Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آمریکا در حالی با بالاترین نرخ تورم در سه دهه اخیر مواجه شده که از کمبود نیروی کار رنج می‌برد. خبرگزاری میزان – وضعیت اقتصادی آمریکا، زیر سایه تحولات داخلی و شیوع بیماری کرونا در مسیر بحرانی شدن قرار گرفته است.   به گزارش «رویترز»، در حالی که تعداد فرصت‌های شغلی در آمریکا در ماه‌های اخیر به رکورد بالایی رسیده، تعداد آمریکایی‌هایی که شغل خود را رها کردند نیز افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این امر نشانه‌ای از ناچار شدن کسب و کار‌ها برای افزایش دستمزد جهت جذب کارگر و کارمند است.   بررسی ماهانه فرصت‌های شغلی و گردش کار وزارت کار آمریکا یا گزارش «JOLTS»، نشان می‌دهد که اقتصاد پر چالش این کشور با کمبود نیروی کار ماهر مواجه شده است؛ این در حالی است که تورم کلی در آمریکا شاهد رکوردشکنی در رشد سالانه خود در ۳۱ سال اخیر است.   «فدرال رزرو» تاکنون در برابر درخواست‌ها مبنی بر اتخاذ اقدام‌های موثرتر برای مبارزه با تورم بالاتر از حد انتظار با استدلال گذرا بودن این تورم حتی در صورت تداوم در سال آینده، مقاومت کرده است. بیشتر بخوانید: تزلزل اقتصاد آمریکا در میانه همه گیری کرونا تاثیر افزایش قیمت انرژی در جهان بر اقتصاد آمریکا کمبود نیروی کار در آمریکا احتمالا برای مدتی طولانی ادامه داشته باشد؛ تداوم این روند حتی در صورت فروکش کردن موج دلتای کرونا، پیش بینی می‌شود.   نظرسنجی دانشگاه «میشیگان»، نشان می‎دهد که تعداد کمتری از آمریکایی‌ها نسبت به چشم انداز اقتصادی دستکم در کوتاه مدت احساس بهتری دارند.   باور رو به رشد در میان مصرف‌کنندگان آمریکایی این است که هنوز هیچ سیاست موثری برای کاهش آسیب‌های ناشی از افزایش تورم تدوین نشده است.   انتهای پیام/ برچسب ها: آمریکا جو بایدن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا جو بایدن اقتصاد آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال

به گزارش تابناک اقتصادی؛ آمارهای شغلی آمریکا در ماه آوریل بر خلاف ماه گذشته شتاب خود را از دست داد. نرخ بیکاری بار دیگر شیب صعودی به خود گرفت و در پله 3.9 درصدی ایستاد و فرصت‌های شغلی جدید نیز از پیش‌بینی‌ها مبنی بر ایجاد 190 هزار شغل جدید کاهشی‌تر شد و به 175 هزار نفر رسید.

داده‌های نامطلوب بازارکار این سیگنال را به اقتصاددانان می‌دهد که اقتصاد آمریکا دیگر تحمل نرخ بهره در سطوح 5.25 تا 5.5درصدی و همچنین سطوح بالاتر از این رقم را نداشته و پاول نباید از سیاست‌های پولی انبساطی کناره‌گیری کند. ناگفته نماند که آغاز این سیاست‌ها نیازمند پیش‌زمینه‌هایی از جمله اطمینان از عدم بازگشت تورم در ماه‌های آتی است. با کاهش شتاب داده‌های شغلی ایالات‌متحده، شاخص ارزی آمریکا که در نتیجه سیگنال‌های اقتصاددانان شیب صعودی به خود گرفته بود، بار دیگر به کف 105 واحدی سقوط کرد و فرصت دوباره‌ای برای تقویت طلا و بیت‌کوین فراهم کرد. بیت‌کوین روز گذشته در ساعت 17به وقت تهران با رقمی معادل 64 هزار و 400 دلار  در حال معامله بود.

 پاول بر سردوراهی

گزارش‌های اقتصادی آمریکا از جمله رشد اقتصادی این کشور در سه ماهه اول 2024، داده‌های شغلی، تورم و شاخص مدیران‌خرید در ماه‌های اخیر جرمی پاول را بر سر دوراهی تشدید سیاست‌های انقباضی و آغاز سیاست‌های انبساطی قرار داده است. تبعات این دوراهی بر بازارهای جهانی اثر‌گذار بوده و موجب نوسان قیمتی دارایی‌های این بازار خواهد شد؛ زیرا در صورت آغاز دوباره چرخه ضد تورمی، گرچه تورم شیب نزولی به خود می‌گیرد، اما نرخ رشد تولید ناخالص داخلی، فعالیت‌های اقتصادی و بازار کار آمریکا را تحت تاثیر قرار داده و از شتاب آنها جلوگیری می‌کند. صاحب‌نظران این روند را تایید کردند. البته آنها در خصوص آغاز سیاست‌های انبساطی تردید داشتند و تاکید کردند که در صورت آغاز زودهنگام کاهش نرخ بهره، بازگشت تورم به سطوح بالاتر دور از انتظار نخواهد بود. قابل ذکر است که گزارش تورمی در ماه آوریل که در15 مه منتشر خواهد شد می‌تواند اندکی از تردید پاول را کم کند و مسیر روشن‌تری را در اختیار پاول و سایر سیاستگذاران قرار دهد. برای درک بهتر این موضوع باید تا انتشار گزارش تورمی و همچنین واکنش سیاستگذاران به آن منتظر ماند.

منبع: دنیای اقتصاد

 

دیگر خبرها

  • منطق آمریکایی‌ها قلم‌کردن پاها و خلع سلاح است | صنعت هسته‌ای؛ آبروی ایران
  • چاپ تورم!
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟ / دلایل اصلی رشد تورم در اقتصاد ایران چیست؟
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • چاپ ترجمه کتاب اقتصاددان آمریکایی درباره تحول در رفتار
  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید