Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@06:28:09 GMT

کمبود پایگاه مدیریت بحران در شمال و مرکز تهران

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۲۵۰۷۴

کمبود پایگاه مدیریت بحران در شمال و مرکز تهران

به گزارش تابناک، علی نصیری در گفتگو با ایسنا، ستاد‌های مدیریت بحران در شهر تهران را سرمایه‌های ارزشمند شهرداری توصیف کرد و گفت: جالب است بدانید که بر خلاف تصوری که ممکن است وجود داشته باشد، سه منطقه یک، سه و شش از نظر عدد پایگاه‌های مدیریت بحران فقیرترین مناطق شهر تهران هستند و لازم است که سازوکاری برای اختصاص زمین برای ساخت این پایگاه‌ها ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی بر ضرورت تقویت ساختار ستاد مدیریت بحران در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران تاکید کرد و گفت: پایگاه ویژه مدیریت بحران در هر منطقه مقر استقرار ستاد مدیریت بحران و مرکز فرماندهی مدیریت حوادث منطقه به شمار می‌آید که در مراحل پیشگیری و کاهش خطرپذیری، آمادگی و مقابله و بازسازی و بازتوانی در برابر حوادث و سوانح کارکرد‌های متنوعی برای آن ترسیم شده است و در کنار پایگاه‌های مدیریت بحران نواحی بخشی از مجموعه و حلقه مدیریت بحران پایتخت محسوب می‌شود که باید در کنار برنامه‌های آموزشی، مخاطرات منطقه را به صورت مستمر شناسایی و رصد کند.

نصیری با بیان اینکه نگاه مدیریت خطر باید پیوست اقدامات شهرداری قرار گیرد، افزود: شناسایی، جمع آوری و به‌روز کردن اطلاعات قدم اول مدیریت بحران است و باید این نگاه از نواحی و محلات شروع شود و درک خطر در شهرداران مناطق وجود داشته باشد تا موجب هم افزایی و همکاری‌های بیشتر در مدیریت بحران باشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح جهش تولید مسکن زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری زهره کودایی مدیریت بحران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران علی نصیری طرح جهش تولید مسکن زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری زهره کودایی مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۵۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود

نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود، بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده‌ساز این کشور باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونان و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت هم‌زمان مدیریت شود، امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد، اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

وی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود، بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده‌ساز این کشور باشند، زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند، علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا بحران‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است، باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مسئله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود، اینها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند، بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

به گزارش ایمنا، در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

کد خبر 749404

دیگر خبرها

  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود