک سال است که فدراسیون با سرپرست اداره می‌شود و، چون عملا سرپرست هم اجازه ورود به حوزه ساخت‌وساز را ندارد، مشخص نیست تأمین هزینه‌های میلیاردی تکمیل ساختمان با چه کسی است؟ نکته جالب اینجاست علاوه بر اینکه چندین میلیارد برای تکمیل این ساختمان نیاز است، بدهی میلیاردی به پیمانکار قبلی هم مزید بر علت شده است. فدراسیون در‌حال‌حاضر یک‌میلیارد و ۷۰۰ میلیون‌تومان به پیمانکار قبلی که کار را به اینجا رسانده، بدهکار است و در شرایط فعلی هم از توانش خارج است که این بدهی را بپردازد. چرا‌که ۸۰ درصد بودجه فدراسیون صرف پرداخت حقوق کارمندان پرشمار و غیرضروری این مجموعه می‌شود. با همه این مشکلات روز گذشته خبر رسید که فدراسیون نیمه‌کاره دوچرخه‌سواری در اقدامی سؤال‌برانگیز مورد سرقت هم قرار گرفته شده است. گفته می‌شود سارقان کابل‌های برق این ساختمان را دزدیده‌اند.

اینکه چطور سارقان با وجود آن همه نگهبان و تیم حراستی در محل‌های ورودی و خروجی مجموعه ورزشی آزادی توانسته‌اند وارد این ورزشگاه شوند هم در جای خودش تعجب‌آور است.

اظهارنظر عجیب‌تر مربوط به احمد مددی، مدیر مجموعه ورزشی آزادی است که می‌گوید: «ما برای ساختمان نیمه‌کاره دوچرخه‌سواری بار‌ها به این فدراسیون تذکر داده بودیم و از آن‌ها خواستیم که نسبت به تکمیل عملیات ساختمانی و تأمین امنیت این ساختمان اقدامات لازم را انجام دهند، زیرا می‌تواند بستر اتفاقات ناگواری باشد».

به هر شکل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی که زیر‌مجموعه وزارت ورزش است نیز با وجود این بدهی سنگین مانع از ادامه ساخت ساختمان شده است. در‌صورتی‌که فدراسیون دوچرخه‌سواری نتواند بدهی‌اش را پرداخت کند، به‌احتمال‌زیاد این شرکت که زمین را به فدراسیون واگذار کرده بود، خودش ساختمان را به بهره‌برداری می‌رساند. آن موقع است که فدراسیون دوچرخه‌سواری هر‌چه را داشته از دست می‌دهد.

دزدی از کابل‌های ساختمان نیمه‌کاره فدراسیون دوچرخه‌سواری در حالی است که مددی مدعی است در همین چند روز گذشته یکی از پمپ‌های آب مجموعه هم به سرقت رفته است. او اگر‌چه درباره جزئیات این ماجرا توضیحی نداده، اما یک منبع مطلع به «شرق» گفت: «متأسفانه نمی‌دانیم چرا باید این اتفاق‌ها در مجموعه بیفتد. این شخصی که پمپ آب را دزدیده، طی چند‌روز به استادیوم رفت‌و‌آمد داشته و با دستگاه آهن‌بر آن را از پایه جدا کرده و روز آخر زمانی که خواسته پمپ را در ماشینش بگذارد، توسط نیرو‌های حراستی دستگیر شده است».

یکی از انتقاد‌هایی که از گذشته تا‌کنون به حوزه مدیریت ورزش کشور شده، ناتوانی متولیان امر درخصوص ساخت‌وساز اماکن ورزشی بوده است؛ چه در بحث احداث مجموعه‌های ورزشی و چه احداث فضایی یکپارچه برای فدراسیون‌های ورزشی. ورزش ایران بیش از ۵۲ فدراسیون ورزشی دارد که مدام در رفت‌و‌آمد هستند و هر‌بار به گوشه‌ای از تهران نقل‌مکان می‌کنند. این در حالی است که طبق تعریفی که در همه‌جای دنیا از فدراسیون‌های ورزشی وجود دارد، بخش خصوصی به حساب می‌آیند و باید خودشان بودجه فدراسیون را تأمین کنند؛ اما در ایران چنین شرایطی وجود ندارد و فدراسیون‌ها، چون بودجه خود را از دولت دریافت می‌کنند و رؤسای آن عموما افرادی غیر از بدنه ورزش هستند که آشنایی با بحث اسپانسرینگ ندارند، باید شاهد چنین اتفاقات تلخی در این حوزه باشیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: دوچرخه سواری ورزشگاه آزادی فدراسیون دوچرخه سواری مجموعه ورزشی آزادی نیمه کاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۸۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، سید جلیل میر عظیمی بعد از ظهر یک شنبه در نشست با فرماندار رشت به تشریح اهداف و برنامه‌های این مجموعه پرداخت و اظهار کرد: خدمات رسانی کانون پرورش فکری در بستر بیش از ۶۰ عنوان فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و پژوهشی انجام می‌شود.

میرعظیمی در ادامه به نیروهای انسانی کانون اشاره و با متعهد و توانمند توصیف‌کردن آنان افزود: موفقیت مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری این نهاد در رقابت‌های بین المللی، کشوری و استانی، بیان‌گر این توانمندی‌ها است.

این مسئول فرهنگی با بیان اینکه که تربیت نسلی هنرمند، مؤمن و در تراز انقلاب، نیازمند تلاش هم زمان فعالان فرهنگی و توجه مسؤولان و تصمیم‌گیران است، اضافه کرد: برای پیشبرد اهداف، حمایت‌های بی‌دریغ معنوی و اختصاص منابع مالی مناسب ضرورت دارد.

وی با ناکافی خواندن منابع مالی تخصیص یافته به مراکز فرهنگی هنری ۶ گانه کانون رشت طی ۲ سال گذشته گفت: ابعاد فعالیت‌های کانون پرورش فکری بر لزوم حمایت هر چه بیشتر از این مجموعه تاکید دارد.

میرعظیمی در ادامه صحبت‌های خود به برخی فعالیت‌های کانون در مراکز فرهنگی هنری و در سطح شهرستان اشاره و از حضور مؤثر این مجموعه در نمایشگاه هفته دفاع‌مقدس و حضور مستمر همکاران کانون در نمایشگاه «شهر باران، شهر قرآن» در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۳ سخن‌به‌میان‌آورد.

وی افزود: معرفی کانون استان گیلان به عنوان دبیر کمیته کودک و نوجوان کنگره سرداران، امیران و ۸ هزار شهید استان گیلان و گشایش دبیرخانه این این کمیته در مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ شهرستان رشت، بخشی از فعالیت‌های مؤثر کانون در عرصه فرهنگ به‌شمارمی رود.

میرعظیمی نقش کانون را در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مقابله با تهدیدهای فضای مجازی متوجه نسل کودک و نوجوان با اهمیت خواند و ضمن تشریح برنامه‌های این مجموعه برای همراه سازی خانواده‌ها با فعالیت‌های مربیان کانون ادامه‌داد: برای توفیق فرهنگی، ورود خانواده‌ها به این عرصه ضروری است.

مدیرکل کانون استان گیلان هم‌چنین، از برپایی کارگاه‌های فرزندپروری و مهارت‌آموزی در مراکز فرهنگی هنری کانون صحبت‌کرد و این فعالیت‌ها را بخشی از حرکت‌های تأثیرگذار کانون در توان‌مندسازی نسل کودک و نوجوان دانست.

وی بر لزوم حمایت مسؤولان از تکمیل ساختمان در حال احداث کانون شهرستان خمام و از راه‌اندازی مرکز فرهنگی هنری کانون در مسکن مهر شهرستان رشت اشاره کرد و گفت: در پایان از فرماندار برای بازدید از مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دعوت کرد.

کد خبر 6097391

دیگر خبرها

  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • شناسایی باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • شناسایی و انهدام باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • جلسه هماهنگی مسابقات تور بین المللی دوچرخه سواری خزر
  • ملی پوشان دوچرخه سواری کوهستان ایران بدرقه شدند
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • دوچرخه سواران قزوینی راهی مسابقات قهرمانی آسیا می‌شوند