Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مالباختگان کلاهبرداری کینگ‌مانی با اشاره به همکاری نهادهای نظارتی در جهت احقاق حقوق مالباختگان گفت: کلاهبرداران سعی دارند با انتساب خود به نهادهای انقلابی از پاسخگویی فرار کنند.

به گزارش بازارنیوز، با رونق گرفتن بازار ارزهای دیجیتال، هر روز نام توکن و کوین جدیدی بر سر زبان‌ها می‌افتد که بسیاری از آن‌ها پس از مدت کوتاهی بدون پشتوانه یا جعلی از آب در می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۲ سال از معرفی رمزارز کینگ‌مانی (Kingmoney) توسط یک شرکت بازاریابی شبکه‌ای و پرداخت پورسانت به اعضای شبکه آن می‌گذرد و حالا دیگر کمتر کسی در حوزه بازاریابی شبکه‌ای هست که ماجرای کلاهبرداری آن را نداند.
بر اساس اطلاعیه وزارت اطلاعات، برخی از افراد فعال در این پروژه کلاهبرداری دستگیر شده و به مراجع قضائی معرفی شده‌اند. این افراد با فریب افکار عمومی و تشویق مردم و اعضای شرکت به خرید و سرمایه‌گذاری در رمزارز جعلی «کینگ‌مانی»، مبالغ هنگفتی را از زیرمجموعه‌های خود کسب کرده و با ایجاد نوسانات ساختگی در قیمت این رمزارز جعلی، اقدام به فروش آن می‌کردند.

ردپای شرکت بازاریابی شبکه‌ای مشهور در کلاهبرداری کینگ مانی

یکی از مالباختگان پروژه کلاهبرداری کینگ‌مانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه وی از بازاریابان شبکه‌ای شرکت بوده است، گفت: در زمان فعالیت ما در شرکت، رمزارز کینگ‌مانی توسط گروهی که پلن بین‌الملل مرکز را دنبال می‌کردند، به ما معرفی شد. قرار بر این بود که پورسانت افراد فعال در شرکت با استفاده از این رمزارز پرداخت شود.

وی با اشاره به اینکه خرید و فروش رمزارز کینگ‌مانی در وبسایت یوتی‌بایت انجام می‎‌گرفت، گفت: بعد از مدتی متوجه فعالیت مشکوک یوتی‌بایت شدیم و به مرور زمان مشخص شد که این وبسایت نیز در واقع یک صرافی جعلی بوده و توسط عناصر شرکت اداره می‌شود. کینگ‌مانی از طریق لیدرهای شرکت تبلیغ می‌شد و در اوایل تمام کاربران صرافی خریدار کینگ مانی ایرانی بودند اما پس از مدتی به علت استفاده از IPهای خارج از کشور توسط کاربران ایرانی، شرکت مدعی شد که افراد از تمام کشورهای جهان در حال مبادله این رمز‎ارز هستند.

وی با اشاره به بروز اختلالات مداوم در وبسایت یوتی‌بایت در طول ۲ سال گذشته، گفت: علت این اختلالات، در واقع تغییرات دستوری و ساختگی قیمت کینگ‌مانی بود؛ این مسئله از زمانی برای مال‌باختگان مشخص شد که نمودار تغییرات قیمت کینگ‌مانی به صورت پلکانی رشد کرده و مانند دیگر رمزارزهای مشهور جهان تغییر نمی‌کرد. نوسانات کینگ‌مانی کاملاً کاذب بود و وبسایت یوتی‌بایت نیز در چندین نوبت مسدود می‌شد و افراد نمی‌‎توانستند نسبت به به فروش کینگ‎مانی اقدام کنند.

دستبرد به کیف پول الکترونیک مالباختگان توسط صرافی جعلی

این مالباخته کلاهبرداری کینگ‌مانی افزود: بسیاری از مالباختگان در خارج از کشور قرار دارند و برخی از اتباع کشورهای همسایه نیز که در شرکت بازاریابی شبکه‌ای فعالیت داشتند، پورسانت‌های خود را به وسیله کینگ‌مانی دریافت می‌کردند. در نهایت عملاً فروش کینگ‌مانی امکان‌پذیر نبود.

وی ادامه داد: به همین جهت در آن زمان برخی از مال‌باختگان تقاضا کردند که به جهت جلوگیری از افزایش ضرر و زیان، کینگ مانی خود را به بیت‌کوین تبدیل کنند؛ اما سایت یوتی‌بایت دوباره بسته شد و بیت‌کوین‌ها مجدداً به کینگ‌مانی تبدیل شده بودند. البته عوامل شرکت، قیمت کینگ‌مانی را تا ۲۵ هزار یورو افزایش داده و با تعطیلی سایت یوتی‌بایت، بیت‌کوین‌های متعلق به مالباختگان را هم به کینگ‌مانی تبدیل کردند. بعد از این اتفاقات، اعتراض مالباختگان به علت دستبرد به کیف پول الکترونیک آن‌ها افزایش یافت و تاکنون نیز ادامه یافته است.

کاهش تجمعات معترضان به دلیل احتمال سوءاستفاده رسانه‌های معاند

وی با اشاره به همکاری کامل نیروی انتظامی و نهادهای نظارتی با مالباختگان افزود: از سال گذشته تاکنون در چند نوبت نسبت به برگزاری تجمع و اعتراض برای احقاق حقوق خود اقدام کرده‌ایم؛ اما موج جدید تجمعات را در چند روز گذشته کاهش داده‌ایم چرا که قصد نداریم دشمنان و رسانه‌های معاند اعتراض مالباختگان را به مسائل سیاسی گره زده و از آن سوءاستفاده کنند.

این مالباخته کلاهبرداری کینگ‌مانی در پایان گفت: اعتراض مالباختگان تنها نسبت به سران این شرکت بازاریابی است که قصد دارند با انتساب خود به نهادهای انقلابی و ارزشی، ماجرای کلاهبرداری از مردم را به دست فراموشی بسپارند.

قوه قضائیه به دنبال سرمنشاء این کلاهبرداری باشد

به گزارش خبرنگار مهر، ماجرای کلاهبرداری کینگ‌مانی بار دیگر نشان داد که عده‌ای سودجو به راحتی قادر هستند با وعده‌های فریبنده و سوءاستفاده از ناآگاهی عموم جامعه در خصوص ماهیت پیچیده و فنی رمزارزها، اموال مردم را غارت کنند. باوجود اینکه در مهرماه سالجاری برخی از اعضای اصلی خریدوفروش رمزارز جعلی کینگ مانی که گفته می‌شود از سران یک شرکت بازاریابی شبکه‌ای مشهور هستند، دستگیر شده‌اند؛ اما هنوز هم ابعاد دقیق این پرونده روشن نشده است و خرید این رمزارز جعلی توسط برخی از افراد در فضای مجازی همچنان انجام می‌شود.

برچسب ها: کینگ مانی ، رمز ارز ، بادران لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Pit

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کینگ مانی رمز ارز بادران شرکت بازاریابی شبکه ای کلاهبرداری کینگ مانی کینگ مانی رمزارز جعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۱۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ و توسعه صنایع دستی، گفت: آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری سازی در این حوزه است. - اخبار استانها -

مریم جلالی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: صنایع دستی علاوه بر آن که می‌تواند منتقل کننده فرهنگ یک منطقه باشد، نقش مهمی نیز در اشتغال‌زایی و تولید ثروت دارد.

وی ادامه داد: لازمه اشتغال‌زایی و تولید ثروت در این حوزه آموزش در جهت بازاریابی و تجاری‌سازی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح به آن دست یافت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت حفظ و احیای صنایع دستی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ و صنایع دستی مناطق خود، تصریح کرد: احیای این صنایع با هدف ایجاد ثروت و معرفی هر چه بیشتر آن از جمله وظایف ما است.

جلالی دهکری ایجاد خانه‌های صنایع دستی را راهکاری در جهت تحقق این موضوع عنوان کرد و گفت: امیدواریم با کمک بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی بتوانیم خانه‌های صنایع دستی را ایجاد و توسعه دهیم و آنها را محلی به منظور آموزش، نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: نسل جوان با پیوند نسلی می‌تواند دانشی که سینه به سینه در دل اجداد و بزرگان ما وجود دارد را به عرصه دانش، محل تحصیل و آموزش و پرورش منتقل کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • خاطره تلخ پیکان در قزوین با ردپای شهاب زاهدی
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • انهدام شرکت هرمی کیونت در کرج
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • ام فهد، زن مشهور عراقی کیست و چرا کشته شد؟