Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: از تمام ظرفیت‌های ملی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... استفاده خواهیم کرد تا برای دانشجویان پوشش سالم و سعادتمند ایجاد کنیم تازیان نکنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه مدیران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با حضور هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در این جلسه گفت: چشم انداز معاونت فرهنگی باید توسعه یابد و به صورت دقیق و منطبق با اولویت‌ها تنظیم و تدوین شود.

وی با تاکید بر اینکه جلسات شورای مدیران باید به صورت منسجم و مستمر برگزار شود، افزود: معاونت فرهنگی بر اساس مأموریتی که دارد باید کار آموزشی غیر آکادمیک انجام دهد از این رو از فرصتی که به دست آمده باید در عمل و نظر روش درست زندگی کردن را به دانشجویان آموزش داد.

بهرامی احسان با بیان اینکه باید روش سالم زندگی کردن را به دانشجویان در آشفته بازار فضای زندگی آموخت، اظهار کرد: فرهنگ یعنی سبک زندگی و معاونت فرهنگی به عنوان مجری فرهنگ در دانشگاه باید آموزش برنامه ریزی صحیح و گرفتن تصمیم درست را در اولویت قرار دارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران تاکید کرد: از تمام ظرفیت‌های ملی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... استفاده خواهیم کرد تا برای دانشجویان پوشش سالم و سعادتمند ایجاد کنیم تازیان نکنند.

وی در ادامه تصریح کرد: باید آتشفشانی از اراده، عظم و عقل در راستای انجام فعالیت‌های فرهنگی ایجاد شود. با همفکری، هم‌افزایی و برنامه‌ریزی در فضای ایجاد شده می‌توان مسئولیت پذیری، فضیلت گرایی اخلاق ق و درستکاری را به جوانان آموزش داد.

شایان ذکر است؛ در ادامه جلسه مدیران واحد‌های مختلف معاونت فرهنگی و اجتماعی درباره فعالیت‌ها و چشم انداز آینده واحد متبوع خود مطالبی را ارائه کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران وزارت علوم دانشگاه تهران معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران معاونت فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۲۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام تقی زاده دبیر پویش طرح ملی زندگی با آیه ها و رییس سازمان دارالقرآن در نشستی که پیرامون بحث و بررسی طرح زندگی با آیه ها امروز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با حضور جامعه قرآنی و تمامی دستگاه های مشارکت کننده در مجمتع فرهنگی سرچشمه برگزار شد، گفت: زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف فرهنگی بود. نظر سنجی قبل از ماه مبارک انجام شد و بعد از آن نیز مجدد آن را تکرار کردیم تا اثر بخشی فعالیتهای انجام شده را دریابیم. در این عملیات تولیدات مکتوب، تولیدات فضای مجازی و فعالیتهای که در صدا و سیما شکل گرفت و اتفاقاتی که در زیر ساخت ها اتفاق افتاد و تبلیغات محیطی یکی دیگر از ارکانی بود که سعی کردیم در تصویر کردن بهتر این طرح از آن کمک بگیریم.

وی ادامه داد: در نامه ای که حجت الاسلام قمی بهمن ماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان به دفتر رهبر معظم انقلاب ارسال کردند نظر معظم له را برای اجرای چنین طرحی در ماه مبارک جویا شدند که پاسخ به این نامه رهبر انقلاب این چنین آمده است: «کار قرآنی در شمار مبارک ترین کارهای جهادی و اسلامی است مراقب باشید در نیمه راه رها نشود و پیگیری نکردن و برنامه ریزی نکردن آفت برنامه های شوق انگیز است.»همه فعالیتهای قرآنی را رهبری در راستای فهم و تدبر می بینند که در این زمینه حفظ قرآن تاثیرات خودش را دارد.

رییس سازمان دارالقرآن اظهار داشت: ما حفظ آیات موضوعی را به عنوان نقطه کلیدی مطرح کردیم که با نگاه کارشناسی به تمامی مراحل از تصحیح و جریان حفظ و عمل و قرآنی شدن را دنبال کرد. فلذا توجه ویژه ای به حفظ موضوعی داشتیم. ما با این نگاه هدف از طرح زندگی با آیه ها را گفتمان سازی و تببین معارف قرآنی نیاز جامعه در راستای فریضه جهاد تبیین با این طرح مورد توجه قرار دادیم.

تقی زاده ادامه داد: در ماه مبارک رمضان چهار سطح عملیاتی طراحی شد.گفتمان سازی زندگی با آیه ها از عنوان تا مفهوم اینکه قرآن به دنبال سامان بخشی زندگی است، به عنوان نخستین سطح برشمرده شد. همچنین شکل گیری هم افزایی بین جریان های مردمی و دستگاه ها با این تناسب که فعالیت خودمان تقویت میدان باشد. مخاطب محوری که معیار اصلی ما بوده در تفکیک مخاطبان با عنوان های مختلف بانوان و نوجوان در این طرح مورد توجه واقع شده است.

دبیر پویش طرح زندگی با آیه ها با اشاره به اینکه نظرسنجی قبل و بعداز فعالیتهای قرآنی ماه رمضان داده های خوبی میدهد، اظهار داشت: نظر سنجی با سنجش دو هزار نفر از استانها و تهران انجام شد در این نظر سنجی بالغ بر ۷۵ درصد حسرت حفظ نکردن قرآن را دارند. اکثر افراد در خانه از قرآن شخصی استفاده می کنند که با آمدن نظر سنجی دوم که روزهای آینده نتایجش مشخص می شود میتوان تحلیل های خوبی در این زمینه انجام داد.

کد خبر 6092100 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • تلاشهای آموزش و پرورش در برنامه‌های فرهنگی قابل تقدیر است