Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به موضوع پاندمی بودن بیماری کرونا در صورت توجه همه اقشار جامعه به رعایت نکات بهداشتی و از جمله دانش آموزان که جامعه آماری بالایی را در جامعه به خود اختصاص می‌دهند، نه تنها نگرانی از جانب خانواده‌ها را کاهش می‌دهد، بلکه بر کاهش شیب بیماری و بازگشت به شرایط عادی زندگی اجتماعی نیز موثر است. از این رو باید به واسطه مدرسه و نظام اموزشی و همچنین با همکاری خانواده‌ها آموزش حضور ایمن برای دانش آموزان در راس اولویت‌ها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان -آموزش حضوری نظم و انظباتی دارد، فضا و مکان آموزشی است و تمرکز دانش آموزان در این فضا بیشتر است، درحالی که در آموزش مجازی این گونه نیست، همین امر که دانش آموز در خانه آموزش می‌بیند این را به ذهن او متبادر می‌کند که اهمیت و اولویت آن ناچیز است.

با توجه به تجربه دوساله از آموزش مجازی و هویدا شدن ضعف‌های آن، آموزش و پرورش با توجه به روند کاهشی بیماری و انجام واکسیناسیون برای آموزش حضوری از آغاز سال تحصیلی برنامه ریزی کرده است و برای آن نیز دستورالعمل‌های لازم الاجرا تدوین کرده است.

اگرچه که دستورالعمل‌های ابلاغی باید از سوی مدارس مورد توجه قرار گیرد، اما آنچه اهمیت دارد این موضوع است که، آموزش و پروش چه برنامه‌هایی برای آموزش رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دانش آموزان دارد و به نوعی چه تمهیداتی برای ان اندیشیده است.

استفاده از پلتفرم شاد برای آموزش حضور ایمن در مدرسه
اعظم گودرزی سرپرست دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش در گفت‌وگو با میزان درمورد آموزش نحوه حضور ایمن دانش آموزان در مدرسه، گفت:به طور ویژه در شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) پلتفرمی داریم تحت عنوان سلامت که در آن در قالب سه کانال به آموزش کادر اجرایی مدارس و دانش آموزان می‌پردازیم.

وی ادامه داد:یکی از کانال‌های ما تحت عنوان مراقبین سلامت است که شامل ۵۶۰ هزار عضو است که این اعضا شامل کادر اجرایی مدارس مدیران و مراقبین سلامت است.

گودرزی گفت:دو کانال دیگر تحت عنوان بهداشت، تغذیه و سبک زندگی سالم با ۱ میلیون و هفتصد هزار اعضای دانش آموز و همچنین کانال ایمنی و محیط زیست نیز از دیگر کانال‌های ما د راین حوزه است.

وی گفت:عمده محتوای مورد استفاده در این کانال‌ها که به طور روزانه نیز انجام می‌گیرد مورد تایید وزارت بهداشت و دفتر بهداشت مدارس در این وزارتخانه تنظیم شده است، با محور ترغیب دانش آموزان به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، انجام واکسیناسیون و رعایت نکات بهداشتی است.

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش گفت: گاهی نیز در این کانال‌ها نظر سنجی نیز در مورد انجام واکسیناسیون از دانش آموزان انجام می‌شود تا بدین وسیله نیز بتوانیم از میزان دانش آموزان واکسینه شده و همچنین دانش آموزانی که واکسینه نشده اند آگاهی حاصل کنیم و دیدگاه‌های آنان را در این زمینه نیز بدانیم.   تهیه اطلس واکسیناسیون برای پایش سطح ایمنی  دانش آموزان 
وی در مورد این سوال که آیا پایشی به صورت مستمر از واکسیناسیون دانشجویان و معلمان و کادر مدرسه وجود دارد یا خیر گفت: در حال تهیه اطلس واکسیناسیون در آموزش و پرورش هستیم تا بدین وسیله مدرسه به مدرسه بررسی کنیم که چه تعداد از دانش آموزان و معلمان و همچنین سایر کادر مدرسه واکسیناسیون انجام داده اند یا خیر و در چه مرحله‌ای از واکسیناسیون قرار داریم.

چه کسانی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظارت می‌کنند؟
وی در پاسخ به این سوال که چه افرادی در مدرسه بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظارت می‌کنند گفت:مراقبین سلامت در مدارس به عنوان ناظرین پروتکل‌های بهداشتی خدمت رسانی می‌کنند، این افراد مربیان بهداشت هستند که ۹۰ درصد از آن‌ها در مدارس ابتدایی مشغول به فعالیت هستند در سایر مدارس نیز از افراد علاقمند به حوزه سلامت که به عنوان رابطان سلامت مشغول به فعالیت هستند و از سوی مدیران مدرسه برای انجام این مهم که معمولا از معاونین نیز هستند به این امر مشغول می‌باشند.

خانواده‌ها نیز برای رعایت پروتکل‌ها بازوی کمکی باشند
زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان در گفت‌وگو با میزان درمورد آغاز آموزش حضوری درکشور، گفت:ما باید شرایط موجود را درک کنیم و با این موضوع کنار بیاییم، ما باید به زندگی عادی برگردیم و زیست کرونایی در شرایط موجود را بیاموزیم.
وی گفت:والدین نیز باید در این خصوص در کنار کادر آموزشی قرار گرفته و به دانش آموزان کمک کنند، و آموزش‌هایی را پیش از حضور فرزندشان درمدرسه به او بدهند، همچنین ماسک اضافی برای فرزندان قرار داده و تغذیه او را شسته و آماده و بسته بندی شده در اختیار آن‌ها قرار دهند که دانش آموزان مجبور به خرید تغذیه نشوند.

وی گفت:همه باید تلاش کنیم که تا جای ممکن با رعایت شیوه نامه‌ها از شدت و شیب بیماری در کشور کاسته شود تا به شرایط عادی زیست اجتماعی برگردیم؛ و در نتیجه اینکه با آموزش نکات مهم در بستر مجازی و در آموزش‌های حضوری به دانش آموزان و الزام آن‌ها به رعایت پروتکل‌ها در جهت حفظ سلامتی آنان نه تنها موجبات استمرار آموزش حضوری و با کیفیت را فراهم می‌کند بلکه سلامت سایر اعضای جامعه انیز به ارمغان خواهد آورد.
با توجه به موضوع پاندمی بودن بیماری کرونا در صورت توجه همه اقشار جامعه به رعایت نکات بهداشتی و از جمله دانش آموزان که جامعه آماری بالایی را در جامعه به خود اختصاص می‌دهند، نه تنها نگرانی از جانب خانواده‌ها کاهش می‌دهد، بلکه بر کاهش شیب بیماری و بازگشت به شرایط عادی زندگی اجتماعی نیز موثر است. از این رو باید به واسطه مدرسه و نظام آموزشی و همچنین با همکاری خانواده‌ها آموزش حضور ایمن برای دانش آموزان در راس اولویت‌ها قرار گیرد.   بیشتر بخوانید:
افرایش فعالیت نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در دوران کرونا
انتهای پیام/ برچسب ها: مراقبان سلامت آموزش حضوری مدارس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مراقبان سلامت آموزش حضوری مدارس رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها دانش آموزان آموزش حضوری خانواده ها آموزش حضور حضور ایمن کانال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۶۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی هاشمی مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری با بیان اینکه امسال ثبت نام در پروژه مهر از سیاست‌های کلان وزارت آموزش و پرورش است؛ گفت: در قالب کیفیت بخشی آموزشی و ثبت نام در مدارس ابتدایی و متوسطه این سیاست پیگیری خواهد شد.

مشکلی هم در روند ثبت نام باشد حل خواهد شد

هاشمی با اشاره به اینکه امسال سال سومی است که بحث ثبت نام را پیش می بریم؛ گفت: باید تلاش کنیم امر ثبت نام قریب به ۱۷ میلیون دانش آموز را با آرامش خانواده‌ها و حفظ رویکردهای مناسب ادامه دهیم و ظرفیت‌های مناسب را فراهم کنیم. تعداد دانش آموزان ابتدایی به یک جمعیت ثابت رسیده و حتی با روندی کاهشی رو به رو است؛ آمادگی برای ثبت نام وجود دارد و طبیعتاً اگر در مسیر ثبت نام مشکلی هم ایجاد شد؛ تمهیدات لازم برای حل آن مشکل از هم اکنون دیده شده است.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام در میان پایه‌ها به صورت الکترونیکی و بعد از درج نهایی نمرات در پایه بالاتر اتفاق خواهد افتاد؛ افزود: لذا نیازی به حضور خانواده‌ها در مدارس برای ثبت نام میان پایه نیست. در پایه اول از فردا و پایه‌های هفتم و دهم پس از پایان اعلام نمرات خواهد بود.

ثبت‌نام مطلوب، عدالت محوری، خانواده مداری

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شعار امسال هم ثبت نام مطلوب، عدالت محوری و خانواده مداری است. برای عدالت محوری این بار را پذیرفته ایم که در دولت سیزدهم همه اقدامات ما باید بر اساس عدالت محوری و پاسخگویی به مردم باشد. نکته دیگر رعایت اصل حرمت و تکریم خانواده‌ها داریم. حرمت مردم در روند ثبت‌نام حتماً باید رعایت شود. نباید روند ثبت نام را به گونه‌ای پیچیده کنیم که خاطر خانواده‌ها آشفته شود در ثبت نام الکترونیکی همین هدف آسودگی خیال خانواده‌ها صورت گرفته است.

وی با اشاره به ضرورت شفافیت در امر ثبت نام گفت: تنوع مدارس موجب شده است که خانواده‌ها سوالات زیادی برایشان پیش بیاید. البته در هر نظام اجرایی چند مرحله از جمله صدور و تقنین قانون و اجرای آن وجود دارد. در فرآیند بزرگی همچون ثبت‌نام ۱۷ میلیون دانش آموز هم امکان بروز اشتباه وجود دارد. نکته این است که اگر این نظام اجرا بتواند خود ترمیم باشد؛ یعنی کارش را به خوبی انجام داده است.

هاشمی افزود: برای این منظور ستادهای تسهیل گر ثبت نام در ستادهای ثبت‌نام در مناطق آموزش و پرورش وجود دارد. نظارت‌ها را هم همچنان داریم. دو نوع نظارت مردمی و سامانه‌ای داریم. نظارت مردمی به کمک شناسه‌ها و qr code هایی ایست که مردم در محل ثبت‌نام به آن مراجعه می‌کنند. نظارت میدانی را هم با بازدید ناظران ادامه خواهیم داد. نظارت سامانه‌ای هم به کمک سامانه بازرسان منطقه آموزش و پرورش فعال خواهد بود.

مهلت ثبت نام تا پایان مرداد

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ثبت نام تا پایان مرداد ماه خواهد بود؛ گفت: پس از آن تاریخ اگر دانش آموزی موفق به ثبت نام نشده باشد، به صورت مجزا و حضوری روند ثبت نام را برایش فراهم خواهیم کرد.

وی با اذعان به اینکه در برخی مناطق زیرساخت‌های آموزشی پاسخگوی نیاز خانواده آن مناطق نیست؛ گفت: به همین خاطر ناچار به محدوده بندی شدیم. از ۷۰ هزار مدرسه, ۴۲ هزار مدرسه تراکم دانش آموزان زیادی ندارند. نظارت هم انجام دادیم که همه مدارس حتماً شعاع را در مورد محدوده ثبت نام در نظر بگیرند؛ مدرسه نوک پرگار است. متأسفانه برخی مدارس سال گذشته این سیاست را رعایت نکردند که با آنها برخورد شده و امسال هم نظارت بر مدارس را داریم.

کد خبر 6099580 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان