Web Analytics Made Easy - Statcounter


خبرگزاری آریا-موج جدید کرونا به صورت روزافزون در اروپا گسترده می شود و در آستانه کریسمس می رود تا روزهای بدی را برای شهروندان اروپایی رقم بزند.
به گزارش خبرگزاری آریا،موج جدید کرونا در اروپا در آستانه کریسمس همچنان جولان می‌دهد و رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان ضمن ابراز نگرانی درباره شرایط موجود، کریسمس بسیار بدی را در انتظار شهروندان دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



درخواست شهروندان آلمانی برای دورکاری مجدد
در این شرایط نتایج یک نظر سنجی نشان می دهد که حدود دو سوم شهروندان آلمانی با توجه به شمار روز افزون آمار مبتلایان به کرونا خواستار اجرای مجدد طرح کار از خانه برای شغل هایی که امکان پذیر است شده اند. این نظر سنجی که توسط موسسه سیوی انجام شده است نشان می دهد که 61 درصد شهروندان خواهان اجرای این طرح بوده و تنها 28 درصد با آن مخالفند.

هشدار درباره در پیش رو بدون کریسمس بسیار بد برای شهروندان
"لوتار ویلر"، رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان هم تصویر تیره و تاری از شرایط کرونایی در کشورش را ترسیم کرده و با نگران کننده خواندن اوضاع در درجه اول عرصه سیاسی را مقصر به وجود آمدن این اوضاع دانست.
وی درباره تشدید موج چهارم کرونا در هفته های آینده هشدار داده و گفت: ما در حال حاضر در شرایط سختی قرار داریم و اگر حالا اقدامات متقابل را انجام ندهیم کریسمس بسیار بدی را در پیش رو خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه آمار مبتلایان روزانه بسیار بالاتر از آمارهای رسمی اعلام شده است همچنین تاکید کرد که آلمان باید خود را برای مرگ های کرونایی بیشتر آماده کند.
لوتار ویلر شرایط در بیمارستان ها را جدی ارزیابی کرده و تاکید کرد: ما هرگز تا این اندازه نگران نبوده ایم. در کشور ما یک وضعیت اضطراری وجود دارد و کسی که آن را نمی بیند اشتباه بسیار بزرگی مرتکب شده است.
وی از عرصه سیاسی خواست برای مقابله با این وضعیت هر چه سریع تر اقدام کنند.
اتحادیه پزشکان در آلمان هم عرصه سیاسی را به کوتاهی در سازماندهی واکسیناسیون مرحله سوم در اروپا متهم کرده است.

افزایش نگرانی اروپایی‌ها از گسترش کرونا در این قاره
گزارش‌ها حاکی از آن است که کشور‌های اروپایی با گسترش ویروس کرونا و موجی از مبتلایان مواجه شده اند.
به گزارش «دویچه وله»، در حالی که گسترش دوباره ویروس کرونا در قاره اروپا با واکنش دولت‌های اروپایی روبرو شده است، آلمان با ثبت 52 هزار و 826 مورد جدید ابتلا در این زمینه روکردی دیگر را ثبت کرد
در راستا گسترش کرونا، بلژیک مجموعه‌ای از اقدامات را در تلاش برای جلوگیری از قرنطینه اعلام کرد.
الکساندر دی کرو، نخست وزیر بلژیک در حالی که به مردم گفته بود تماس شخصی خود را محدود کنند، گفت «همه سیگنال‌های هشدار قرمز هستند. نقشه اروپا به سرعت قرمز می‌شود و وضعیت ما هم همینطور است.»
در بلژیک کودکان باید از سن 10 سالگی به جای سن 12 سالگی از ماسک استفاده کنند. کار در خانه از شنبه به مدت 4 روز در هفته اجباری خواهد شد. گذرنامه‌هایی که به عنوان مدرکی ایمن در موضوع کووید شناخته می‌شوند در تئاترها، سینما‌ها و موزه‌ها مورد نیاز خواهند بود.
تزریق سومین دوز واکسن کرونا، یا به عبارتی دیگر دوز تقویتی تا پایان آوریل 2022 برای همه بلژیکی‌ها اجرا خواهد شد.
اتریش که روز دوشنبه حدود 2 میلیون نفر از افراد واکسینه نشده را قرنطینه کرد، روز چهارشنبه رکورد ابتلای روزانه را گزارش کرد.
هلند هم که موارد ابتلای بی سابقه‌ای را نیز گزارش کرده، قبلاً قرنطینه نسبی را اعمال کرده است.
سوئد نیز گذرنامه واکسیناسیون کووید را از اول دسامبر برای اولین بار برای کنسرت‌ها و سایر رویداد‌های در فضای بسته با بیش از 100 نفر اعمال می‌کند.
آندری بابیس، نخست وزیر جمهوری چک هم گفت که هرکسی که واکسینه نشده باشد (یا نتواند ثابت کند که از کووید-19 بهبود یافته است) از دسترسی به رویداد‌ها یا خدمات عمومی منع خواهد شد. از دوشنبه، تست‌های منفی کووید دیگر کافی نخواهد بود.
ادوارد هگر، نخست وزیر اسلواکی، کشوری که روز چهارشنبه 8 هزار و 342 مورد ابتلا، که بی سابقه بوده، گزارش کرد، در حال برنامه ریزی اقدامات مشابهی است؛ از جمله محل‌های کار و مغازه‌های غیر ضروری فقط برای کارکنان واکسینه شده یا افرادی که می‌توانند ثابت کنند که بهبود یافته اند قابل دسترسی خواهند بود.
نرخ واکسیناسیون در سراسر قاره اروپا متفاوت است. واکسیناسیون در اسلواکی در میان کشور‌های اتحادیه اروپا با 44 درصد در میان کمترین میزان است، در حالی که این میزان در جمهوری چک 58 درصد، در اتریش 65 درصد و در آلمان 68 درصد است.
اتریش همچنین دارای نرخ بسیار بالای ابتلا، یعنی 971.5 مورد به ازای هر 100 هزار نفر است که بسیار بیشتر از آلمان با نرخ 319.5 مورد به ازای هر 100 نفر است.
علاوه بر قرنطینه برای افراد واکسینه نشده، برخی از مقامات اتریشی خواستار محدودیت‌های سخت‌تر برای سایرین، مانند منع رفت و آمد احتمالی در شب نیز هستند.
به گفته گابریل آتال، سخنگوی دولت فرانسه، بیش از 20 هزار مورد جدید ابتلا در روز چهارشنبه در این کشور ثبت شده که این میزان برای اولین بار از ماه آگوست تاکنون ثبت شده است. وی گفت که فرانسه در معرض موج پنجم کووید قرار گرفته است.

تولید یک مکمل غذایی برای مقابله با کرونا توسط روسیه
یک مکمل غذایی به نام «کوپاد» برای جلوگیری از کووید-19 از سوی متخصصان بیست و هفتمین مرکز علمی وزارت دفاع روسیه به ثبت رسیده است.
 باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تاس نوشت: ایگور کریلوف فرمانده نیروهای حفاظت رادیولوژیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بیست و هفتمین مرکز علمی وزارت دفاع روسیه گفت: این مرکز علمی وزارت دفاع نمونه های امیدوارکننده ای از مکمل های غذایی تولید کرده است که شامل عصاره کرن بری، اکیناسه، فوکویدان، هیدرولیز ماهی مرکب اقیانوس آرام و سایر مواد با منشاء طبیعی است و مقاومت بدن انسان را در برابر ویروس ها افزایش می دهد.
او تاکید کرد: آزمایش‌ها در روز دوم مصرف مکمل غذایی فعال بیولوژیکی به نام «کفباد» کاهش میزان ویروس‌ها را در نازوفارنکس نشان داد، در حالی که در روز ششم غلظت آن 16 برابر کاهش یافت.
کریلوف توضیح داد: در نتیجه اثر ویروس بر بدن انسان کاهش می‌یابد و بیماری با عوارض کمتری پیش می‌رود.
کریلوف گفت که چهل و هشتمین مرکز علمی این وزارت در حال ارزیابی فعالیت مشخصه زنجیره‌های کاربردی دارو در برابر خطرناک‌ترین گونه‌های اپیدمیولوژیک ویروس کرونا است.

افزایش فقر در قرقیزستان با شیوع کرونا
آمار فقر در قرقیزستان طی سال جاری با شیوع ویروس کرونا و بحران اقتصادی به شدت افزایش یافته است.
 بر اساس تحقیقات برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد به همراه کمیته ملی آمار جمهوری قرقیزستان، بحران اقتصادی گسترده ناشی از همه گیری کووید-19 منجر به افزایش تعداد افراد فقیر و بیکار در این کشور شده است.
همه گیری کووید-19 تهدیدهای جدی برای امنیت غذایی و تغذیه فقیرترین مردم قرقیزستان، به ویژه افرادی که در مناطق شهری زندگی می‌کنند، ایجاد کرده است.
مقایسه‌ها نشان می‌دهد که کاهش درآمد نه تنها تقاضا برای غذا را کاهش داده، بلکه باعث تغییر در انتخاب غذا شده است و خانواده‌های کم در آمد از غذاهای غنی از مواد مغذی مانند میوه‌ها، سبزیجات و محصولات حیوانی کمتر مصرف می‌کنند.
شایان ذکر است که برای رویارویی با بحران، خانواده‌ها از انواع راهبردهای مقابله‌ای استفاده می‌کنند که بر تغذیه، سلامت و بهره‌وری آنها تأثیر منفی می‌گذارد.
در برنامه جهانی غذا هشدار داده شده است که این تغییرات چرخه فقر و آسیب پذیری را ادامه خواهد داد.
خانواده‌ها مجبور به فروش اموال، کاهش هزینه‌های اقلام اساسی غیر خوراکی و درخواست کمک‌های بشردوستانه هستند.
تعداد خانواده هایی که به این راهبردهای مقابله‌ای متوسل می‌شوند از 12 به 36 درصد افزایش یافته است.
برنامه جهانی غذا توصیه می‌‌کنند که مقامات قرقیزستان بر برنامه‌های کاهش فقر تمرکز کنند.

بیل گیتس زمان پایان همه گیری کرونا را پیش بینی کرد
بیل گیتس، بنیانگذار شرکت مایکروسافت پیش بینی کرد همه‌گیری کووید-19 تا اواسط سال آینده به پایان می‌رسد، مشروط بر اینکه انواع جدیدتر و خطرناک‌تر ویروس کرونا ظاهر نشوند.
به گزارش اسپوتنیک، بیل گیتس این پیش بینی را در "انجمن اقتصادی جدید" در سنگاپور که توسط مایکل بلومبرگ، کارفرمای معروف سازماندهی شده بود، مطرح کرد.
به گفته گیتس، در شرایط واکسیناسیون، افزایش ایمنی طبیعی و ظهور داروهای جدید، میزان ابتلا و مرگ و میر تا اواسط سال 2022باید به شدت کاهش یافته و درغیاب سویه های جدید به "داده های فصلی برای آنفولانزا" برسد.
علاوه بر این، بنیانگذار شرکت مایکروسافت امیدوار است به حل مسائل مربوط به عرضه واکسن‌های کرونا در سال آینده رسیدگی کند. وی از جامعه جهانی خواست تا فعالانه برای "ریشه‌کن کردن آنفولانزا برای کاهش خطر پیدایش همه‌گیری‌های جدید" تلاش کنند.
پیش از این، بیل گیتس گفته بود که همه گیری های جدید می تواند نه تنها به دلایل طبیعی، بلکه به دلیل عملیات مفسده جویان بیوتروریست جهان را در آینده تهدید کند. این میلیاردر آمریکایی معتقد است که برای مبارزه با بیماری، بشریت نیاز به سرمایه گذاری در توسعه فناوری دارد تا توسعه و تولید واکسن ها بسیار ارزان تر شده و تعداد کارخانه هایی که آنها را تولید می کنند، افزایش یابد. او همچنین هشدار داد که جهان ممکن است با تهدید دیگری به جز همه‌گیری کووید-19 مواجه شود.

کرونا در آلمان رکورد زد
موسسه ویروس شناسی روبرت کخ آلمان بالاترین سطح ابتلای به کرونا را از آغاز شیوع این ویروس در این کشور اعلام کرد.
در شبانه روز گذشته 65 هزار و 371 مورد جدید آلودگی به کرونا در آلمان ثبت شد و شمار مبتلایان به این ویروس به 5 میلیون و 195 هزار و 321 مورد رسید. آمار تلفات یک روز اخیر نیز 264 مورد اعلام شد. تا کنون 98 هزار و 538 مورد فوت بر اثر ابتلا به کووید 19 در آلمان به ثبت رسیده است. میانگین شاخص آلودگی نیز در یک روز اخیر در سراسر آلمان 336.9 اعلام شد.
مجلس فدرال آلمان امروز قانون جدیدی را برای مقابله با کرونا تصویب می‌کند که بر اساس آن محدودیت‌های ویژه‌ای درنظر گرفته خواهد شد. از جمله این محدودیت‌ها داشتن گواهی واکسن یا سلامت پس از ابتلا یا تست منفی کرونا برای ورود به وسایل حمل و نقل عمومی و شرکت در برنامه‌های جمعی ست.

تشدید محدودیت‌ها در دستور کار دولت بلژیک
کشور بلژیک هم می خواهد با تشدید اقدامات کرونایی از قرنطینه جدید در این کشور به دلیل افزایش روزافزون مبتلایان جدید جلوگیری کند. دولت بلژیک روز چهارشنبه از تشدید محدودیت ها در این کشور از روز شنبه برای مهار این بحران خبر داد.
شرایط کرونایی دراین کشور با حدود 11.5 میلیون سکنه اخیرا شدید شده است. بر اساس جدیدترین آمارها در عرض 14 روز 1116 ابتلای جدید به ازای هر 100 هزار نفر در این کشور ثبت شده که افزایش 38 درصدی را نشان می دهد. شمار بیمارانی هم که روزانه در اثر ابتلا به کرونا به بیمارستانها مراجعه می کنند اخیرا به 59 درصد رسیده است. همچنین بخش های مراقبت هتی ویژه هم مرتبا پر می شوند. 75 درصد جمعیت بلژیک تا به حال علیه کرونا واکسینه شده اند.

رکوردهای کرونایی جدید در چک، اسلواکی و هلند
در جمهوری چک و اسلواکی هم موارد ابتلای روزانه به کرونا رکورد زده است. این دو کشور حالا تشدید محدودیت ها را در دستور کار قرار داده اند.
کشور هلند هم با حدود 21 هزار نفر ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت رکورد جدیدی را از آغاز بحران ثبت کرده است. به این ترتیب شاخص ابتلا به کرونا در این کشور با حدود 17.4 میلیون سکنه به بالای 700 نفر رسیده است. در هفت روز گذشته بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در این کشور حدود 48 درصد ابتلای جدید بیشتر به کرونا نسبت به هفته پیش ثبت شده است.
موارد بستری و مرگ های کرونایی در این کشور هم روند روزافزونی را طی می کند. در 24 ساعت گذشته 44 مورد مرگ کرونایی در این کشور ثبت شده است که بیشترین میزان مرگ کرونای روزانه از ماه می بوده است. در مجموع در هلند حدود 19 هزار نفر پیامد ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند. دولت این کشور آخر هفته گذشته قرنطینه نسبی را در این کشور اعمال کرد.

شرایط حاد کرونایی در اتریش
مقامات اتریش هم درباره شرایط حاد کرونایی در کشورشان هشدار داده و شرایط را جدی ارزیابی کرده‌اند.
سازمان بهداشت جهانی هم اعلام کرده که اروپا در حال حاضر تنها منطقه ای در دنیا است که مرگ و میر ناشی از کرونا در آن روند افزایشی چشمگیری دارد. بر اساس اطلاعات این نهاد بین المللی آمار مرگ های کرونایی در این منطقه هفته گذشته 5 درصد افزایش پیدا کرده است. سازمان بهداشت جهانی 61 کشور از جمله روسیه و بخش هایی از آسیای مرکزی را در منطقه اروپا به حساب می آورد.
در این میان بخصوص موارد مرگ های کرونایی در نروژ 67 درصد و در اسلواکی 38 درصد افزایش پیدا کرده است. در دیگر مناطق دنیا آمارهای مرگ های کرونایی یا پایدار مانده و یا روند کاهشی داشته است.
سازمان بهداشت جهانی اروپا را کانون همه گیری کرونا نامیده و هشدار داده که در صورت عدم اتخاذ اقدامات سریع تا ژانویه 500 هزار نفر دیگر در این منطقه در اثر ابتلا به کرونا خواهند مرد.
از حدود 3.3 میلیون ابتلا به کرونا در سراسر جهان در هفته گذشته 2.1 میلیون نفر مورد از اروپا گزارش شده است. این افزایش موارد ابتلا به ویژه در آلمان، انگلیس و روسیه دیده شده است. در مقابل موارد ابتلای جدید در آفریقا، خاورمیانه و آسیای جنوب شرقی از ماه جولای کاهش داشته است.

افزایش بی سابقه قربانیان کرونا در لهستان
در شبانه روز گذشته در لهستان شانزده هزار و 590 مبتلا و 282 مورد مرگ بر اثر ویروس کرونا به ثبت رسید که بالاترین آمار در موج چهارم کرونا در لهستان به شمار می‌رود.
 در شبانه روز گذشته در لهستان شانزده هزار و 590 مبتلا و 282 مورد مرگ بر اثر ویروس کرونا به ثبت رسید که بالاترین آمار در موج چهارم کرونا در لهستان به شمار می‌رود.
ولادیمیر کراسکا معاون وزیر بهداشت لهستان گفت: چهار روزتعطیلی به مناسبت سالگرد استقلال و سفر و جابجایی افراد یکی از دلایل وخامت اوضاع کرونایی در لهستان است.
براساس آخرین آمار اعلام شده وزارت بهداشت لهستان هم اکنون 14 هزار و 906 نفر در بیمارستان‌ها بستری و هزار و 270 بیمار به دستگاه تنفس مصنوعی وصل هستند. همچنین نزدیک به 500 هزار نفر در قرنطینه به سر می‌برند.
از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور لهستان تا کنون نزدیک به سه و نیم میلیون نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و نزدیک به 80 هزار نفربراثر این ویروس جان خود را از دست داده اند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا واکسن اروپا چین همه گیری کووید 19 مرگ های کرونایی کرونا در لهستان ابتلا به کرونا روز چهارشنبه ویروس کرونا موارد ابتلا نشان می دهد محدودیت ها هشدار داده خانواده ها مرکز علمی روز گذشته هزار نفر بیل گیتس خواهد شد اعلام شد پیش بینی بی سابقه بر اساس شده اند ثبت شده ثبت شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۵۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد ۱۰۰ متر آزاد شنای ایران شکسته شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سامیار عبدلی سریع‌ترین شناگر ایران موفق شد نخستین رکوردشکنی خود در سال ۱۴۰۳ را به ثبت برساند.

عبدلی در جریان ماده تیمی مسابقات مسافت بلند شنا قهرمانی کشور آلمان که در شهر برلین برگزار می‌شود بعنوان نفر اول تیم به آب زد و ۱۰۰ متر کرال سینه را در مدت زمان ۰۰:۵۰.۴۵ شنا کرد و رکورد این ماده را بهبود بخشید. رکورد این ماده با زمان ۰۰:۵۰.۵۲ پیش از این توسط علیرضا یاوری در مسابقات اسپیدو آمریکا در سال ۲۰۲۳ به ثبت رسیده بود که عبدلی موفق به جابجایی آن شد.

ماده ۱۰۰ متر آزاد مسافت بلند:
رکورد پیشین :

علیرضا یاوری – مسابقات اسپیدو آمریکا/ سال ۲۰۲۳ / ثبت زمان ۰۰:۵۰.۵۲

رکورد جدید:

سامیار عبدلی – مسافت بلند شنا قهرمانی کشور آلمان/ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ثبت زمان ۰۰:۵۰.۴۵

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش دمای هوا تا روز سه‌شنبه/ پایان هفته بارانی در قم
  • مسابقات قهرمانی شنا آلمان| تکرار رکوردشکنی عبدلی در ۱۰۰ متر آزاد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • سریع‌ترین شناگر ایران در آلمان رکوردشکنی کرد
  • سریع ترین شناگر ایران رکورد ۱۰۰ متر آزاد را شکست
  • رکورد ۱۰۰ متر آزاد شنای ایران شکسته شد
  • ایستگاه زمان صوفی ۵۵ میلیمتر رکورد دار بارش درخراسان شمالی
  • هینن سرمربی تیم ملی والیبال چین شد
  • بارش بی‌سابقه باران در تفت / جاری شدن سیل در رودخانه‌ها+فیلم
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین/ استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان