Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سالار قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش البرز گفت: دانش آموزان بهترین سفیران برای اطلاع رسانی به خانواده های خود در زمینه پیامدهای منفی اعتیاد و آسیب های اجتماعی هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز افزود: این برنامه ها در قالب طرح  نماد (نظام مراقبتی دانش آموزان)، نوجوان  سالم و یاریگران زندگی سازماندهی شده است تا دانش آموزان مهارت « نه گفتن» را در مقابل رفتارهای پرخطر بیاموزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به این که ۲۲ تا ۲۸ آبان ماه هر سال به عنوان هفته پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی نامگذاری شده است، گفت: در این برنامه ها دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی به همراه اولیای خود در بستر شاد حضور دارند تا با اقدامات پیشگیرانه در مقابل اعتیاد و آسیب های اجتماعی آموزش ببینند.

قاسمی افزود: به منظورآشنایی دانش آموزان، اقدام های آموزشی و تبیینی با موضوع اعتیاد، سوء مصرف مواد مخدر و آسیب های اجتماعی نیز با  محوریت انسان سالم در طول سال تحصیلی در مدارس استان اجرا می شود.

او گفت: برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد در مدارس البرز با محوریت آموزشی،تربیتی و مهارتی و با همکاری کارشناسان و مسوولان دادگستری، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی استان در دستور کار قرار دارد.

قاسمی افزود: شعار سال ۱۴۰۰ ستاد مبارزه با مواد مخدر (یاریگران زندگی- مشارکت اجتماعی - پیشگیری از اعتیاد) است، این انتظار وجود دارد فعالان آموزش و پرورش استان با در نظر گرفتن شعار ستاد و با محوریت خودمراقبتی در برابر آسیب‌های اجتماعی را در دوره شیوع ویروس کرونا بیشتر مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام/خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اعتیاد به مواد مخدر دانش آموزان آسیب های اجتماعی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۹۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، فرشید کرمی، افزود: با هدف احیاء و زنده نگه داشتن ورزش باستانی و پهلوانی، ترویج و توسعه فرهنگ پهلوانی، تقویت روحیه فداکاری، جوانمردی و احیاء فضائل اخلاقی در بین دانش آموزان، طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد به اجرا درآمد. 
وی، گفت: در طرح شهید طوقانی با اجرای ورزش صبحگاهی با ضرب آهنگ ورزش زورخانه‌ای و در ذیل سند تحول بنیادین، تحقق ساحت‌های اعتقادی، اخلاقی و ساحت زیست بدنی دنبال می‌شود. 
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این طرح مراسم صبحگاهی در مدارس معین آغاز می‌شود گفت: استعدادیابی در حوزه ورزش زورخانه‌ای یکی از اهداف طرح شهید طوقانی است. 
فرشید کرمی با اشاره به اینکه در این طرح ۲۵ دانش آموز آموزش دیده مرشدی در مدارس حضور یافته و در مراسم صبحگاهی به دانش آموزان مدرسه مربوطه ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی را آموزش می‌دهند افزود: این دانش آموزان آموزش دیده مرشدی از مدارس شهر‌های یاسوج، چرام و دهدشت هستند. 
وی، گفت: ورزش زورخانه‌ای یکی از هویت‌های ملی ما محسوب شده که در پرورش جسمی، روحی و معنوی و رشد تحصیلی دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند